Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Бритва Braun 9475cc Series 9 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №2 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №3 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №4 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №5
Бритва Braun 9475cc Series 9 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №2 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №3 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №4 Бритва Braun 9475cc Series 9 фото №5
0
0 отзывов
Код: 0000094636

Бритва Braun 9475cc Series 9

16 999 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
    • Ваш варіант

      Секрет ідеального гоління у кожного свого чоловіка. Хтось покладається на найгостріші небезпечні бритви, інші віддають перевагу простим, хай і не надто витонченим рішенням в автоматичному виконанні, навіть прощаючи техніці деякі огріхи. Але той, хто не терпить компромісів у зовнішності, купить бритву Braun Series 9 9475cc Wet&Dry. Оптимальний варіант для сухого, так і для вологого гоління з кремами, лосьйонами або просто водою. Більше того, ви можете голитися навіть у душі, оскільки корпус надійно захищений від вологи. Плаваюча головка точно повторює профіль підборіддя, щоб всі 4 ріжучі елементи постійно залишалися на рівній відстані. Бритва здатна буквально одним рухом видалити густу щетину, зробивши це акуратно, рівномірно і без жодних неприємних відчуттів.

    • Сучасні технології

      Класична сітчаста система гоління (сітка Opti Foil) унеможливлює нанесення мікротравм і гарантує, що повторно нічого добривати не доведеться. Інноваційна технологія SyncroSonic – це новий підхід до гоління. Ріжучі елементи здійснюють 40 000 рухів за хвилину, миттєво зрізуючи щетинки. Спеціальний тример для підрівнювання довгого волосся. Напрямні тримери Direct&Cut та HyperLift&Cut з титановим покриттям, які піднімають волосинки, щільно прилеглі до шкіри та направляють їх точно в отвори сіточки Opti Foil.

    • Система живлення та очищення

      Бритва працює від вбудованого в ручку акумулятора. Час безперервної роботи 60 хвилин, чого вистачає для ретельного гоління. Відсутність мережного дроту суттєво спрощує поводження з приладом і дає вам максимальну свободу рухів. У комплект поставки входить дорожній кейс та система підзарядки. Повне перезаряджання за 60 хвилин з можливістю 5 хвилинної термінової зарядки на один короткий сеанс гоління. У готовому до роботи положенні бритва зберігається прямо на зарядній станції, як на підставці і заряджається. Крім того, в ході підзарядки діє система автоматичного очищення Clean&Renew вона видаляє залишки щетини з ріжучих елементів і фактично оновлює їх після кожного сеансу гоління.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження