Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №2 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №3 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №4 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №5 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №6 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №7 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №8 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №9
Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №2 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №3 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №4 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №5 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №6 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №7 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №8 Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896) фото №9
0
0 отзывов
Код: 0000095400

Smart часы Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896)

3 999 грн.
Головні характеристики
  • Вес 26 г
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • 6 головних особливостей

    Дайте свободу вашим пальцям і очам

    Завдяки 1.74" AMOLED-дисплею з ультратонкими рамками HUAWEI WATCH FIT 2 дає одним помахом зап'ястя саме те, що потрібно вам. Від тренувань до вхідних дзвінків, все доступно, максимально зручно та природньо.

    Носіть усе дороге вашому серцю на зап'ясті

    HUAWEI WATCH FIT 2 оснащено креативними AOD для усіх вражаючих циферблатів³, та безмежним магазином додаткових циферблатів, що дозволить вам підібрати стиль годинника до вашого смаку. Гнучкий набір щоденних функцій можна зібрати у зручний користувацький набір на власному циферблаті.

     

    Змінюйте ваші улюблені ремінці

    Active Edition дарує заспокійливий, приємний на дотик матеріал. Обирайте свій улюблений колір - ніжний рожевий чи класичний чорний та доповнюйте гардероб вишуканими елементами на зап'ясті!

     

    Поєднуйте з тим, що ви любите

    HUAWEI WATCH FIT 2 оснащено інноваційним механізмом зміни ремінців Link. Натисніть, відпустіть і все готово⁴, це означає що заміна ремінців така ж проста, немов заміна браслету цілком. Треба інший колір? Просто натисніть, змініть, і все готово!

    Торкніться для передачі

    Встановлюйте зображення із вашого смартфону у якості циферблату на ваш годинник, передаючи його в один дотик⁵ і повністю відображаючи на прямокутному дисплеї. Продовжуйте торкатися, щоб додати ще більше важливих моментів на дисплей.

    Батарея, що виходить за межі звичайного

    Повного заряду вашого годинника вистачить на 10 днів типового користування, чи 7 днів активного використання⁶, що означає, що ви можете слухати музику без меж та жити на повну, не втрачаючи часу сну! Ви навіть можете користуватися годинником цілий день всього лише після 5 хвилин зарядки⁷.

    Залишайтеся мобільним, залишайтеся на зв'язку

    HUAWEI WATCH FIT 2 - це не лише годинник; це ваш центр зв'язку, із підтримкою Bluetooth-дзвінків⁸, швидкими відповідями на повідомлення⁹ та імпортованими контактами! Куди б ви не йшли, ви можете бути спокійними, знаючи що ваші дзвінки поступають до вас на зап'ястя, а ви можете відповідати, чи відхиляти їх.

    Вчасні нагадування, щоб бути попереду

    HUAWEI WATCH FIT 2 - щоденний асистент вашої мрії, що тримає вас у курсі із сповіщеннями в реальному часі, синхронізуючи повідомлення та листи із вашого телефону.

    Слухайте без меж

    HUAWEI WATCH FIT 2 підтримує незалежне відтворення музики¹² плейлист якої ви можете налаштувати в додатку на телефоні, наприклад, для певного тренування – щоб драйвувати навіть коли ваш телефон не поруч із вами!

    Змушує вас рухатись

    Ексклюзивні анімації тренувань та голосові підказки для розминок для 7-ми найпопулярніших тренувань,13 включаючи біг, велотренування та плавання, отримайте максимум від кожного з ваших тренувань.

    • Розминка перед бігом

      Розігрійтеся перед тим, як почнете, слідуйте анімованим інструкціям на годиннику, щоб правильно налаштувати тіло та дух для бігу!

    • Дані про біг у реальному часі

      Годинник відслідковує ваш пульс та відображає його зони, а також видає звукові попередження в режимі реального часу. Дані про біг (дистанція, ритм, пульс, та ін.) озвучуються через кожен кілометр розумним асистентом на руці упродовж усього тренування, щоб тримати вас у курсі під час вашого бігу.

    • Стрейчинг після бігу

      Слідуйте анімованим інструкціям після завершення бігу, щоб розтягнути і розслабити м'язи, це збільшить продуктивність та дозволить уникнути непотрібного навантаження для тіла.

    • Сидите занадто довго? Піднімайтеся на ноги!

      HUAWEI WATCH FIT 2 може відслідковувати вашу активність під час сидіння і надавати інтерактивну анімацію, яка дозволить вам розімнутися, якщо ви сиділи занадто довго.

    • Кращий друг для бігунів

      Годинник також є вашим особистим тренером на зап’ясті, що синхронізує персоналізовані плани тренувань, засновані на ваших даних у програмі Huawei Health. Розумні показники, такі як індекс бігової сили та навантаження тренування, пройдену відстань, частоту серцевих скорочень і темп, та дає вам чудове розуміння ваших результатів і стимулює вас до подальшого бігу.

    Блукайте вільно, будучи у безпеці

    Завдяки підтримці систем геопозиціонування GPS, Beidou, GLONASS, Galileo та QZSS, та потужній антиінтерференсній системі, годинник відслідковуватиме активності надворі, щоб ви могли досліджувати навколишнє середовище не боячись заблукати. Нова функція імпорту та експорту маршруту створює маршрути для ваших тренувань, якими можна поділитися з друзями натиснувши кнопку.

    • Досліджуйте нові активності із 97 режимами тренувань

      97 режимів тренувань дають вам всі необхідні інструменти, щоб залишатися активним та захопленим із точним відстеженням усіх ваших пробіжок, поїздок та прогулянок.

    Повноцінний вартовий здоров'я

    HUAWEI WATCH FIT 2 надає високоякісні розумні функції для моніторингу вашого здоров'я, включаючи SpO², моніторинг пульсу, сну та стресу.

    Здорові звички - тепер просто

    Цей годинник допомагає вам процвітати у будь-якому випадку, починаючи з необхідним часом для сну, часом пробудження, гідратацією та фізичною активністю, а також нагадуваннями про щоденні завдання, які можна встановити в додатку Huawei Health. Ви побачите, що кожен день з вашим HUAWEI WATCH FIT 2 - це новий шанс відновити тіло, розум і душу.

    • Точний моніторинг пульсу

      HUAWEI WATCH FIT 2 постійно відстежує ваш серцевий ритм, незалежно від того, сидите ви, лежите чи йдете. Годинник надішле попередження, як тільки виявить, що ваш серцевий ритм занадто високий або занадто низький¹⁴, турбуючись про здоров'я серця і даючи вам незрівнянний спокій.

    Точний моніторинг пульсу

    HUAWEI WATCH FIT 2 постійно відстежує ваш серцевий ритм, незалежно від того, сидите ви, лежите чи йдете. Годинник надішле попередження, як тільки виявить, що ваш серцевий ритм занадто високий або занадто низький¹⁴, турбуючись про здоров'я серця і даючи вам незрівнянний спокій.

    • Цілодобовий моніторинг SpO²

      SpO² є ключовим індикатором, що забезпечує розуміння дихального, метаболічного та кровоносного здоров'я. Годинник оснащено високоточним монітором SpO² ¹, що працює безперервно цілодобово, та надає сповіщення у режимі реального часу, коли ваш рівень SpO² сильно знижується — щоб допомогти позбутися головного болю в зародку, і прояснити свій розум, коли він перевантажений.

    Менструальний календар

    Годинник оснащено Менструальним календарем, який дозволяє легше відстежувати ваш цикл та краще розуміти потреби вашого тіла. Коли ваш цикл наближатиметься, годинник надішле розумне сповіщення заздалегідь, щоб це не сталося зненацька¹⁵.

    Спіть міцно, годинник вас прикриє

    Алгоритм HUAWEI TruSleepTM 2.0 продовжує слідкувати за вашим відпочинком вдень і вночі, навіть після того, як ви ляжете спати. HUAWEI TruSleepTM може визначити шість найпоширеніших проблем зі сном та надати понад 200 порад щодо покращення вашого сну! Отже, чи це 20-хвилинний відпочинок чи повноцінний 8-годинний сон, ви можете відпочивати, знаючи що всі дані про ваш сон будуть враховані.

    Відпочивати тепер легше, ніж коли-небудь

    Алгоритм HUAWEI TruRelax відслідковує рівень вашого стресу протягом дня і пропонує заспокійливі дихальні вправи, щоб допомогти вам розслабитися та відволіктися від стресу.

    Міксуйте, щоб відповідати вашому стилю⁴

    Створюйте стилі, які вам підходять!

  • Характеристики
    • Вес 26 г
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження