Image
Image
Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №2 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №3 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №4 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №5 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №6 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №7
Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №2 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №3 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №4 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №5 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №6 Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01) фото №7
0
0 отзывов
Код: 0000092111

Smart часы Garmin Garmin Forerunner 955 Solar White (010-02638-01)

28 080 грн.
Головні характеристики
  • Форма Круглая
  • Диагональ 1.3"
  • Операционная система Проприетарная
  • Тип индикации Цифровой
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника

  • Бажаєте перемагати?  Візьміть Forerunner 955 на своє зап'ястя.  Тренуйтеся якнайкраще, працюйте якомога ефективніше та беріть участь у наступному забігу.

    У режимі годинника1  акумулятор може працювати до 20 днів, що дає повну картину вашого здоров'я - від сну до тренування.

    Використовуйте енергію сонця та отримайте до 49 годин автономної роботи в режимі GPS завдяки сонячній зарядці2.

    Натисніть статистичні дані та карти на новому сенсорному екрані.

    Впевнено пройдіть будь-який маршрут, використовуючи повнокольорові вбудовані карти та багатодіапазонний GPS.

    Дізнайтеся, коли ви готові до продуктивного заняття завдяки функції, яка визначає готовність до тренування.

    Плануйте свою стратегію за допомогою щоденних пропозицій для тренувань, деталей курсу та іншого у віджеті гонки.

     

     

    СОНЯЧНА БАТАРЕЯ
    Отримайте до 20 днів автономної роботи в режимі годинника з функцією сонячної зарядки1.  Отримайте до 42 годин автономної роботи в режимі GPS або до 49 годин у режимі заряджання від сонячної батареї2.  Завдяки режиму UltraTrac™ можна працювати ще довше – до 110 годин під час заряджання від сонячної енергії3.

    СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ
    Переглядайте карти та статистичні дані за допомогою традиційних кнопок або нового сенсорного екрана, який швидко реагує.

    АДАПТУВАНО ДО ПОТРЕБ
    З вагою всього 52 грами годинник Forerunner 955 забезпечить вам легкість та увагу до вашого тіла.

    Зроблено, щоб заробляти медалі


    Готовність до тренувань
    Коли ви прокинетеся, ви отримаєте оцінку готовності до тренування на основі якості сну, відпочинку, тренувального навантаження і т.д.  Завдяки цьому можна визначити, чи підходить день для інтенсивних тренувань чи ви потребуєте відпочинку.

    РАНКОВИЙ ЗВІТ
    Як тільки ви прокинетеся, ви отримаєте звіт про свій сон, а також статус мінливості серцевого ритму та погоди.  Звіт навіть можна налаштувати таким чином, щоб годинник показував саме ті дані, які ви хочете побачити.

    СТАН ЧАСТОТИ СЕРДЯНИХ СКОРОЧЕНЬ
    Дізнайтеся про загальний стан здоров'я, тренування та відпочинок на основі даних про зміну серцевого ритму під час сну за технологією, розробленою нашою командою Firstbeat Analytics™.

    ВІДЖЕТ ГОНКИ
    Підготуйтеся до наступної гонки, маючи інформацію про тренування, щоденні пропозиції щодо тренувань та прогнози завершення гонки на основі маршруту, погоди та інформації про результати.

    ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДЕННОЇ ТРЕНУВАННЯ
    У календарі програми Garmin Connect™ можна переглядати пропозиції тренувань за цілий тиждень, які коригуються після кожної пробіжки відповідно до ваших показників та відновлення, а також майбутніх забігів.

    ТРЕНЕР GARMIN
    Безкоштовні плани адаптивного навчання включають програми 5k, 10k і напівмарафонів, а також поради експертів, спеціально розроблені для вас і ваших цілей.

    ПОТУЖНІСТЬ БІГУ
    Якщо ви використовуєте Running Dynamics Pod або пульсометр HRM-Pro™ на зап'ясті, можна постійно вимірювати бігову потужність на екрані годинника.

    МОНІТОРИНГ ЕФЕКТИВНОСТІ
    Використовуйте ці дані, щоб відстежувати та контролювати свої фізичні навантаження, що допоможе уникнути перенапруги під час бігу чи їзди на велосипеді.

    ДИНАМІКА БІГУ
    Використовуючи Running Dynamics Pod або пульсометр HRM-Pro,  Forerunner 955 вимірює важливі показники бігу, такі як каденція, довжина кроку, час контакту із землею, баланс тощо.

    СТАН ПІДГОТОВКИ
    Використовуючи нові показники, такі як стан змін серцевого ритму, нещодавня історія тренувань та продуктивність, ви можете легко отримати уявлення про загальні зусилля та дізнатися, чи продуктивно ви тренуєтеся, досягли піку чи втомилися.

    НАВАНТАЖЕННЯ
    Порівняйте інтенсивність останніх тренувань з оптимальним діапазоном, щоб покращити свою фізичну форму та історію тренувань.

    ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЕФЕКТ
    Подивіться, як фізичні вправи впливають на вашу витривалість, швидкість та силу, з інформацією про ефект аеробних та анаеробних тренувань.

    ФУНКЦІЯ PACEPRO™
    Функція PacePro допомагає вам залишатися в темпі під час бігу, за допомогою навігації для конкретного маршруту.

    ЧАС РЕГЕНЕРАЦІЇ
    Дізнайтеся, скільки часу вам потрібно відпочити перед наступним високоінтенсивним тренуванням на основі останнього тренування, а також загального рівня стресу, сну та щоденної активності поза тренуванням.

    VO2 MAX
    Тренуйтеся розумніше за допомогою VO2 Max – індикатора витривалості, що враховує зміни у вашій продуктивності, які можуть бути спричинені спекою або висотою.

    КАПІТАЛЬНА ПІДГОТОВКА
    Під час бігу переглядайте дані аналізу темпів, а також дані про частоту серцевих скорочень та варіабельність серцевого ритму, щоб оцінити свою поточну продуктивність.

    СИНХРОНІЗУЙТЕ ВАШІ ПЛАНИ ТРЕНУВАННЯ
    Завантажте плани тренувань з Garmin Connect™ або таких платформ, як TrainingPeaks® та TrainerRoad, а потім синхронізуйте їх з годинником Forerunner.

    ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ДОДАТКИ
    Змінюйте тренування за допомогою профілів активності, пристосованих для їзди велосипедом, тріатлону, плавання на відкритій воді, бігу з легкої атлетики тощо.  Для бігу та комбінованих вправ можна перемикатися між дисциплінами одним натисканням кнопки.

    ВІЗУАЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЧАСУ ГОНКИ
    Виходячи з історії пробіжок та загальної фізичної підготовки, розрахуйте темп на 5, 10 км або навіть марафон.  З іншого боку, дані тенденцій показують вплив навчання з часом.

     

    Великий комплекс навігаційних функцій


    ПІДТРИМКА КІЛЬКАХ СУПУТНИКОВИХ СИСТЕМ
    Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем та різних частот, які надсилаються навігаційними супутниками, щоб підвищити точність в областях, де сигнали GNSS відображаються, слабкі або зазвичай не досягають їх зовсім.  Це дозволяє точно знати, наскільки далеко і як швидко ви пробігли навіть у складних умовах.

    КРАСНІ КАРТИ
    Незалежно від того, чи біжите ви вулицями міста або їдете лісовими стежками, завдяки барвистим картам, попередньо завантаженим на годинник Forerunner 955, ви ніде не загубитеся.

    ТОЧНА НАВІГАЦІЯ
    Виконуйте курс з покроковим керівництвом через повороти.

    ПЛАНУВАННЯ МАРШРУТУ
    Знайти найкращі місцеві маршрути легко за допомогою Trendline ™ Popular Routing.  Просто введіть потрібну відстань і Forerunner 955 запропонує маршрути, які повернуть вас у вихідну точку.

    ПЕРЕД ТОБОЮ
    Перевірте, чи є визначні пам'ятки на маршруті.  Крім того, переглядайте продуктивність, проміжки часу, статистику відстані/висоти та підсумки найважливіших точок маршруту.

    ФУНКЦІЯ CLIMBPRO
    Використовуючи функцію планування підйому ClimbPro на завантажених маршрутах, можна переглядати інформацію в режимі реального часу про свої поточні та майбутні підйоми, включаючи висоту, відстань та збільшення висоти.

    ОСОБЛИВОСТІ БЕЗПЕКИ І ВІДСТЕЖЕННЯ
    Коли ви відчуваєте надзвичайну ситуацію або годинник виявляє аварію, служба екстреної допомоги та виявлення інцидентів4 надішле дані про ваше місцезнаходження вашим контактам для екстрених випадків.  Виявлення інцидентів увімкнено за промовчанням лише для вибраних профілів активності.

    МАРШРУТИ
    Створюйте або шукайте маршрути в програмі Garmin Connect, і ви ніколи не залишитеся без місць для бігу.  Або ви можете запланувати їх на інших платформах, таких як Strava та Komoot, потім автоматично синхронізувати їх зі своїм годинником Forerunner.

     

    Залишайтеся на зв'язку зі своїм тілом


    Датчик частоти серцевих скорочень на зап'ясті
    Годинник безперервно вимірює частоту серцевих скорочень5 за допомогою нашого пульсометра останнього покоління та повідомляють, високий чи надто низький показник під час відпочинку.  Це допоможе вам оцінити інтенсивність ваших вправ навіть під час плавання.

    МОНІТОР ЕНЕРГІЇ BODY BATTERY™
     Він вимірює рівень  енергії вашого тіла, щоб ви могли знайти найкращий час для вправ та відпочинку5.

    РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ І ОЦІНКА ЯКОСТІ СНУ
    Отримайте оцінку якості сну та поради щодо покращення сну.  Навіть відстежуйте різні фази сну, а також пульс, стрес, оксигенацію6 та дихання.

    ПУЛЬСОКСІМЕТР
    Пульсоксиметр6 на зап'ясті перевіряє рівень кисню в крові для розширеного моніторингу сну та адаптації на великій висоті.

    ВІДСТЕЖЕННЯ МЕНСТРУАЛЬНОГО ЦИКЛУ І ВАГІТНОСТІ
    Програма Garmin Connect дозволяє відстежувати менструальний цикл чи вагітність.  Записуйте симптоми, отримайте поради щодо тренування та дієти.  Ви навіть можете переглядати та записувати докладну інформацію на своєму зап'ясті.

    ФУНКЦІЯ HEALTH SNAPSHOT™
    Зробіть 2-хвилинний запис даних про стан здоров'я, включаючи частоту серцевих скорочень5, варіабельність серцевого ритму, насичення  крові киснем, дихання та стрес  Потім створіть звіт із цією статистикою у програмі Garmin Connect™ на сумісному смартфоні, щоб поділитися.

    Залишайтеся на зв'язку, доки б'єте нові рекорди

    МУЗИКА НА ЗАПЯСТТЯ
    Завантажуйте пісні (макс. 500) та списки відтворення з облікового запису Spotify®, Deezer або Amazon Music (може знадобитися передплата).

    БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ  GARMIN PAY ™ 
    Купуйте в найкоротший термін за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay7з платіжними картками від банків-учасників.

    ТЕЛЕФОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ
    Отримуйте повідомлення електронної пошти, текстові повідомлення та сповіщення прямо на годинник при поєднанні з телефоном Apple® або Android™.  Ви навіть можете відповідати на текстові повідомлення, якщо у вас телефон Android.

    РОЗУМНЕ УПРАВЛІННЯ ТРЕНАЖЕРОМ
    Керуйте своїм велотренажером Tacx® Smart з технологією ANT+® та моделюванням маршрутів, автоматичною зміною опору та підказками з тренувань, коли ви стежите за маршрутами або тренуваннями з годинника.

    ДОДАТОК GARMIN CONNECT
    Переглядайте інформацію про своє здоров'я та фізичну форму, спілкуйтеся та змагайтеся з друзями, беріть участь у випробуваннях, заробляйте значки та багато іншого – все в одному безкоштовному додатку, без підписки.

     

  • Характеристики
    • Время автономной работы До 14 дней
    • Материал ремешка Силикон
    • Мониторинг Физической активности
    • Сенсорный экран Да
    • Совместимая ОС Android; iOS
    • Тип зарядки Магнитный соединитель
    • Тип индикации Цифровой
    • Тип матриці Transflective MIP
    • Толщина корпуса 14.4 мм
    • Уведомления Социальные сети
    • Форма Круглая
    • Цвет ремешка Білий
    • Тип Смарт-часы
    • Диагональ 1.3"
    • Разрешение экрана 260 х 260
    • Ширина корпуса 46 мм
    • Операционная система Проприетарная
    • Оснащение Водонепроницаемость
    • Встроенная память 32 ГБ
    • Интерфейсы подключения Bluetooth
    • Емкость аккумулятора 360 мАг
    • Материал корпуса Пластик
    • Навигационная система GPS
    • Вес 52 г
    • Бренд Garmin
    • Страна производитель Тайвань
    • Гарантия 12 месяцев
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження