Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №2 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №3 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №4 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №5 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №6
Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №2 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №3 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №4 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №5 Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White фото №6
5
2 отзывов
Код: 0000089021

Пылесос Xiaomi Lydsto R1 Pro White

16 999 грн.
Головні характеристики
  • Тип пылесоса Робот; Робот
  • Тип уборки Сухой; Влажный
  • Тип пилесборника Контейнер
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Опис Робот-пилосос миючий Lydsto R1 White

    Xiaomi Lydsto R1 – досконалі методи прибирання

    Нова модель робота-пилососа від Xiaomi здатна дивувати та навіть вражати уяву своїм функціоналом. Компактний Lydsto R1 пропонує дуже високу потужність всмоктування, відмінну автономність роботи, а також навігацію за допомогою лазерного далекоміра. Він оснащений функцією вологого прибирання, що розширює його сферу застосування, а також унікальною станцією для автоматичного очищення зібраного пилу. Виробнику вдалося настільки вигідно комбінувати всі ці технології в одному невеликому корпусі, що Xiaomi Lydsto R1 став одним із найбажаніших придбань у своєму класі приладів.

    Революційне рішення для видалення пилу

    Ключовою особливістю, що заважає більшості роботів пилососів стати автономними, була необхідність очищати контейнер від пилу, практично після кожного прибирання. Її змушений був робити сам користувач і, так чи інакше, всі наступні прибирання залежали від цієї процедури. Тепер, у новому Xiaomi Lydsto R1 White, передбачений унікальний аксесуар док-станція, що виконує функцію підзарядки та очищення вмісту контейнера самого пилососу. Місткість внутрішнього мішка в док-станції становить 3 літри і це допомагає їй багаторазово видаляти зібраний пилососом пил автоматично та без втручання користувача.

    Лазерний сенсор у Xiaomi Lydsto R1 White

    Спеціальний LSD-сенсор відноситься до найпередовіших і найточніших технологій, доступних побутовому сегменту приладів. Оснащуючись цим лазерним далекоміром пилосос Xiaomi Lydsto R1 White, купити в нашій великій мережі який вийде вигідно, здатний максимально швидко перебудовувати маршрут відповідно до виявлених перешкод. Перебуваючи у вежі, що обертається над корпусом пилососа, сенсор швидко визначає весь майбутній фронт робіт і передає інформацію про карту місцевості процесору.

    Власний двоядерний процесор

    Здійснювати швидке обчислення власного розташування в кімнаті, а також прораховувати маршрут пересування, на льоту враховуючи виникаючи перешкоди, роботу Xiaomi Lydsto R1 White допомагає його двоядерний процесор Quanzhi MR112. Він отримує дані з численних сенсорів приладу і завдяки комплексному їх аналізу в реальному часі прораховує необхідну траєкторію руху.

    Оптимальна модель переміщення у Xiaomi Lydsto R1 White

    Інженери в Xiaomi ретельно продумали всі варіанти можливих переміщень пилососа Lydsto R1 White, ціна якого напрочуд приваблива, і зупинилися на найефективнішому з них. Спочатку пристрій обходить кожну кімнату або невелику зону по периметру, а потім робить поступове прибирання в ній, переміщаючись змійкою і не пропускаючи жодної ділянки. Ця модель пересування набагато якісніша, ніж хаотичний рух інших пилососів без конкретної траєкторії. Можливість такого точного розрахунку стала можливою саме завдяки лазерному далекоміру у складі приладу.

    Інтелектуальні алгоритми роботи

    Пилосос Xiaomi Lydsto R1 White оснащений безліччю налаштувань та режимів, щоб максимально якісно проводити очищення будинку. Пересуваючись по гладкій підлозі, він може працювати не на повну потужність, чого достатньо для таких покриттів. Як тільки системи пилососа виявлять в'їзд на килимовий тип покриття для підлоги потужність всмоктування зросте до максимальної, щоб допомогти видалити всі застряглі у ворсинках частинки сміття. А система миття підлоги, якщо вона була активована, припинить свою роботу і продовжить, як тільки пристрій знову опиниться на гладкій підлозі.

    Високопродуктивний двигун у Xiaomi Lydsto R1 White

    Сучасний безщітковий мотор у Xiaomi Lydsto R1 White здатний розвивати швидкість до 17 тис. оборотів за хвилину і створювати тиск всмоктування 2700 Па. Цього буде достатньо для усунення з підлоги навіть великих фрагментів сміття, таких як шматочки землі, піску, крихти та інший бруд, що найчастіше зустрічається. Власник також зможе вручну вибирати один із чотирьох відповідних для підлоги режимів інтенсивності всмоктування.

    Ідеальний для власників тварин

    Вбудована турбощітка в Xiaomi Lydsto R1 White, спільно з високою потужністю всмоктування, стане відмінним способом усунення шерсті тварин. Пилосос зможе справлятися, як з довгою шерстю або волоссям, так і з короткими шерстинками, які можуть глибше в'їдатися в килими або щілини між паркетом, ламінатом або вздовж плінтусів.

    До 150 хвилин роботи від батареї в Xiaomi Lydsto R1 White

    Акумулятор у Xiaomi Lydsto R1 White має високу ємність 5200 мАг і здатний забезпечувати пилосос енергією протягом 150 хвилин. За цей час він зможе видалити пил з поверхні 100 м2 і в разі потреби самостійно повернутися на док-станцію, щоб спустошити контейнер із пилом або підзарядитися.

    Настроюваний процес миття підлоги

    Вологе прибирання підлоги служить додатковим, але не менш важливим функціоналом у Xiaomi Lydsto R1 White, купити в Києві який вийде швидко. Власнику доступно 3 режими використання пристрою для миття підлоги, де можна регулювати інтенсивність подачі води. У самому ощадливому режимі одного наповненого контейнера в пилососі буде достатньо для очищення 150 м2 гладкої підлоги. Збільшуючи інтенсивність роботи, ви зможете встановити середній або високий режим зволоження, щоб очистити 120 або 90 м2 відповідно.

    Розмежування поверхів у Xiaomi Lydsto R1 White

    Можливості вбудованої пам'яті дозволяють Xiaomi Lydsto R1 White зберігати карту кількох поверхів будинку. Це дозволить легко проводити їх кожне повторне очищення, коли всі основні маршрути вже сплановані та ключові перешкоди виявлено. Сенсори висоти допомагають приладу уникнути падіння зі сходів чи інших високих порогів будинку, що гарантує повністю автоматичну його роботу всюди.

    Переїжджає високі пороги

    Висота килимів, порогів або інших елементів декору, непомітних для мешканців та суттєвих для пилососу, може досягати кількох сантиметрів. Новий Xiaomi Lydsto R1 White може долати перешкоди до 20 мм заввишки, що означає вільне пересування практично по всій площі кожного будинку та квартири.

    Xiaomi Lydsto R1 White легко піддається обслуговуванню

    Численні сенсори, контейнери та щітки у Xiaomi Lydsto R1 White, придбати в Україні який вийде просто в нашому інтернет-магазині, можуть бути дуже просто очищені, спустошені чи промиті. Вся справа в скрупульозному опрацюванні кожної деталі конструкції приладу, що гарантує простоту його експлуатації та мінімальні зусилля при регулярному підтриманні належного рівня працездатності.

    Чистота – основа здоров'я сім'ї

    Хто сказав, що потрібно відмовляти собі в радощах утримання чотириногих вихованців або з ранку до вечора стояти з пилососом та шваброю, якщо у вас маленька дитина? Такі сучасні пристрої, як Xiaomi Lydsto R1 White, готові повністю виключити чищення підлоги зі списку ваших турбот. Його можна запрограмувати на щоденне прибирання, коли вас немає вдома, а після закінчення він самостійно спустошить вміст пилозбірника у велику док-станцію. Її місткість дозволить протягом місяця не переживати про заповнення, так що ви отримуєте автономного помічника, який протягом місяця утримуватиме будинок в ідеальному стані без нагадувань.

  • Характеристики
    • Время автономной работы 150 мин
    • Время полной зарядки 4 ч
    • Насадки 1
    • Объем водяного бака 0.25 л
    • Объем пылесборника 0.2 л
    • Тип пилесборника Контейнер
    • Тип уборки Сухой; Влажный
    • Фильтр на выходе НЕРА
    • Тип пылесоса Робот; Робот
    • Тип управления Через смартфон
    • Длина провода Беспроводной
    • Источник питания Аккумулятор
    • Уровень шума 55 дБ
    • Особенности С запоминанием нескольких этажей; Виртуальная стена; Построение карты помещения; Датчик препятствий
    • Емкость аккумулятора 2500 мАч
    • Вес 11.3 кг
    • Цвет Белый
    • Бренд Xiaomi
    • Страна производитель Китай
    • Габариты 350 х 350 х 100 мм
    • Гарантия 12 месяцев
  • Відгуки
      5
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Пылесос Jimmy Jimmy HW10 Pro

16 999 грн.

Xiaomi Roborock Q7 Max White (Q7M02-00)

22 999 грн.

-24%

17 499 грн.

Karcher 1.269-620.0

15 999 грн.

Rowenta RR8597WH

17 999 грн.

Пылесос Jimmy Jimmy H10 PRO Hercules

15 999 грн.

Пылесос Philips FC6904/01

17 999 грн.

Пылесос SHARK ICZ160EUT

17 999 грн.

Sencor SRV9385WH

15 799 грн.

Пылесос Electrolux EP81UB25GG

15 699 грн.

Пылесос Electrolux EP81U25ULT

15 599 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження