Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №2 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №3 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №4 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №5 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №6 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №7 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №8 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №9 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №10
Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №2 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №3 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №4 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №5 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №6 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №7 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №8 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №9 Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA фото №10
0
0 отзывов
Код: 0000092478

Стиральная машина Samsung WW11B1504CAEUA

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

28 099 грн.
Головні характеристики
  • Максимальная загрузка 11 кг
  • Тип загрузки Фронтальная
  • Тип двигателя Инверторный
  • Максимальная скорость отжима 1400 об/мин
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Функція Ecobubble
    Ефективне прання навіть за низьких температур.

    Випробування проведено за стандартом IEC 60456-2010 при 4 кг завантаження, результати надекономічного прання у холодній воді (WF80F5E5U4W) порівнювалися з результатами прання бавовняної тканини при 40 °C без використання технології Ecobubble (WF0702W). Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

    Дизайн BESPOKE і технологія SpaceMax
    Зробіть свій дім комфортнішим і періть багато речей у пральній машині з великим завантаженням 11 кг, що має стандартну глибину 600 міліметрів.

    Інтелектуальне сушіння
    Періть білизну легко та ефективно з технологією AI Control.


    Велика та стильна
    Технологія SpaceMax

    Зробіть свій дім комфортнішим і періть багато речей у пральній машині з великим завантаженням 11 кг, що має стандартну глибину 600 міліметрів. Простий та плоский дизайн органічно поєднується із сучасними інтер'єрами та кухонними меблями. Технологія SpaceMax збільшує простір усередині, що дозволяє прати більше, у тому числі великі речі, такі як пледи.


    Інтелектуальне енергозбереження
    SmartThings режим Інтелектуального енергозбереження

    Контролюйте та знижуйте енергоспоживання вашої пральної машини. Режим Інтелектуального енергозбереження* дозволяє легко перевірити споживання енергії та підрахувати витрати на електроенергію. Для програм, що працюють у режимі Інтелектуального енергозбереження**, енергоспоживання знижується до 70%*** внаслідок використання технології Ecobubble для прання у прохолодній воді замість теплого та додаткового часу циклу.


    *Доступно для пристроїв під управлінням Android та iOS. Потрібне підключення до мережі Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    **Може застосовуватись при вибраній температурі прання 20 ~ 40°C.

    ***На підставі результатів внутрішніх випробувань моделі WW11BBA049AB у нормальних умовах експлуатації. Результати: Фактичне споживання енергії без режиму Інтелектуального енергозбереження = 88.7 кВт·год. Фактичне енергоспоживання із режимом Інтелектуального енергозбереження = 31.5 кВт·год. Результати можуть відрізнятися залежно від фактичних умов використання.

    Інтелектуальне прання
    Сушіть білизну легко та ефективно з Інтелектуальним сушінням. Вона індивідуально налаштовує сушіння, запам'ятовуючи ваші звички, пропонуючи програми* та відображаючи актуальну інформацію. Програма SmartThings** пропонує поради щодо циклів, планування та усунення несправностей і навіть вибирає ідеальну програму сушіння в залежності від циклу прання***.

    *Повідомлення з рекомендаціями щодо програм сушіння відображаються у додатку на смартфоні.

    **Доступно на пристроях Android та iOS. Потрібне підключення до мережі Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    ***Функція Auto Cycle Link доступна, лише якщо і пральна, і сушильна машини оснащені Інтелектуальним сушінням та підключені до Wi-Fi.


    Цикл Less Microfiber
    Компанія Samsung, лабораторія Ocean Wise Plastics Lab та Patagonia спільно шукають вирішення проблеми обсипання мікроволокна. Спеціально розроблений цикл прання Samsung скорочує відділення мікроволокон до 54%. Це лише перший крок до оздоровлення океанів.

    *Протестовано із завантаженням 2 кг толстовок зі 100% поліестеру, порівнюючи цикл «Синтетика» на звичайній моделі Samsung WW4000T та цикл «Less Microfiber» на моделі WW7000B. Результати можуть відрізнятися залежно від одягу та навколишнього середовища. Протестовано лабораторією Ocean Wise Plastics Lab.

    Технологія Hygiene Steam
    Забезпечує глибоке та гігієнічне очищення одягу. Технологія Hygiene Steam випускає пару з нижньої частини барабана. Він видаляє бруд, що в'ївся, і 99.9% бактерій*, а також інактивує алергени, що утворюються з кліщів домашнього пилу**. Цикл Hygiene Steam знижує вплив кліщів домашнього пилу, кішок, собак, пилку трав та грибків***.

    *На підставі протоколу випробувань Intertek для технології Hygiene Steam. Видаляє 99.9% бактерій Staphylococcus aureus та Escherichia coli. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

    **На підставі протоколу випробувань Intertek для курсу Hygiene Steam.

    ***На підставі звіту Британського фонду боротьби з алергією (BAF) про тестування програми Hygiene Steam, компанія Allergy UK вважає, що даний продукт при правильному використанні знижує вплив кліщів домашнього пилу, кішок, собак, пилку трав та грибків.

    Технологія цифрового інвертора
    Висока енергоефективність, менший рівень шуму і тривалий термін служби. Технологія цифрового інвертора використовує сильнодіючі магніти у двигуні для забезпечення безшумнішої та ефективної роботи, при цьому споживається менше енергії порівнюючи з універсальними двигунами. Вона також забезпечує найдовшу в галузі довговічність** та гарантію на двигун 10 років***.

    *Зниження рівня шуму 5 дБ прання, 3 дБ віджимання. Дані базуються на етикетці ERP: F500 8 кг, 1400 об/хв WF80F PHPP4W з двигуном Digital Inverter та Vistula 8 кг, 1400 об/хв WF1804WPC з універсальним двигуном.

    **Виробу було присуджено сертифікат Асоціації електричних, електронних та інформаційних технологій в Німеччині (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) на 23-річний термін служби. Фактичний строк служби може варіюватися залежно від умов експлуатації.

    ***Станом на травень 2022 р. 20-річна гарантія на деталі поширюється лише на двигун інвертора.

    Індивідуальні налаштування прання
    SmartThings Home

    Оцініть переваги зручного та ефективного персоналізованого сушіння з додатком SmartThings*. Функція Clothing Care аналізує особливості прання** та пропонує індивідуальні поради та рекомендації*** за циклами. Функція Energy допомагає комплексно керувати споживанням енергії. Функція Home Care підтримує сушильну машину в оптимальному стані.


    *Доступно на пристроях Android та iOS. Потрібне підключення до мережі Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    **Зберігає дані користувача, налаштування та шаблони використання, що дозволяє пропонувати найбільш корисні варіанти роботи.

    ***Користувач несе повну відповідальність за будь-які підсумкові наслідки функціонування машини, включаючи, але не обмежуючись, будь-яким пошкодженням або збитком, спричиненим наданням неправильної інформації.

    Гігієнічно чиста білизна
    Функція Drum Clean

    Підтримуйте гігієнічну чистоту всередині вашої пральної машини, заощаджуючи при цьому гроші. Функція Drum Clean видаляє з барабана 99.9% бактерій, що спричиняють неприємний запах*, без використання миючого засобу, використовуючи комбінацію замочування, пульсації та високошвидкісного віджимання. Машина може навіть автоматично попереджати вас, коли потрібно очищення.

    *Усуває 99.9% бактерій (Pseudomonas Aeruginosa) із внутрішньої частини пральної машини. На підставі тестування циклу Drum Clean компанією Intertek.** Видає повідомлення через кожні 40 циклів.

    Чистий контейнер для мийних засобів

    Не витрачайте миючий засіб марно і позбавтеся стомлюючої роботи з очищення контейнера для миючих засобів. Контейнер StayClean Drawer забезпечує змив більшої кількості миючого засобу завдяки спеціально розробленій системі змивання. Таким чином, витрата прального засобу є максимально ефективною, а контейнер залишається гігієнічно чистим.

  • Характеристики
    • Цвет корпуса Белый
    • Тип Автомат; Полногабаритные 48-65 см
    • Тип установки Окремостоячий
    • Тип загрузки Фронтальная
    • Максимальная загрузка 11 кг
    • Максимальная скорость отжима 1400 об/мин
    • Тип двигателя Инверторный
    • Особенности Отсрочка старта; Замок от детей
    • Функции Предварительная стирка
    • Количество программ 20
    • Программы стирки Верхняя одежда; Детские вещи; Джинсы; Синтетика; Хлопок; Рубашки; Хлопок; Спортивная одежда; Стирка с паром; Интенсивная стирка; Шерсть; Постельное белье; Делікатні тканини; Быстрая стирка 15 мин; Полоскання і віджим; Злив/віджим
    • Класс энергопотребления A+++
    • Класс отжима A
    • Класс стирки A
    • Вес 73 кг
    • Высота 85 см
    • Ширина 60 см
    • Глубина 60 см
    • Бренд Samsung
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження