Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) фото №2 Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) фото №3 Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) фото №4
Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) фото №2 Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) фото №3 Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S) фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000096959

Водонагреватель Tiki Prime MS 50V9 (TGR 50 S)

6 846 грн.
Головні характеристики
  • Объём 50 л
  • Тип нагревающего элемента "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
  • Высота 915 мм
  • Тип установки Вертикальная
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Спосіб життя, дружній до природи

    Протягом сімдесяти років ми створюємо екологічно чисті та енергоефективні рішення для опалювання житлових, комерційних та виробничих приміщень.

    Безпека TIKI

    У роботі з гарячою водою безпека завжди на першому місці. Здорове та безпечне середовище проживання у вашому домі — це результат сучасних технологій, пошук високотехнологічних рішень для функціонального використання. Кожен член родини може безпечно користуватися найсучаснішими приладами.

    Технологія TIKI

    Дізнайтеся про три високотехнологічних рішення. - Якщо температура води, що зберігається в нагрівачі, не досягає 65 °C протягом двох тижнів поспіль, нагрівач автоматично вмикається, нагріває воду до температури дезінфекції, таким чином запобігаючи накопиченню легіонели. - Захист від перегрівання запобігає підвищенню температури в нагрівачі вище 90 °C. - Захист від сухого запуску запобігає увімкненню незаповненого водонагрівача, таким чином захищаючи внутрішню частину нагрівача від перегрівання та несправностей.

    Комфорт TIKI

    Нове електронне керування є простим та зрозумілим. Панель керування дозволяє вибирати функції та змінювати налаштування. Їх можна легко модифікувати та адаптувати до потреб користувача. Можна також використовувати більш розширені функції.

    Ефективність TIKI

    Сучасна технологія забезпечує відмінну енергоефективність. Передові інтелектуальні рішення відстежують ваші звички та використовують інформацію для оптимізації споживання енергії.

    Якість TIKI

    Надійні рішення є результатом систематичного контролю якості та лабораторних випробувань. Завдяки численним технічним інноваціям і використанню екологічно чистих матеріалів водонагрівачі мають найвищу якість та відповідають найвищим міжнародним стандартам.

    Ми створюємо екологічно чисті та енергоефективні рішення.

    - Наші довгострокові та інноваційні рішення дозволяють опалювати житлові будинки, а також комерційні та виробничі приміщення. - Наш широкий асортимент водонагрівачів, заснованих на цифрових технологіях, допомагає зберегти природні ресурси. - Завдяки нашим міцним тепловим насосам і вбудованим інноваційним цифровим рішенням ми гарантуємо задоволення довгострокових потреб наших клієнтів. - Зменшуємо вуглецеві викиди. - Ми робимо життя кращім для всіх — від працівників до користувачів.

    Бачення

    Забезпечити громадян світу інноваційними, сучасними та якісними рішеннями щодо нагрівання води та опалювання приміщень. Tiki стане синонімом нової цифрової ери енергоефективності, екологічності та найсучасніших рішень. Tiki - це глобальний бренд, розроблений в душі Південно-Східної Європи та поєднаний із скандинавською індустріальною спадщиною та традиціями.

    Переваги водонагрівачів ТІКІ

    Новітні технології

    Фукції "Захист від легіонел"

    Якщо температура води у водонагрівачі, не досягає 65 °C протягом 14 днів поспіль, нагрівач автоматично вмикається, нагріває воду до температури, необхідної для очищення, таким чином запобігаючи появі легіонел або ефективно знищуючи їх.

    Захист від перегрівання

    Цей захист запобігає підвищенню температури у водонагрівачі вище, ніж 90 °C. Нагрівач вимикається і попереджає користувача про перевищення температури води через індикацію помилки. Це також захищає користувача від опіків надто гарячою водою.

    Захист від сухого запуску

    Цей захист запобігає увімкненню не заповненого водонагрівача, таким чином захищаючи електричний нагрівальний елемент від перегрівання та несправностей.

    EcoSmart

    Економить до 25% енергії

    Інтелектуальна функція EcoSmart адаптує роботу водонагрівача до ваших потреб. Завдяки оптимізації нагріванню води економиться до 25% енергії.

    Як працює EcoSmart?

    Ця функція відстежує ваші звички споживання води. Через 7 днів вона розраховує оптимальний спосіб роботи, який відповідає вашим потребам при мінімальному споживанні енергії. Функція запам’ятовує, коли протягом дня ви використовуєте найбільше гарячої води, тобто коли споживання води найбільше. На основі цих розрахунків нагрівач автоматично вмикається та вимикається, заощаджуючи енергію, оскільки йому не потрібно підтримувати постійну температуру (наприклад, 55 °C), як при стандартних налаштуваннях. Якщо ви хочете або потрібно змінити налаштування, просто повторіть процес запису звичок.

    EcoCare

    Екологічно та безпечно для людини

    Водонагрівачі нового покоління виготовлені з 100% перероблених матеріалів і є екологічно чистими. Вони не містять шкідливих для людини речовин.

    Високоякісна ізоляція

    Нове покоління має численні технічні характеристики, які забезпечують ефективне енергоспоживання. Одним з них є шар спеціальної теплоізоляції, товщина якого в деяких моделях досягає 100 мм. Вона виготовлена з високоякісного екологічно чистого пінополіуретану, який не містить хлорфторвуглецевних сполук (CFC).

    Європейська якість

    Прилади нового покоління містять компоненти від відомих європейських виробників, що забезпечує надійну якість і тривалий термін служби електронагрівачів.

    Подвійний захист від корозії

    Нове покоління електричних водонагрівачів може похвалитися найсучаснішою, виключно чистою, емаллю та великим магнієвим анодом, які забезпечують довговічність навіть у найважчих умовах роботи, без шкідливих добавок у воді.

    Захист від впливу навколишнього середовища

    Металеві ємності водонагрівачів виготовлені з високоякісного холоднокатаного сталевого листа, який є міцною основою для процесу емалювання. Більш товстий сталевий лист (2,25 мм для верхньої та нижньої частини ємності та 2 мм для бокової) і захисний шар забезпечують кращу довговічність у складних умовах роботи. Під час ретельно контрольованого процесу мокрого емалювання останнє покриття наноситься при температурі 850 °C.

    Просте та зрозуміле керування

    Цифрове електронне регулювання за допомогою кнопок та LED-підсвітки забезпечує просте, зрозуміле та зручне керування для забезпечення чудової енергоефективності.

  • Характеристики
    • Тип водонагревателя Электрический
    • Тип управления Механическое
    • Тип установки Вертикальная
    • Мощность 2000 Вт
    • Объём 50 л
    • Количество ТЭНов 1
    • Тип нагревающего элемента "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
    • Внутриннее покрытие Эмаль
    • Подключение шлангов Нижнее
    • Форма бака Цилиндрическая
    • Вес 26 кг
    • Цвет Белый
    • Высота 915 мм
    • Ширина 334 мм
    • Глубина 354 мм
    • Бренд Tiki
    • Страна производитель Сербия
    • Гарантия 24 месяца
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження