Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Сушильная машина Gorenje DNS92 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №2 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №3 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №4 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №5 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №6 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №7 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №8 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №9 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №10 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №11 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №12
Сушильная машина Gorenje DNS92 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №2 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №3 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №4 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №5 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №6 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №7 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №8 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №9 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №10 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №11 Сушильная машина Gorenje DNS92 фото №12
0
0 отзывов
Код: 0000106561

Сушильная машина Gorenje DNS92

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 3 платежі

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ 3 платежі

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 3 ПЛАТЕЖІ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 2 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД Приватбанку

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +2 наступних. 

29 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Зроблено в ЄС
    Сушильні машини Gorenje розроблені, спроектовані та виготовлені в Європі командою фахівців-новаторів у галузі новітніх технологій. Виробництву кожного пристрою приділяється максимум уваги, щоб він якнайкраще відповідав вашим потребам.

    Тепер можна безпечно сушити найделікатніший одяг без будь-яких ризиків
    Найкращий спосіб висушити одяг, звісно, розвісити на свіжому повітрі, і ми створили програму, що імітує саме такі умови. Спеціальна патентована технологія з додатковим датчиком температури дає змогу сушити всі види білизни, навіть делікатний, вовняний і спортивний одяг.

     

    Видаляє шкідливі бактерії з вашої білизни
    Деякі моделі сушильних машин оснащені унікальною функцією "Супергігієна", яка працює під час програми "Екстрагігієна", видаляючи бактерії та грибки з білизни за допомогою високої температури сушіння та спеціальної технології. Одяг буде ідеально висушений, і ваша машина довше залишатиметься чистою, без мікробів і запаху.

     

    Потужний і тихий
    PowerPlusMotor - це мотор останнього покоління з низьким рівнем енергоспоживання. Він підходить для високих навантажень за низького споживання енергії, мінімального тепловиділення і зниженого рівня шуму. Цей мотор використовується в сушильних машинах з високими показниками енергоефективності та великим завантаженням.

     

    Дбайливий та економний
    Сушильні машини з тепловим насосом показують високу енергоефективність, що дає змогу серйозно скоротити витрати, водночас роблячи сушіння більш дбайливим, ніж у звичайних сушильних машинах. Температура в сушильних машинах з тепловим насосом досягає приблизно 50 °C, що дає можливість сушити майже будь-який одяг без усадки та пересушування.

     

    Три кроки - і готово
    Простий інтерфейс із розташованою по центру ручкою регулювання дає змогу розпочати сушіння, зробивши 3 прості дії: увімкнувши машину, обравши програму та натиснувши на кнопку запуску! Немає жодної потреби вибирати додаткові програми та налаштування. При цьому зберігається можливість задати параметри за допомогою великого сенсорного інтерфейсу, щоб точно визначити спосіб сушіння ваших речей.

     

    Відмінне сушіння всього за 89 хвилин. Швидше, ніж будь-коли.
    Завжди поспішаєте, і часу не вистачає? Програма "Швидка 89'" у сушильних машинах Gorenje створена саме для таких випадків: вона істотно скорочує час сушіння всього до 89 хвилин. Це дає змогу ідеально сушити білизну, не витрачаючи нерви та час.

     

    Ефективне сушіння навіть за великої кількості речей
    Завдяки запатентованій системі спрямованого повітряного потоку навіть великі речі стануть м'якими, будуть рівномірно висушені та позбавлені більшої частини складок.

     

    Датчик для ефективної роботи
    Розумний датчик автоматично керує процесом сушіння відповідно до обраної програми, типу білизни та необхідного ступеня висушування. Датчик автоматично завершує програму, коли білизна стає досить сухою, тому ви її точно не пересушите.

     

    Дбайливий догляд за будь-якою тканиною
    Нова хвильова перфорація барабана в поєднанні з особливою хвилеподібною формою 3D-ребер пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за одягом, дає змогу домогтися бездоганної якості сушіння і звести до мінімуму утворення складок.

     

    Більше жодної втраченої шкарпетки
    Грамотно розташована світлодіодна лампочка висвітлює барабан і дає змогу легко завантажувати та вивантажувати білизну.

     

    Менше складок, менше прасування
    Сушильні машини Gorenje оснащені спеціальною системою для захисту від зминання. Режим роботи сушильної машини й особлива тривимірна конструкція ребер не дають змоги одягу м'ятися й заплутуватися, що робить сушіння ефективнішим. Після закінчення сушіння речі повільно охолоджуються протягом 10 хвилин, що додатково зменшує можливість появи складок. Навіть якщо ви не можете вийняти одяг із машини одразу після сушіння, він не сяде і не помнеться. Про це подбає періодичне автоматичне обертання барабана та розпушення завантаженої білизни протягом щонайменше години після закінчення сушіння.

     

    Особливий догляд за дитячим одягом
    Іноді крихітний дитячий одяг залишається злегка вологим навіть після завершення сушіння. Завдяки спеціальній програмі кожен комбінезон буде бездоганно висушений, з мінімальною кількістю складок.

     

    Ідеальна сушка без перекручування
    Великі речі та постільна білизна можуть заплутуватися і збиватися в грудку під час сушіння. Спеціальна програма з прорахованим алгоритмом обертання барабана в обох напрямках запобігає сплутуванню та забезпечує ідеальний результат сушіння.

     

    Спортивна форма готова до використання
    Спортивні речі та інший високотехнологічний текстиль потребують особливого догляду. Програма для спортивного одягу розроблена спеціально для речей, які зазвичай не можна сушити в сушильній машині.

    Ідеальний доступ
    Великі дверцята, виготовлені з суцільного пластику без гвинтів, мають міцну конструкцію і не скриплять під час руху. Дверцята відчиняються на повних 180 градусів, тому завантажувати та виймати білизну дуже зручно.

     

    Без необхідності виливати конденсат вручну
    Якщо сушильну машину під'єднати до зливу через зливний шланг AutoDrain, виливати воду з ємності для конденсату вручну не буде потрібно.

    Захист від допитливих малюків
    Щоб діти не могли скористатися приладом, панель керування можна заблокувати, натиснувши спеціальну комбінацію клавіш. Це також унеможливить зміну будь-яких параметрів, якщо вас немає поруч.

     

    Зручний вибір програм поворотом перемикача
    З перемикачем швидко та легко обирати програми сушіння. Світлодіодний індикатор підсвічує обрану програму і добре видно з будь-якого кута огляду незалежно від освітлення.

     

    Чистота та об'єм
    За допомогою цієї програми ви зможете без зусиль сушити пуховики, простирадла і подушки вдома, заощаджуючи час і гроші.


    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження