Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №2 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №3 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №4 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №5 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №6
Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №2 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №3 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №4 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №5 Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA) фото №6
0
0 отзывов
Код: 0000104012

Компьютерная мыш HyperX Pulsefire Raid (4P5Q3AA)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

2 399 грн.
Головні характеристики
  • Интерфейсы подключения USB
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Ергономічна конструкція
    Оптична ігрова миша Kingston HyperX Pulsefire Raid, яка дозволить вам бути на висоті в будь-яких ігрових битвах або на віртуальних гоночних треках. Ще більше команд під рукою, не відволікайтеся, працюйте або грайте, ідеальний ергономічний маніпулятор з характеристиками класу люкс. Конструкція виконана з урахуванням анатомічних особливостей і прогумованими бічними гранями.


    11 програмованих кнопок
    Відгук з максимальною швидкістю – сильна сторона ігрової миші Kingston HyperX Pulsefire Raid. З нею у вашому арсеналі з'явиться цілих 11 кнопок з можливістю індивідуального програмування. 5 бічних кнопок розташовані спеціально, щоб ви виконували дії, не змінюючи правильність захоплення. Права і ліва кнопки повністю незалежні, відгук на натискання не змінюється, з якого боку ви не натиснули б на кнопку.


    Надійність і комфорт
    Основні кнопки відчувають максимальне навантаження під час ігор або роботи. Для забезпечення тривалої і безперебійної служби миша Kingston HyperX Pulsefire Raid укомплектована перемикачами Omron, які забезпечать вам 20 мільйонів натискань. Коліщатко 4D подарує повну свободу дій в чотирьох різних напрямках, прокручуйте зображення не тільки вгору і вниз, але вліво-вправо по екрану.

     

    Гарантована точність
    Максимальна роздільна здатність 16000 DPI подарує вам плавність пересування і ідеальну точність, тепер кожен постріл потрапить в ціль. Швидкість преміального сенсора PixArt 3389 досягає 450 дюймів в секунду з допустимим прискоренням 50G. Заздалегідь запрограмовані попередні налаштування 800 DPI; 1600 і 3200 роблять настройку ще більш індивідуальною і змінної.


    Індивідуальні настройки
    Виберіть свою професійну геймерську мишу Kingston HyperX Pulsefire Raid і робіть її різноманітніше за власним бажанням. З можливістю налаштування параметрів через програмне забезпечення HyperX ngenuity ви встановите бажане розділення і збережіть вибрані настройки у власній інтегрованої пам'яті миші. Створюйте індивідуальний настрій з варіаціями підсвічування і двома зонами світлових ефектів.


    Максимальна сумісність
    Обравши для себе ігрову мишу Kingston HyperX Pulsefire Raid, ви зможете використовувати її вдома, на роботі, у відрядженнях і навіть на відпочинку. Підключення через USB typeA робить її сумісною з класичним персональним комп'ютером, Xbox One і PS4. Кабель в оплітці не боїться перегинів і випадкових заломів, довжини 1,8 м досить для якісної роботи і вільному переміщенню по столу.

     

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
    • Интерфейсы подключения USB
    • Цвет Чёрный
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження