Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №2 Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №3 Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №4 Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №5
Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №2 Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №3 Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №4 Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402) фото №5
0
0 отзывов
Код: 0000097034

Конструктор Lego Harry Potter Гоґвортс: Кабінет Дамблдора (76402)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

3 799 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Набір LEGO 76402 було випущено у рамках серії Harry Potter. Він містить 654 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – будинки. Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви можете приєднатися до їх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

    Фігурки чарівників

    У набір входять 6 мініфігурок чарівників, серед яких: Гаррі Поттер – головний герой серії. У цьому наборі ми бачимо мініфігурку дещо менше, адже це лише другий рік навчання у Гоґвортсі. Одягнений у форму Гриффіндорців, має при собі чарівну паличку та плащ-невидимку. Герміона Грейнджер — подруга Гаррі, яка теж поки що невисокого зросту. На ній форма Гріфіндора. Плюс має чарівну паличку. Альбус Дамблдор — директор школи, до якого в наборі йде немовля Фоукс, що воскрес із попелу та меч Гріфіндора. Одягнений у червону мантію, про що говорить продовжений принт на ногах фігурки. Северус Снейп завжди серйозний і, здається, незадоволений професор з відповідним виразом обличчя. На ньому фіолетовий жакет та чорний костюм. І як же без чарівної палички? Вона теж має. Аргус Філч – загадковий завгосп, який не може без своєї кішки, яка завжди з ним не лише у фільмі, а й у цьому наборі. Одягнений у коричневий костюм та сірий шарф. При собі є лампа, щоб ловити Гаррі в плащі-невидимці. Мадам Пінс – завідувач бібліотеки в Гоґвортсі з досить цікавим смаком до капелюхів та зелених мантій із шарфом. Також, як і всі, має чарівну паличку, до того ж, завжди з книгою.

    Автентичні пригоди

    Складання в наборі LEGO 76402 є частиною Гоґвортсу з бібліотекою, кабінетом Дамблдора та невеликими кімнатами та виходами на вулицю. Для зручності гри, позаду будівля відкрита і може трохи розкриватися. У готовому вигляді складання досягає 39 сантиметрів заввишки, 19 завширшки і 9 завдовжки. Так як набір заснований на сценах з фільму "Гаррі Поттер та Таємна кімната", то тут можна розіграти традиційний момент із поділом студентів на факультети розподільчим капелюхом. Побачити та випробувати легендарний меч Гріфіндора. Або простежити за Снейпом, який може щось думати. Будівля містить кілька зон, кожна з яких наповнена справжніми деталями популярної серії фільмів. У кабінеті Дамблдора хранитель пам'яті розкриває приховані спогади, а малюк Фоукс воскресає з попелу. Тим часом Гаррі використовує свій плащ-невидимку, щоб таємно відвідати заборонений розділ бібліотеки, де книги оживають!

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження