Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №2 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №3 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №4 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №5 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №6 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №7 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №8 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №9
Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №2 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №3 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №4 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №5 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №6 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №7 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №8 Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337) фото №9
0
0 отзывов
Код: 0000097208

Конструктор Lego Star Wars TM Крокохід AT-TE (75337)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

5 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Могутній крокохід AT-TE для гри в бойовики

    Шанувальники "Зоряних воєн: Помста сітхів" можуть відтворити битву при Утапау за допомогою цієї детальної іграшки-конструктора AT-TE Walker.

    Годинник творчого задоволення

    Ця збірна модель сповнена справжніми функціями, щоб надихнути юних шанувальників "Зоряних війн" на створення власних епічних історій.

    Висувна ручка

    Використовуйте ручку, щоб піднімати та переміщати AT-TE.

    Легкодоступна кабіна та кабіни

    Усередині є місце для 7 міні-фігурок LEGO.

    Тяжка бластерна гармата

    Піднімайте, обертайте та активуйте важку бластерну гармату.

    Інші ігрові функції

    2 стріляючі шпильки, 2 теплові детонатори і багато іншого.

    Відмінний набір для рольових ігор

    У набір входять 5 мініфігурок LEGO Star Wars і 3 бойові дроїди.

    Будуйте з упевненістю

    Інструкції зі збирання знаходяться в коробці та в додатку.

    Відмінний подарунок для дітей

    Цей високоякісний набір стане чудовим подарунком для дітей, які люблять "Зоряні війни: Помста ситхів", та для будь-якого колекціонера LEGО Star Wars.

    Відтворіть битву при Утапау за допомогою цього фантастичного конструктора LEGO Star Wars AT-TE Walker (75337). Відмінний подарунок для шанувальників Star Wars: Revenge of the Sith у віці від 9 років та старше. Ця будівельна іграшка оснащена рухомими ногами, що піднімається на 360 градусів важкою бластерною гарматою з двома шипами, що стріляють, знімною кабіною для мініфігурки і 2 деталізованими кабінами, в яких можуть розміститися до 7 мініфігурок LEGO. Кожна з кабін відкривається для зручності гри, а висувна ручка дозволяє легко піднімати та переміщати AT-TE.

    Бойові дії

    У набір входять 5 мініфігурок LEGO - командир Коді, кулеметник 212-го клону і 3 солдати 212-го клону, - яким належить битися з 3 фігурками бойових дроїдів LEGO і карликовим дроїдом-павуком, що збирається, а також різноманітною крутою зброєю. Інструкції зі збирання знаходяться в коробці та в додатку LEGO Building Instructions, де є інтерактивні інструменти для перегляду, щоб покращити творчий досвід.

    Популярні будівельні іграшки

    Вивчіть весь асортимент LEGO Star Wars, щоб знайти інші будівельні набори, які порадують людей різного віку.

    • Будівельна іграшка AT-TE Walker (75337) - Діти можуть відтворити битву при Утапау за допомогою цієї деталізованої LEGO Star Wars версії AT-TE Walker з фільму "Зоряні війни: Помста сітхів".
    • 5 мініфігурок LEGO і 3 фігурки дроїдів LEGO - командир Коді, кулеметник 212-го загону клонів, 3 солдати 212-го загону клонів і 3 бойові дроїди, все зі зброєю, а також карликовий дроїд-павук, що збирається.
    • Призначений для гри - У AT-TE рухомі ноги та висувна ручка для підйому та переміщення, а знімна кабіна пілота та 2 деталізовані кабіни для Дроїдів Клонів легко доступні.
    • Ігрові функції - підйомна важка бластерна гармата, що обертається на 360 градусів, з 2 стрілками-шпильками і сидінням для 212-го кулеметника клонів, 6 бластерних гармат, 2 теплових детонатора і багато іншого.
    • Ідея подарунка для дітей від 9 років і старше - Подаруйте цей іграшковий набір з 1082 деталей як подарунок на день народження або свято дітям, які люблять "Зоряні війни: Помста Сітхів" та будь-якому колекціонеру LEGO Star Wars.
    • Будуйте разом - Діти та їхні друзі, брати та сестри або батьки можуть розділити задоволення від будівництва крокоходу AT-TE, який має висоту 7,5 дюйма (19 см), довжину 17 дюймів (44 см) та ширину 9,5 дюйма (24) см).
    • Складання за допомогою програми - Знайдіть покрокові ілюстровані інструкції в коробці та перевірте програму LEGO Building Instructions для цифрових інструкцій та інтерактивних інструментів перегляду.
    • Забава для будь-якого віку - будівельні набори LEGO Star Wars дозволяють дітям і дорослим фанатам відтворити улюблені сцени, придумати оригінальні історії або просто виставити на загальний огляд збірні моделі.
    • Гарантія якості - цеглини та деталі LEGO відповідають суворим стандартам якості, що гарантує їхню сумісність та надійне з'єднання для створення міцних конструкцій.
    • Безпека - компоненти LEGO ретельно тестуються, щоб переконатися, що вони відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки.
  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження