Солодке життя: 5 смачних рецептів
Ось і настала осінь, діти пішли до школи, а в душу закрадаєтьсяосіннядепресія, кожна секунда на рахунку- терміново включайте всізасобизахистувіднудьги! Найшвидший і простийспосібпіднятисобінастрій на весь день - випитигарячого чаю з солодким.
Вівсянка з вишневим йогуртом і карамеллю
Складові:
- 600 гр.вівсяной каші;
- 100 мл. вишневого йогурту;
- цукор за смаком.
Приготування:
1.Вівсянку всипте в окріп, і варіть близько 10 хвилин.
2. Перекладіть її в формочку для запікання, зверху рясно полийте вишневим йогуртом.
3. Поверх всього присипте цукром.
4. Поставте в духовку при температурі 175 ° С - і через 15 хвилин корисний десерт готовий!
Кокосовий пиріг
Складові:
- 1 ст. кефіру;
- 1 яйце;
- 1,5 ст. борошна;
- 10 гр. розпушувача;
- 1,5 ст. цукру;
- 100 гр. кокосової стружки;
- вершки 20%;
- ванілін за смаком.
Приготування:
1. Кефір, куряче яйце, борошно, і 1 стакан цукру насипте в миску. Збийте блендером, щоб утворилася однорідна маса. Додайте розпушувач і знову збийте.
2. Для начинки перемішайте цукор, що залишився з кокосовою стружкою і ваніллю.
3. Змастіть форму рослинним маслом. Вилийте в неї тісто. Тісто посипте начинкою.
4. Надішліть в розігріту духовку (150 ° С) на 40 хвилин.
5. Полийте зверху вершками.
Полунично-йогуртове морозиво
Складові:
- 4 ст.замороженної полуниці;
- 3 ст. л. меду;
- 1/2 ст. натурального йогурту;
- 1 ст. л. свіжого лимонного соку.
Приготування:
1. Заморожену полуницю збийте разом з медом, йогуртом і соком лимона за допомогою блендера протягом 5 хвилин.
2. Перекладіть в формочки для морозива.
3. Поставте в морозилку як мінімум на чотири години - і смачне і натуральне полуничне морозиво з йогуртом готово!
Торт з крекерів і маршмеллоу
Складові:
- 1 пачка крекерів;
- 1 банка шоколадного масла;
- 1 пачка зефіру маршмеллоу.
Приготування:
1. Подрібніть крекери в блендері, після додайте розм'якшене шоколадне масло. Тісто готове.
2. Візьміть форму для випічки і змастіть маслом.
3. Викладіть тісто і розподіліть його тонко по поверхні.
4. Посиптемаршмеллоуна корж, можна деякі шматочки втиснути всередину тіста.
5. Поставте в духовку на 10 хвилин, при 180 ° С.
6. Перед подачею остудіть і прикрасьте зефіром маршмеллоу.
Печиво з арахісового масла
Складові:
- 1 яйце;
- 200 гр. цукру;
- 200 гр. арахісового масла.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 180 ° С.
2. Змішайте всі інгредієнти в блендері.
3. Сформуйте невелику печиво і викладіть його на деко.
4. Випікайте 10 хвилин при температурі 180 ° С.