Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) фото №2 Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) фото №3 Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) фото №4
Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) фото №2 Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) фото №3 Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK) фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000095621

Акустическая система JBL 306P MKII (-306PMKII-EK)

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

11 529 грн.
Головні характеристики
  • Мощность колонок 56 Вт
  • Интерфейсы подключения XLR
  • Тип подключения Проводное
  • Материал корпуса Пластик
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • JBL 306P MkII — активний двосмуговий студійний монітор з 6.5-дюймовим драйвером.

    Компактний активний студійний монітор JBL 306P MkII нового покоління дає змогу кожній студії отримати легендарне звучання JBL. Завдяки революційному хвилеводу JBL Image Control Waveguide і вдосконаленим перетворювачам, JBL 306P MkII пропонує приголомшливі деталі, точну візуалізацію, розширення зони "sweet spot" і потужний динамічний діапазон, який розширює можливості мікшування будь-якого сучасного робочого простору. Маючи запатентовані технології, отримані з референсних моніторів серії JBL 7 і M2, а також гладкий сучасний дизайн, JBL 306P MkII забезпечують високу продуктивність і приємний мікс за доступною ціною.

    Особливості:

    • Запатентований хвилевід (Image Control Waveguide) для керування повною картиною звучання, детальної візуалізації й широкого, приємного звуку
    • Перетворювачі JBL наступного покоління для оптимізованого перехідного відгуку та поліпшеної лінійності
    • Запатентований низькочастотний порт Slip Stream для чудового звучання басів на всіх рівнях відтворення
    • Подвійні, вбудовані, кастомні підсилювачі класу D забезпечують 112 Вт потужності для високої продуктивності та динамічного діапазону
    • Нові настроювання граничного еквалайзера (Boundary EQ) компенсують низькочастотні проблеми, введені середовищем
    • Перемикач HF Trim налаштовує високочастотну потужність під акустику приміщення або особисті переваги
    • Гнучке під'єднання, завдяки балансним XLR і 1/4" TRS входам, перемикачу вхідної чутливості + 4 ДБУ/-10 дБВ і регульованому рівню гучності
    • Розроблений для JBL, лінійний просторовий референсний критерій (Linear Spatial Reference) для видатної точності в будь-якому робочому просторі
    • 100-годинне випробування JBL на повну потужність гарантує багаторічну надійність
    • Гладкий, сучасний дизайн забезпечує візуальний апгрейд для будь-якої студії

     

    Чому MkII?
    З моменту їхнього випуску, формулювання поширилося на якість і цінність, знайдені в оригінальній серії JBL 3, що призвело до широкого впровадження від аматорів до висококласних професіоналів, які працюють у світі музики, кіно і броадкасту в усьому світі. З таким очевидним досягненням, ви, можливо, запитаєте: «Навіщо оновлювати зараз?» У кожному проекті JBL завжди є кілька функцій або поліпшень, які команда розробників не може втиснути перед виходом на виробництво. 3 серії нічим не відрізнялися. Коли з'явилася така можливість, ми вирішили внести ці останні поліпшення в перетворювачі, додати часто запитувану функцію й застосувати останні дослідження в галузі виробництва. Результат — нова версія цього популярного студійного монітора, який зберіг найкращі якості оригіналу, але тепер має кращий вигляд, краще звучить і забезпечує прозоре звучання.

    Запатентована технологія ICW (Image Control Waveguide)
    Розкрийте потужні деталі, атмосферу та глибину ваших міксів завдяки революційному хвилеводу JBL Image Control. В основі технології лежить певна конструкція хвилеводу, що сприяє створенню акустично безшовного переходу між низькочастотними та високочастотними перетворювачами, забезпечуючи потужну звукову сцену з точною візуалізацією. Пропонуючи розширення зони "sweet spot" і нейтральні частотні характеристики, JBL 306P MkII забезпечує кришталево чисте відображення вашого міксу, розкриваючи витончені деталі, навіть у разі прослуховування поза віссю.

    Ваш мікс настільки ж добрий, як і ваші монітори
    Щоб допомогти вам прийняти найкращі рішення для мікшування, JBL обладнав 306P MkII визнаними перетворювачами 3-ї серії, які тепер працюють ще краще. Слухайте глибокі, точні і жорстко контрольовані баси, завдяки довгоходовому 5-дюймову вуферу і запатентованому низькочастотному порту JBL Slip Stream. Насолоджуйтесь, бездоганно деталізованими максимумами, що ширяють, через тканий композитний 1-дюймовий неодимовий твітер. Інженери JBL перейшли на наступний рівень із швидшим перехідним відгуком ВЧ через точно налаштоване демпфування, більш низькочастотну лінійність і менші гармонійні спотворення, завдяки покращеному дизайну вуфера. Результат — студійний монітор, якому ви можете довіритися — з неперевершеною піковою обробкою, приголомшливою динамікою й нейтральною частотною характеристикою, що є неперевершеним у своєму класі.

    Великий звук із боксу
    JBL 306P MkII готовий до найвибагливіших стилів. Подвійні інтегровані підсилювачі потужності класу D, спеціально розроблені JBL для кожного перетворювача, надають вам багатий динамічний діапазон для будь-якого проекту. Від виробництва музики та підкастингу, до кінематографічного звукового дизайну або відеоблогу, насолоджуйтеся результатом і потужністю, необхідними для прослуховування особливих деталей на будь-якій гучності — навіть на пікових SPL. Просто під'єднайте і починайте творити.

    Індивідуальний звук для вашої студії
    Розміри й акустика приміщення можуть істотно впливати на точність звучання, і саме тому JBL 306P MkII дає змогу відрегулювати відгук відповідно до вашої студії. Новий граничний еквалайзер (Boundary EQ) послаблює низькочастотний буст, який може виникнути у разі розміщення моніторів безпосередньо на робочому столі чи поблизу стін 3-позиційний перемикач HF Trim дає змогу налаштувати високочастотний відгук в 306P MkII, відповідно до акустики приміщення або особистих переваг.

    Гнучкі можливості під'єднання
    Маючи як балансові XLR і 1/4" TRS входи, так і регульовану вхідну чутливість +4 ДБУ/-10 дБВ, 306P MkII пропонує гнучкі, професійні можливості під'єднання, що забезпечують легке настроювання за збереження цілісності сигналу.

    70-річний досвід
    У дизайні 306P MkII використовується 70-річний акустичний досвід JBL для створення вишуканого студійного монітора з видатною значущістю. Тоді як інші виробники використовують готові компоненти та приймають суб'єктивні рішення щодо звуку, JBL створює динаміки, які "вичавлюють" кожну унцію продуктивності з кожного компонента, для забезпечення ефективного і точного відтворення звуку.

    Професійна надійність JBL
    Професійні студійні монітори JBL призначені для надійної роботи, навіть коли проекти доводять ваше обладнання до межі. Перш, ніж бути схваленими для виробництва, монітори 3-ї серії проходять інтенсивний тест потужності JBL. Кожна модель має бездоганно працювати на максимальній гучності упродовж 100 годин — без поломок. Унаслідок, ви можете покластися на монітори 306P MkII, які забезпечать чудове відтворення звуку на довгі роки.

    Акустична система JBL LSR 306P MkII здобула нагороду TEC Awards 2019 у категорії «Cтудійні монітори». Премія TEC Awards щороку відзначає найкращі продукти у світі професійного звукового обладнання.

  • Характеристики
    • Мощность колонок 56 Вт
    • Тип живлення Мережа
    • Тип Акустические колонки
    • Тип подключения Проводное
    • Максимальная частота воспроизведения 24 кГц
    • Интерфейсы подключения XLR
    • Защита IPX3
    • Материал корпуса Пластик
    • Вес 6.1 кг
    • Цвет Чёрный
    • Бренд JBL
    • Гарантия 12 месяцев
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження