Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск фото №2 Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск фото №3
Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск фото №2 Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск фото №3
0
0 отзывов
Код: 0000103381

Диск GamesSoftware PS5 Wild Hearts, BD диск

799 грн.
Головні характеристики
  • Тип Екшн (Action)
  • Платформа PlayStation 5
  • Локализация Англійська версія
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Стильний та функціональний помічник
    Розумний годинник Amazfit Bip 5 укладений в елегантний і міцний корпус з великим РК-дисплеєм діагоналлю 1.91 дюйм, на якому все добре видно при будь-якому освітленні. 120+ спортивних режимів та високоточний GPS збільшують ефективність кожного тренування. Моніторинг основних показників здоров'я допомагає легше контролювати своє самопочуття. А вбудовані динамік та мікрофон дають можливість здійснювати дзвінки, не виймаючи телефон із кишені.

     

    Великий та яскравий дисплей
    Кольоровий 1.91-дюймовий РК-дисплей з високою щільністю пікселів 260 ррі виводить чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці.


    Циферблати на будь-який смак та настрій
    70+ доступних циферблатів дають можливість персоналізувати ваш годинник Amazfit Bip 5 та ідеально підлаштувати його дизайн під ваш сьогоднішній образ. Використовуйте власні фото та зображення, щоб зробити годинник абсолютно унікальним. Редагуйте параметри циферблата і виводьте на дисплей показники, які хочете контролювати. Завантажте на годинник три фото, і вони будуть змінюватися по черзі щоразу, коли ви активуєте дисплей.

     

    Комфортне носіння день за днем
    Годинник Amazfit Bip 5 важить зовсім небагато, і вже за кілька хвилин ви перестанете відчувати його на руці. М'який та міцний силіконовий браслет делікатно та надійно фіксує годинник на зап'ясті, не натираючи шкіру та не викликаючи подразнення.

     

    Опануйте стародавні технології, щоб полювати на гігантських звірів. WILD HEARTS™ – це нове слово у мисливському жанрі, де технології дають вам шанс поборотися з жахливими звірами, наділеними шаленою силою самої природи. Боріться з цими істотами поодинці або полюйте на них з друзями в безперервній спільній грі.
    Ніхто не пам'ятає, чому кемоно почали лютувати в колись успішній Азумі. Їх підживлює розпач. Вони мають силу первісної природи в її самому руйнівному прояві. Деякий час ніхто не міг протистояти їхній могутності. Але надія з'явилася у вигляді непереборного мисливця, який за допомогою смертоносної зброї та стародавньої техніки під назвою каракурі зможе змінити перебіг битви.
    Гра WILD HEARTS, розроблена Omega Force, японською студією франшизи DYNASTY WARRIORS, запрошує вас до епічної пригоди у фантастичному світі, на створення якого надихнула феодальна Японія. Полювання розпочнеться 17 лютого 2023 року.

     

    ПОЛЮЙТЕ НА ВЕЛИЧЕЗНИХ ЗВІРІВ, ЩО ВБРАЛИ В СЕБЕ СИЛИ ПРИРОДИ

    Кемоно є втіленням сили природи. Ці гігантські звірі з часом злилися з природними стихіями, змінюючи довкілля відповідно до своїх потреб. Як прості люди можуть знищити таких величезних ворогів? Для цього знадобляться сміливість, прийом і велика майстерність. Відбийте їх атаки, вивчіть їхню поведінку та скористайтеся каракурі та своєю зброєю, щоб зменшити їх розміри.

     

    СТВОРЬТЕ СВОЇ ДУМКОВІ УГОДИ

    Тільки ви в Азумі володієте технікою каракурі. Це старовинне мистецтво дозволяє перетворити середовище на креативні мисливські угіддя, ідеальні для знищення гігантських кемоно. Запасіться матеріалами для створення різних видів каракурі, залежно від ваших потреб, навичок та того, з ким ви збираєтесь боротися. Використовуйте їх, щоб дослідити місцевість, захистити себе чи інших мисливців та отримати перевагу у бою.

     

    ПОЛЮЙТЕ В КОМПАНІЇ АБО На самоті

    Деякі люблять насолоджуватися гострими відчуттями від полювання наодинці. Але навіть найвлучніший і спритний мисливець може зіткнутися зі звіром, якого не може перемогти самотужки. У грі WILD HEARTS ви можете поєднатися максимум з двома друзями (або іншими гравцями), щоб відстежувати свій видобуток. Полювання у групі дозволить розширити план бою та збільшити кількість спеціальних завдань.

     

    Готуйтесь до полювання, полюйте, щоб підготуватися

    Чим більше ви проводите часу вистежуючи видобуток, тим суттєвішим є ваш прогрес. Створіть свого персонажа, збирайте матеріали під час кожного полювання і робіть цілу низку обладунків та зброї, щоб перемогти ще більших звірів. Вибирайте з восьми різних видів зброї ближнього та далекого бою, наприклад, катана каракурі або васа, згідно з вашим стилем гри. А також створюйте спорядження з убитого кемоно, змінюючи його на власний розсуд. Чим більший ваш прогрес, тим краще ваше спорядження, і тим більших звірів ви зможете перемогти.

     

    ДОСЛІГНІТЬ ФЕНТЕЗІЙНУ СЕРЕДОВІЧНУ ЯПОНІЮ

    Пориньте у прекрасне середовище з безліччю будівель, що демонструють повсякденне сільське життя, віру та війну, а тепер їх поглинула природа. Полюйте протягом чотирьох сезонів у різних угіддях. У кожній місцевості на вас чекають прекрасні ландшафти і підстерігають небезпеки. Відчуйте квітучі пагорби, що оточують вишневе дерево, острів-водоспад, оточений морем, понівечену війною фортецю, вкриту осіннім листям, і старий замок, укладений у замерзлому озері, розділений звіром на дві частини. Хаос, створений невгамовним кемоно, вплине на пори року несподіваним чином, зробивши полювання ще складнішим – поки ви не досягнете останніх мисливських угідь.

  • Характеристики
    • Возрастное ограничение 12+
    • Количество пользователей Мультиплеер
    • Локализация Англійська версія
    • Платформа PlayStation 5
    • Разрабочик Omega Force
    • Тип носителя Blu-ray диск
    • Тип Екшн (Action)
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження