Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) фото №2 Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) фото №3 Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) фото №4
Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) фото №2 Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) фото №3 Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version) фото №4
0
0 отзывов
Код: 0000083032

Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (Global Version)

999 грн.
Головні характеристики
  • Категория Фітнес браслет
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
  • Яскравий і стильний Mi Band 5

    Фітнес браслет Mi Smart Band 5 додасть у ваше повсякденне життя більше комфорту і яскравих фарб. Щоб підкреслити свою індивідуальність, встановіть на дисплеї один з динамічних або інтерактивно-тематичних циферблатів. У додатку ви знайдете більше сотні доступних циферблатів, серед яких SpongeBob, Evangelion, Hatsune Miku, Detective Conan та інші.

    MiBand5_img-1

    Надійний супутник

    Корпус Mi Smart Band 5 виготовлений з міцних і легких матеріалів, щоб ви могли носити браслет в будь-яких обставинах. Його екран захищений стійкою до подряпин 2.5D панеллю, м'який і міцний ремінець не відчувається на зап'ясті і не заважає вести активний спосіб життя. Браслет складе вам компанію на пробіжці, в фітнес-залі та на будь-якому силовомуй тренуванні.

    MiBand5_img-2

    MiBand5_img-4

    11 різновидів тренувань

    За допомогою вдосконалених датчиків Mi Smart Band 5 відстежує 11 спортивних режимів і надає точну інформацію про кожне тренування. Слідкуйте за станом організму, отримуйте актуальні дані про частоту серцевого ритму, про прогрес і про особисті досягнення.

    Швидкий доступ до інформації

    Браслет отримав 1.1-дюймовий кольоровий динамічний AMOLED екран з можливістю регулювання рівня яскравості. Площа екрана збільшена на 20 % в порівнянні з попередньою версією, щоб ви могли одним швидким поглядом зчитати всю потрібну інформацію. Ведіть активний спосіб життя і спостерігайте за позитивною динамікою своїх досягнень з фітнес - браслетом Mi Smart Band 5.

    MiBand5_img-5

    Залишайтеся на зв'язку

    Спеціальна функція оповіщення виводить на екран браслета вхідні дзвінки, повідомлення, нагадування з календаря подій. Вібрація акцентує увагу на вхідній інформації. Щоб залишатися в курсі всіх подій, тепер не обов'язково навіть виймати смартфон з сумки. Браслет допоможе знайти загублений в квартирі смартфон і швидко розблокувати екран гаджета без паролів.

    MiBand5_img-6

    MiBand5_img-7

    Моніторинг фізичного стану організму

    Mi Smart Band 5 оснащений високоточним сенсором, який цілодобово стежить за частотою серцевого ритму і оперативно повідомляє про критичні відхилення. Браслет допомагає стежити за фізіологічними циклами жіночого організму. Моніторинг сну дасть можливість оцінити якість відпочинку і позбутися від таких проблем, як безсоння.

    Висока автономність

    Mi Smart Band 5 отримав акумуляторну батарею ємністю 125 мАг, яка підтримує його роботу на одному заряді до 14 днів. Поповнення заряду батареї відбувається за допомогою нової магнітної зарядки. Тепер не потрібно виймати корпус з ремінця, щоб поставити його на підзарядку.

    MiBand5_img-9

    Стандарт 5АТМ

    Корпус браслета має водозахист 5АТМ, а це значить, що він витримує занурення під воду на глибину до 50 м. Чи зайнятися плаванням, вирішувати тільки вам. Mi Smart Band 5 підтримає будь-яке ваше рішення.

    MiBand5_img-10

  • Характеристики
    • Категория Фітнес браслет
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження