Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №2 Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №3 Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №4 Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №5
Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №2 Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №3 Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №4 Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P) фото №5
0
0 отзывов
Код: 0000106048

Полотенцесушитель MARIO Класік F НР-I (2.3.0700.10.P)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

4 705 грн.
Головні характеристики
  • Ширина 420 мм
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Електросушарка для рушників побутова Класик F НР-I 650х430/75. Обладнана таймером-регулятором та конектором для підключення до розетки з будь-якої сторони. Сумісна з комплектом прихованого підключення. Має 5 ребер та стояк з круглої труби. Виготовлений із полірованої нержавіючої сталі без хромування. Температурні режими таймер-регулятора: 40 ° С, 45 ° С, 50 ° С. Варіанти часу: 3, 6 годин та постійне нагрівання. Потужність 65 Вт. Додатково для зручності використання можна оснастити навісними гачками.

    Продукція під торговою маркою Маріо добре відома та користується попитом на території України та за її межами. В асортименті представлені різні варіанти виробів - починаючи від простих сушки для рушників (змійовиків і сходів) до складних дизайнерських радіаторів. Є можливість поєднувати багато моделей з тенами, відмінно гармоніюють з сучасним інтер'єром.

     

    ЕКО ДЕРЕВО

    Як активувати цей режим? Для цього потрібно одночасно затиснути кнопки таймера і нагріву на 5 секунд, після чого сушарка для рушників вимкнеться. А потім увімкнути його звичним способом. Готово! Щоб повернутися до режиму з постійним нагріванням, потрібно знову виконати ті ж дії. Перевірте, чи можливо Ваш таймер-регулятор вже має цю функцію.

     

    Конектор для електричних сушки для рушників

    Замість звичного шнура із затискачем у конструкції виробу передбачені роз'єми на обох стійках, що дозволяють підключити сушарку для рушників до блоку живлення з будь-якої сторони. Розетка справа чи ліворуч? Тепер вам не потрібно запам'ятовувати з якого боку знаходиться розетка. Роз'єм для електричних сушки для рушників

     

    20 років гарантії

    Компанія Маріо впевнена в якості своєї продукції, тому надає гарантію 5 років на електричну частину та 20 років на цілісність корпусу сушки для рушників.

     

    Таймер-регулятор часу та потужності

    Електричні сушарки для рушників Маріо з таймер-регулятором, допоможуть Вам економити електроенергію. За допомогою зручного інтерфейсу Ви встановлюєте необхідний час роботи таймера, після закінчення встановленого періоду виріб автоматично вимикається. А за допомогою регулювання потужності можна встановити економічний режим.

     

    Нержавіюча сталь

    При виготовленні сушарки для рушників використовується шовна труба з нержавіючої сталі, що містить у своєму складі мінімум 18% Cr і 8% Ni. Такий вміст Cr забезпечує формування на поверхні оксидного шару, що надає металу стійкості до дії оксидів та різних хімічних речовин. Збільшує термін експлуатації, що ідеально підходить у виробництві сушки для рушників.


    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
    • Ширина 420 мм
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження