Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White фото №2 Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White фото №3 Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White фото №4
Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White фото №2 Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White фото №3 Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000102427

Наушники Oppo Enco Air 3 (ETE31) Glaze White

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

2 499 грн.
-24%
1 888 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Новий звуковий досвід
    Навушники OPPO Enco Air3 – це комбінація стильного дизайну та захисту за стандартом IP54. Мають краплеподібний корпус, який легко вміщується у вухо і підкреслює ваш стиль. Функція об'ємного звучання OPPO Alive Audio та процесор HiFi 5 DSP забезпечують неперевершений звуковий досвід, який змусить вас відчувати присутність усередині аудіосцени. Модель працює за допомогою з'єднання Bluetooth 5.3, підтримує функцію Google Fast Pair.

     

    Елегантна оболонка
    Майстерно зроблені навушники з краплеподібною формою та естетичним блиском підкреслять ваш модний стиль. Вони захищені від пилу та вологи, що підтверджує коефіцієнт IP54. Кришка кейсу відкривається на 110° для легкого вилучення навушників. Ще один спосіб акцентувати увагу на вашій експертності у питаннях стилю та ергономіки.

     

    Тривимірне звучання
    3D-звук оживає завдяки технології OPPO Alive Audio, що створює ефект присутності, наче ви перебуваєте всередині музики. Ви відчуватимете кожну ноту, кожен інструмент та голос. Відкрита звукова сцена подарує абсолютно новий рівень аудіального сприйняття, властивий професійній техніці.

     

    Продуктивний чіп
    OPPO Enco Air3 оснащені процесором HiFi 5 DSP з архітектурою Tensilica Cadence HiFi 5. Представлена концепція в 25 разів продуктивніша за обчислювальною потужністю і на 50% ефективніша за часом автономної роботи, ніж у попередніх моделей бренду. Найвибагливіші поціновувачі будуть вражені.

     

    Ідеальна аудіосистема
    13.4-мм динаміки з полімерного композиту, потужні неодимові магніти N48, котушки з мідно-алюмінієвого сплаву 1.9 м та перероблена акустична камера – все це створює звук високої якості з рельєфним басом, м'якими високими частотами та щільним середнім діапазоном. Завдяки цьому навушники забезпечують збалансоване звучання у будь-якому жанрі музики.

     

    Нове покоління бездротового зв'язку
    Протоколи Bluetooth 5.3 пропонують більш швидке та стабільне з'єднання, ніж попередні версії. Ще нижчий показник затримки, покращена стабільність та збільшена дальність дії з'єднання дозволяють вам насолоджуватися якісним звуком без перешкод та пауз.

     

    Подвійне підключення
    З'єднання із двома пристроями одночасно дозволяє легко перемикатися між ними без складних маніпуляцій. Так ви легко перейдете з девайса, на якому граєте, на смартфон, куди надходить вхідний дзвінок. Не пропустіть жодної важливої події.

     

    Ігровий режим
    Наднизька затримка 47 мс дозволить насолоджуватися звуком без пауз, що особливо важливо у геймінгу та перегляді відео. Синхронізація звукового та відеоконтенту дозволить швидше реагувати на дії на екрані та підвищити свої ігрові показники.

     

    Твій стабільний ритм
    З OPPO Enco Air3 ви можете слухати музику до 6 годин із однієї зарядки, а із зарядним чохлом – вже до 25 годин. Швидка зарядка лише за 10 хвилин дає до 2 годин відтворення. Будьте на зв'язку цілий день, слухайте музику без перерви, пориньте у світ улюбленої гри – будь-який сценарій реальний із таким запасом енергії.

     

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження