Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Стиральная машина Hansa WHC 1453 SC
Стиральная машина Hansa WHC 1453 SC
0
0 отзывов
Код: 0000084344

Стиральная машина Hansa WHC 1453 SC

18 149 грн.
Головні характеристики
  • Максимальная загрузка 8 кг
  • Тип загрузки Фронтальная
  • Тип двигателя Коллекторный
  • Максимальная скорость отжима 1400 об/мин
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
З цим товаром купують
  • Ліцензійний сертифікат на догляд за одягом Woolmark®
    Гарантований захист одягу
    Вовняні речі та делікатні тканини абсолютно безпечні у пральних машинах Hansa із завантаженням 8 кг. Це підтверджується сертифікатом Woolmark®, який можна отримати тільки для приладів, які ефективно захищають складні та чутливі тканини. Одяг залишиться у відмінному вигляді набагато довше, за умови, що прання виробів здійснюється відповідно до рекомендацій на ярлику виробу, а також інструкції виробника даної пральної машини.

    Швидкий доступ
    Що, якщо нам потрібно додати білизну, про яку ми забули, або програму прання завершено, і ми хочемо, щоб машина негайно розблокувала дверцята? Пральна машина Hansa не забариться. Електромагнітний замок відкриває дверцята відразу після завершення циклу прання або під час циклу, якщо рівень та температура води дозволяють це зробити. Відмінна зручна функція і не тільки для тих, хто ненавидить чекати.

    Відстрочення старту прання (1-24 год)
    Мокрий одяг не повинен довго залишатися в пральній машині. Якщо ви знаєте, що вас не буде вдома, коли машина завершить свій цикл, використовуйте функцію відкладеного старту (від 1 до 24 годин). За допомогою цієї функції можна відкласти початок циклу від 1 до 24 годин. Прайте одяг, коли вам зручно.

    Функція скорочення часу прання Turbo прання
    На білизні трохи плям, і ми хочемо, щоб машина закінчила роботу швидше, ніж зазвичай. Скористайтеся функцією скорочення часу "Турбо прання"*. У той час, як весь цикл прання скорочується (іноді до 1/3 від звичайного часу). На витрату води це не впливає, програма використовує об'єм води, який забезпечує швидке прання з однаковими результатами очищення. Ми отримуємо більше часу для себе та менші рахунки за електрику.
    Функція "Turbo прання" доступна не для всіх програм прання (див. таблицю програм в інструкції). Навколо регулятора червона лінія вказує на програми, які дозволяють використовувати цю функцію скорочення часу.

    Додаткове полоскання (Антиалергенне прання)
    Залишки миючих засобів на чистій білизні можуть спричинити подразнення шкіри. Найбільш схильні до цього групи алергіків і маленькі діти. Використовуйте додаткове полоскання, щоб запобігти проблемі: ця функція виконує більше етапів полоскання для ретельного видалення залишків миючого засобу. Це гарантує захист навіть найчутливішої шкіри.

    Попереднє прання
    Попрощаємося зі стомлюючим замочуванням перед пранням сильно забруднених тканин. Тепер ми можемо більш ефективно прати тканини у пральній машині з увімкненою функцією попереднього прання. Функція попереднього прання збільшує тривалість циклу прання приблизно на 20 хвилин. Пральна машина виконує цикл попереднього прання перед основним пранням. При включеній функції попереднього прання ефект очищення значно покращується, і білизна не потребує попереднього замочування. Ця функція особливо рекомендується для сильно забрудненого одягу.

    Діапазон регулювання температури: Холодна вода-20°C-30°C-40°C-60°C-90°C
    Різні тканини потребують різних умов прання, які різняться залежно від типу волокон та ступеня забруднення. Широкий температурний діапазон (від 20 ° C до 90 ° C) дозволяє підібрати оптимальну температуру в залежності від властивостей тканин, призначених для прання. Це робить машинне прання максимально ефективним без зниження якості випраної білизни.

    Діапазон регулювання швидкості віджиму: 0-600-800-1000-1200-1400
    Не всі тканини витримують віджимання без пошкоджень. За допомогою функції контролю віджимання ми можемо легко знизити швидкість віджимання або вимкнути віджимання в програмі прання. Завдяки цьому наш улюблений одяг може прослужити набагато довше, навіть делікатний, з незмінним зовнішнім виглядом та характеристиками.

    ChildLock
    Функція ChildLock блокує функціональні кнопки, щоб дитина не могла змінити налаштування або зупинити пральну машину. Функцію можна активувати в будь-який момент циклу прання, натиснувши та утримуючи дві вказані кнопки на панелі керування протягом 3 секунд. Щоб вимкнути функцію в момент прання, необхідно знову утримувати ті ж кнопки протягом приблизно 3 секунд.

    Захист від переливу
    У всіх моделях реалізовано систему захисту від переливу води. Електроніка пральної машини постійно відстежує кількість води, що заливається в бак, виключаючи можливість переливу.

    Захист від піноутворення
    Освіта багато піни під час прання – звичайна справа. З іншого боку - це може завдати певних незручностей споживачеві під час використання приладу, особливо якщо Ви засипали занадто багато порошку. За контролем піноутворення в пральних машинах слідкує спеціальний датчик, розташований у зливальній частині пристрою. Якщо піни багато – пральна машина автоматично запускає режим полоскання та позбавляється піни всередині.

    Контроль дисбалансу
    Наявність даної системи не тільки знижує рівень шуму під час прання великої кількості білизни, але й збільшує термін служби пральної машини. Спеціальний 3D сенсор, розташований в нижній частині бака пральної машини, визначає, що в одній частині барабана більше білизни, ніж в іншій, внаслідок чого пральна машина починає розподіляти білизну рівномірно шляхом обертання барабана в різні боки. Відсутність дисбалансу – збільшений термін служби та жодного шуму.

  • Характеристики
    • Цвет корпуса Белый
    • Тип Автомат
    • Тип установки Отдельностоящая
    • Тип загрузки Фронтальная
    • Максимальная загрузка 8 кг
    • Максимальная скорость отжима 1400 об/мин
    • Тип двигателя Коллекторный
    • Функции Выбор температуры; Выбор скорости отжима; Дополнительное полоскание; Предварительная стирка; Старт/Пауза
    • Количество программ 16
    • Класс энергопотребления A+++
    • Класс отжима B
    • Класс стирки A
    • Вес 63 кг
    • Высота 85 см
    • Ширина 59.5 см
    • Глубина 47 см
    • Бренд HANSA
    • Гарантия 12 месяцев
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження