Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Сушильная машина Gorenje DNE83/GN Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №2 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №3 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №4 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №5 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №6
Сушильная машина Gorenje DNE83/GN Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №2 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №3 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №4 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №5 Сушильная машина Gorenje DNE83/GN фото №6
0
0 отзывов
Код: 0000099135

Сушильная машина Gorenje DNE83/GN

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

29 299 грн.
-15%
24 888 грн.
Головні характеристики
  • Класс энергопотребления A+++
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • EuropeanQuality
    Пральні машини Gorenje були спроектовані, розроблені та вироблені в Європі командою професіоналів, які впроваджують новітні технології.

    Кожен прилад ретельно виготовляється, щоб якнайкраще відповідати вашим потребам.

    Fast89'
    Постійно поспішаєте й вам завжди бракує часу? Функція Fast89’ сушильних машин Gorenje створена спеціально для таких ситуацій. Ця програма значно скорочує тривалість сушіння до всього 89 хвилин. Сушильні машини Gorenje з цією функцією забезпечують ідеальний процес сушіння: без зайвих зусиль і витрат часу.

    Simple interface
    Зручний у використанні інтерфейс із перемикачем режимів по центру дає змогу запустити сушіння, виконавши лише три прості кроки: увімкнення сушильної машини, вибір програми й натискання кнопки запуску. Жодних додаткових меню для вибору функцій і параметрів. Але ви маєте змогу підібрати налаштування відповідно до ваших потреб на великому сенсорному дисплеї.

    SportProgramme
    Делікатний спортивний одяг та інші високотехнологічні тканини потребують особливого догляду. Ця програма була розроблена спеціально для сушіння речей, які зазвичай не можна сушити в сушильній машині.

    Bedding
    Сушіння в сушильній машині великих простирадл та інших великих постільних речей може призвести до утворення величезних скручених вузлів. Програма для постільної білизни з ретельно продуманими алгоритмами й обертанням барабана в обох напрямках запобігає скручуванню та забезпечує чудові результати сушіння. 

    Baby
    Інколи маленький дитячий одяг може залишатися дещо вогким навіть наприкінці циклу сушіння. Ця спеціальна програма створена так, щоб кожна пелюшка була ідеально сухою та мала ще менше складок. 

    SleekDoor
    Великі дверцята, виготовлені з цільного шматка пластику без будь-яких шурупів, забезпечують стійкість, запобігають дратівливим скрипам. Вона відкривається на повні 180 градусів, тому випорожнення та завантаження барабана максимально прості. 

    ChildLock
    Під час прання дверцята залишається замкненими, і навіть найдопитливіша дитина не зможе її відкрити. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, що унеможливлює випадкову зміну налаштувань. 

    StartDelay
    Завчасно запрограмуйте запуск сушильної машини, щоб вона працювала саме тоді, коли вам зручно: наприклад, коли тарифи на електроенергію найнижчі. Речі сушитимуться до попередньо заданого рівня та будуть готові до прасування або зберігання в шафі. 

    AutoDrain
    Конденсаторну сушильну машину зі зливним шлангом AutoDrain можна з’єднати із системою каналізації. У такому разі зникне необхідність спустошення резервуара для конденсату вручну. 

    SensorDrying
    Інтелектуальна сенсорна технологія автоматично керує процесом сушіння відповідно до вибраної програми, типу білизни та потрібного рівня її сухості. Датчики зупинять сушіння, коли білизна досягне цього рівня, щоб ви її не пересушили.

    AirRefresh
    Спеціальна програма освіження одягу після занять спортом або прийому їжі. Свіже повітря допомагає позбутися неприємних запахів, зокрема від їжі та сигарет. За 30 хвилин одяг можна буде вдягнути, і він буде майже таким свіжим, як після прання. 

    NatureDry
    Найкращий спосіб сушіння білизни — природний, на свіжому повітрі або ж за допомогою програми, створеної для імітації цього процесу. Спеціальна запатентована технологія з додатковим датчиком температури дає змогу сушити всі типи одягу, навіть делікатні, вовняні вироби та спортивний одяг.

    TwinAir
    Завдяки запатентованій двонаправленій повітропродувній системі навіть найбільші речі можна пом’якшити, висушити й розрівняти безпосередньо в сушильній машині.

    AntiCrease function
    Сушильні машини Gorenje оснащені системою AntiCrease, створеною для запобігання зминанню. Обробка в барабані та спеціальна тривимірна конструкція лопатей протидіють сплутуванню речей, що підвищує ефективність сушіння. 10-хвилинний період наприкінці циклу сушіння повільно охолоджує завантажену білизну, щоб ще більше зменшити ймовірність утворення складок. Навіть якщо сушильну машину неможливо спорожнити негайно, ваші речі не сядуть і не зімнуться завдяки автоматичному періодичному перекиданню білизни протягом принаймні однієї години після завершення циклу. 

    Pillow
    За допомогою цієї програми ви можете легко випрати пуховики, ковдри та подушки вдома, заощадивши час і гроші. 

    PowerPlusMotor
    PowerPlusMotor – двигун останнього покоління з низьким енергоспоживанням. Він підходить для важких навантажень з низьким енергоспоживанням, мінімальним тепловиділенням та зниженим рівнем шуму. Цей двигун використовується в сушарках з високою енергоефективністю та більшою продуктивністю. 

    HeatPump
    Сушильні машини з тепловим насосом мають високу енергоефективність, що забезпечує значну економію, а також сушить дбайливіше, ніж звичайні сушильні системи. Температура в сушильній машині з тепловим насосом досягає близько 50° C, що дає змогу сушити практично всі предмети одягу, одночасно запобігаючи пересушуванню й усадці. 

    WaveActive drum
    Унікальний хвилеподібний малюнок барабана пом'якшує волокна для максимально дбайливого поводження з усіма видами тканин. Ви отримаєте ідеально суху білизну з мінімальними зморшками.

     

     

  • Характеристики
    • Особенности Барабан waveactive; Кнопки: старт/пауза
    • Класс энергопотребления A+++
    • Вес 48 кг
    • Бренд Gorenje
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження