Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) фото №2 Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) фото №3 Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) фото №4
Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) фото №2 Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) фото №3 Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN) фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000083299

Наушники Xiaomi AirDots 2 White (BHR5230CN)

699 грн.
Головні характеристики
  • Категория Навушники
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Стабільний сигнал та швидке підключення

    Redmi Airdots 2 отримали найновіший чіп Bluetooth 5.0, що відрізняється подвоєною порівняно з попереднім поколінням (Bluetooth 4.2) швидкістю передачі даних. Це забезпечує більш швидке та стабільне з'єднання, дозволяючи слухати музику або грати без затримок та переривань. Крім того, в новій версії обидва навушники підключаються до пристрою одночасно, що дає можливість використовувати навушники разом або будь-який з монорежимі.

    Спілкування безперешкодне

    Основним оновленням Redmi Airdots 2 стало використання нової технології шумоподавлення Environment Noise Reduction для покращення якості телефонних розмов. Вона фільтрує сторонні шуми, що дозволяє відповідати на дзвінки де б ви не знаходилися - на вулиці, магазині або торговому центрі.

    Вражаюче чіткий звук

    Конструкція навушників та спеціально розроблений драйвер діаметром 7,2 мм оптимізовані для більш точного відтворення середніх та низьких частот. Разом з цифровим процесором DSP, що відповідає за обробку аудіосигналу, це робить їх звук глибшим, потужнішим і докладнішим.

    Чим менше тим краще

    Компактні та практично невагомі Redmi Airdots 2 створені, щоб улюблена музика могла супроводжувати вас усюди. Кожен вкладиш важить лише 4,1 г і точно відповідає вигинам людського вуха. Крім того, у комплекті передбачені амбушюри різних розмірів (S/M/L), що забезпечує надійну та комфортну посадку. Тому Airdots не випадають навіть під час активного руху чи пробіжки.

    Повна синхронізація аудіо та відео

    У новій версії бездротових навушників є і так званий ігровий режим із мінімальною затримкою передачі звуку. Він активується потрійним клацанням кнопки на навушнику та забезпечує кращу синхронізацію між візуальними ефектами та звуком під час гри.

    Цілий день автономної роботи

    Як і в попередній моделі, час автономної роботи Redmi Airdots 2 досягає 4 годин, а разом із зарядним кейсом воно збільшується до 12 годин. Із таким запасом навіть тривалі поїздки не стануть проблемою.

    Комфортне управління та підтримка голосових помічників

    Відкрийте нові можливості контролю разом з Redmi Airdots 2. Багатофункціональні кнопки, які розміщені на вкладках, реагують на найменший дотик і точно виконують усі ваші інструкції. Перемикайте треки та відповідайте на вхідні дзвінки, не витрачаючи час на пошук смартфона. Або викликайте свого віртуального помічника (Siri, Google Assistant), щоб запланувати зустріч, додати пункт до списку покупок, дізнатись погоду.

     

  • Характеристики
    • Категория Навушники
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження