Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №2 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №3 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №4 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №5 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №6 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №7 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №8
Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №2 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №3 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №4 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №5 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №6 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №7 Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green) фото №8
0
0 отзывов
Код: 0000083369

Смартфон Samsung SM-M536B (Galaxy M53 6/128Gb) ZGD (green)

14 999 грн.
Головні характеристики
  • Встроенная память 128 ГБ
  • Оперативная память 6 ГБ
  • Диагональ 6.7"
  • Емкость аккумулятора 5000 мАч
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Швидко. До інновацій

    З 5G ваш світ становиться галактикою. Надзвичайно швидкісне з’єднання забезпечує безперебійне користування потоковими послугами й обмін даними з друзями та сім’єю.

     

    *Доступність мережі 5G та фактична швидкість залежать від країни, оператора зв’язку та середовища користування.

    Прискорте роботу у режимі багатозадачності завдяки 8-ядерному процесору

    Galaxy M53 5G допоможе справитися і з одним завданням, на якому ви зосереджені, і з кількома завданнями одразу завдяки підвищеній продуктивності, яку забезпечує удосконалений восьмиядерний процесор та ОЗП об’ємом 6 ГБ/8 ГБ.

     

    Розширте оперативну пам’ять за допомогою функції RAM Plus

    Galaxy M53 5G за допомогою інтелектуальних технологій аналізує схему використання вашого телефона і резервує додаткову віртуальну оперативну пам’ять, яка дозволяє плавно запускати додатки та насолоджуватися багатозадачністю.

     

    *Моделі 8GB RAM підтримуватимуть до 8 ГБ, а моделі 6GB RAM — до 6 ГБ внутрішньої пам’яті, яку можна використовувати як віртуальну пам’ять для підвищення продуктивності додатка.

    Зберігайте більше, видаляйте менше

    Це дуже багато. Завдяки внутрішній пам’яті ємністю 128/256 ГБ та підтримці карти microSD ємністю до 1 ТБ ви отримаєте достатньо місця для зберігання всіх дорогоцінних моментів.

     

    *Об’єм оперативної пам’яті та внутрішнього сховища може відрізнятися залежно від країни. Фактичний обсяг доступного сховища може залежати від попередньо встановленого ПЗ.

    **Карта пам’яті microSD продається окремо. Доступність служби може залежати від країни.

    Мінімалістський вигляд, якісний дизайн.

    Galaxy M53 5G відрізняється якісним дизайном з м’яко заокругленими краями та ще тоншою рамкою, у якій розміщується камера у мінімалістському дизайні. M53 5G поєднує сучасні кольори з матовою задньою поверхнею, ніжною на дотик.

     

    По-справжньому кінематографічний вигляд вашого світу

    Додайте на екран більше деталей за допомогою дисплею Infinity-O діагоналлю 6.7 дюйми. Майже безрамковий дизайн зі співвідношенням сторін, що забезпечує збільшене і покращене зображення. Завдяки дисплею FHD+ Super AMOLED Plus навіть при яскравому сонячному світлі ви отримаєте зображення улюблених людей і речей у насичених та реалістичних кольорах.

     

     

    *Зображення змодельовані для ілюстрації.

    **Розмір екрана становить 6.7″ при вимірюванні діагоналі повного прямокутника і 6.6″ з урахуванням заокруглення кутів. Фактична зона перегляду менша у зв’язку із заокругленими кутами та отвором для камери.

    Супер-плавний скролінг

    Перегляньте яке-небудь відео на дисплеї Galaxy’s Super AMOLED Plus з частотою оновлення 120 Гц, щоб побачити, наскільки приємнішим і плавнішим став тепер перегляд, наскільки зменшилося розмиття, збільшилася деталізація та стала виразнішою контрастність.

     

    *Частота оновлення може відрізнятися в залежності від додатка. Певні додатки або ігрові інтерфейси можуть працювати з частотою оновлення менше 120 Гц через вимоги до сумісності.

     

    Камера з кількома об’єктивами, зйомка у різних ракурсах

    Система камер з кількома об’єктивами, якою оснащений Galaxy M53 5G, підіймає фотографію на новий рівень. Закарбовуйте пам’ятні моменти у кожній деталі завдяки ширококутній камері з високою роздільною здатністю 108 Мп. Змінюйте параметри фокусування за допомогою камери з функцією вимірювання глибини або наближайте деталі за допомогою камери для макрозйомки.

     

    Побачте деталі, які дозволять відчути різницю.

    Відчуйте різницю. Нова матриця Galaxy M53 з високою роздільною здатністю 108 Мп фіксує найдрібніші деталі за рахунок кадрів у якості 108 Мп, виконаних з використанням алгоритму Remosaic, і висвітлює темні ділянки за допомогою технології піксель-біннінгу. До того ж функція гібридного оптичного зуму легко уловлює розташовані вдалині об’єкти, а матриця з великими пікселями зменшує шуми і забезпечує більшу чіткість зображення.

     

    Відредагуйте і насолоджуйтесь

    Редагування приносить задоволення. Приберіть небажані об’єкти, зайвих людей на фоні тощо за допомогою функції видалення об’єктів.

     

    *Зображення змодельовані для ілюстрації.

    **Можливість застосування функції видалення об’єктів залежить від якості фотографії або складності об’єкта, який потрібно видалити.

    Обличчя. У центрі уваги

    За допомогою камери з подвійним об’єктивом із застосуванням технології штучного інтелекту, що використовує об’єктиви з можливістю розпізнавання глибини і ширини, ви можете привернути увагу до виразних рис, які роблять кожне обличчя унікальним. М’яко розмийте фон за допомогою ефектів «боке» та виділіть деталі, які оживлять кадр зсередини.

     

    Енергія на цілий день

    Акумулятор ємністю 5000 мА*год (стандартний) дозволяє вам довше працювати з потоковими трансляціями, обмінюватися вмістом, грати тощо. Швидко поверніть свій Galaxy до життя за допомогою зарядного пристрою надшвидкого заряджання потужністю 25 Вт та активуйте режим зберігання енергії для збільшення загальної продуктивності акумулятора.

     

    *Зарядний пристрій потужністю 25 Вт з підтримкою функції Super Fast Charging продається окремо.

    **Типове значення, виміряне в лабораторії сторонньої організації. Типове значення — це розрахункове середнє значення з урахуванням відхилення в ємності серед зразків акумуляторів, протестованих згідно зі стандартом IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність — 4860 мА*год. Дійсна тривалість користування може змінюватися залежно від умов роботи в бездротових мережах, манери користування та інших чинників.

    Вийдіть за межі звичайного слухання музики з Dolby Atmos

    З Dolby Atmos ви почуєте повний, гучний звук, з яким ви ніби опиняєтесь всередині сцени. Підніміть на новий рівень враження від кіновечора або улюблених ігор завдяки кінематографічному звуку, який занурить вас у вир подій.

     

    *Dolby Atmos підтримує лише стереогарнітуру та Bluetooth-колонки.

    **Технологія Dolby Atmos доступна лише у разі активації режиму Dolby Atmos у налаштуваннях.

    ***Гарнітура продається окремо.

    ****Зображення екрана змодельоване для ілюстрації.

    Регулюйте звук свого пристрою за допомогою режиму мікрофона

    Режим мікрофона регулює гучність відповідно до ваших потреб. Функція Voice Focus відокремлює ваш голос від фонового шуму та посилює звук, щоб співрозмовник чув вас краще. Крім того, функція All Sound додає навколишні звуки з вашого оточення, щоб інша сторона могла чути, де ви перебуваєте.   

     

    *Функція Voice Focus і All Sound доступні в деяких сторонніх додатках для здійснення відеодзвінків. Функція All Sound не підтримується у стандартному додатку телефону для набору номера.

    **Зображення змодельоване для ілюстрації. Поточна версія інтерфейсу UI може виділятися.

    ***Google Duo є торговельною маркою компанії  Google LLC

    Захистіть все, що вам дороге

    Платформа Samsung Knox, від початку інтегрована в апаратне і програмне забезпечення телефона, захищає його з перших хвилин після увімкнення. Пропонуючи багаторівневий захист, вона оберігає вашу найціннішу інформацію від шкідливого програмного забезпечення та зловмисних загроз.

    Розблокуйте свій телефон за допомогою датчику відбитків пальців.

    Завдяки датчику відбитків пальців, вбудованому прямо в кнопку живлення, ви одним плавним рухом активуєте свій телефон.

    Ваше приватне життя під захистом

    Зберігайте ваші особисті фотографії, відео, файли, додатки та дані безпечно в захищеній папці за допомогою платформи безпеки Samsung Knox, яка захищає вашу інформацію від атак зловмисників. Додайте пароль або відбиток пальця, щоб лише ви могли отримати доступ до своїх даних.

    Просто. Захист. Обмінюйтесь даними без турбот

    Функція Private Share пропонує нову можливість шифрування файлів за допомогою технології блокчейн. Ви контролюєте файли, якими ділитеся, і можете встановлювати термін доступності файлів.

     

    *Обмін за допомогою Private Share підтримується лише між пристроями Galaxy, доступність функції залежить від версії ОС та/або країни.

    **Тип, кількість, об’єм і термін доступності файлів, які можна передати за допомогою Private Share, а також кількість файлів, одночасно доступних для спільного доступу, може бути обмежено.

    ***Поточна версія інтерфейсу користувача може відрізнятися.

    Ваш Galaxy. Ваш шлях

    Отримайте щось насправді ваше. Налаштуйте свій Galaxy, використовуючи можливості One UI Core 4.1, і надайте своєму телефону трендового вигляду, який відповідатиме вашим емоціям. Створіть індивідуальний інструмент, який допоможе ідеально виконувати ваші завдання та зробить ваші улюблені функції легкодоступними.

     

    *Доступність функцій, програм і служб інтерфейсу One UI може різнитися залежно від пристрою, версії операційної системи й країни.

    **Поточна версія інтерфейсу UI може відрізнятися.

    Завжди залишатися уважним

    Функція автоматичного перемикання навушників Buds спрямовує у ваші вуха звуки, на яких слід зосередитися. Під час перегляду фільму на планшеті вхідний дзвінок з вашого телефону буде одразу перенаправлено, щоб ви могли відповісти. Завершіть розмову, і ви продовжите перегляд з того місця, де зупинилися.

    *Функція автоматичного перемикання доступна лише на смартфонах і планшетах Galaxy з інфтерфесом One UI версії 3.1 або новішої. Певні пристрої та додатки можуть не підтримувати функцію автоматичного перемикання.

    **Автоматичне перемикання доступне лише з Buds+, Buds Pro, Buds Live та Buds2.

    ***На пристроях Galaxy потрібно увійти в обліковий запис Samsung, щоб активувати функцію автоматичного перемикання.

    ****Buds Pro та Galaxy Tab S7 продаються окремо.

    Ваші додатки з Galaxy M53 5G тепер на ПК

    За допомогою функції Link to Windows отримайте доступ до повідомлень телефону, сповіщень та інших мобільних додатків безпосередньо на ПК

    * Користувачі повинні підключити свій пристрій Samsung Galaxy до свого комп’ютера з ОС Windows за допомогою Link to Windows на телефоні та програми Your Phone на персональному комп’ютері та виконати налаштування згідно з підказками та виконати вхід до однакового облікового запису Microsoft на обох пристроях.

    ** Програма «Link to Windows» попередньо встановлена на обраних пристроях Samsung Galaxy. На ПК (додаток Your Phone) має бути встановлена ОС Windows 10 або новіша. Для додатку Your Phone потрібно, щоб пристрій Samsung Galaxy був увімкнений та підключений до тієї ж мережі Wi-Fi, що й ПК.

    ***Деякі мобільні додатки можуть обмежувати доступ до вмісту, який транслюється на інші екрани, або можуть потребувати сенсорного екрана для забезпечення взаємодії з ними. Деякі пов’язані функції можуть різнитися залежно від пристрою.

    Підтримуйте ваш пристрій у першокласному стані разом з нами

    Вибравши смартфон Samsung Galaxy, ви зможете насолоджуватися відчуттям спокою. Інтерактивна діагностика й оптимізація, яку забезпечує застосунок Samsung Members, полегшує налаштування продуктивності ваших пристроїв, а наша служба технічної підтримки допоможе розв’язати складніші питання.

     

     

  • Характеристики
    • NFC Так
    • Процесор MediaTek Dimensity 900
    • Тип матриці Super AMOLED
    • Количество SIM-карт 2 SIM
    • Тип SIM-карты Nano-SIM
    • Диагональ 6.7"
    • Разрешение экрана 1080 х 2400
    • Операционная система Android 10
    • Частота процессора 2.4 ГГц
    • Оперативная память 6 ГБ
    • Встроенная память 128 ГБ
    • Емкость аккумулятора 5000 мАч
    • Безпроводное подключение WI-FI
    • Количество ядер 8
    • Основная камера 108 + 8 + 2 + 2 Мп
    • Фронтальная камера 32 Мп
    • Поколение связи 4 G
    • Навигационная система A-GPS,GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo
    • Бренд Samsung
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Смартфон Samsung Galaxy A54 5G 6/128Gb White (SM-A546EZWASEK)

16 599 грн.

-10%

14 999 грн.

Смартфон Samsung SM-A546E (Galaxy A54 5G 6/128GB) 2SIM ZKA Black

16 599 грн.

-10%

14 999 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження