Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №2 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №3 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №4 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №5 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №6 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №7 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №8
Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №2 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №3 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №4 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №5 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №6 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №7 Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA фото №8
0
0 отзывов
Код: 0000079410

Стиральная машина Samsung WW90T554CAT1UA

31 799 грн.
Головні характеристики
  • Максимальная загрузка 9 кг
  • Тип загрузки Фронтальная
  • Тип двигателя Инверторный
  • Максимальная скорость отжима 1400 об/мин
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Сила бульбашок

    Eco Bubble

    Насолоджуйтеся ефективним пранням навіть за низької температури* з технологією Eco Bubble. Мийний засіб перетворюється на бульбашки, тому швидко проникає в тканину й легко видаляє забруднення, економлячи енергію та захищаючи колір і текстуру матеріалу **.

     

    *Випробування проводилися згідно з IEC 60456-2010 із завантаженням 4 кг під час прання за програмою Super Eco Wash у холодній воді (WF80F5E5U4W), результати порівнювалися з пранням за програмою для бавовни за температури 40° без технології Eco Bubble (WF0702WKU). В окремих випадках результати можуть відрізнятися.

    **На підставі звіту про лабораторні випробування ефективності від Springboard Engineering з використанням контрольних смужок EMPA з порівнянням між звичайним розчином мийного засобу і технологією Eco Bubble без механічного впливу.

    Інтелектуальне прання

    Система AI Control

    Потужна система AI Control полегшує прання і підвищує ефективність. Вона персоналізує процес прання, запам’ятовуючи ваші звички, пропонуючи цикли й вчасно відображаючи інформацію. Програма для мобільних пристроїв SmartThings* надає поради щодо циклів, планування та усунення несправностей. А ще вона автоматично обирає оптимальний режим сушіння**.

     

     

     

    *Доступно на пристроях під керуванням Android та iOS. Потрібне підключення до Wi-Fi та обліковий запис Samsung.

    **Функція Auto Cycle Link доступна тільки за умови, що пральна й сушильна машини оснащені системою AI Control і підключені до Wi-Fi. Реальний продукт може відрізнятися від наведених зображень. Вигляд інтерфейсу користувача програми для мобільного пристрою може відрізнятися залежно від країни, середовища тощо.

    Додавайте речі в будь-який час циклу

    Функція Add Wash

    Під час прання ви можете розслабитися. Якщо ви забули про якісь речі, що потребують прання, дверцята Add Wash дадуть змогу вам легко й швидко додати речі або мийний засіб * після початку циклу прання **. Крім того, дверцята дають змогу додати в машину випрану вручну білизну, яку потрібно прополоскати або висушити.

     

    *Можна додавати тільки текстильні речі, одяг, мийний засіб і пом'якшувач.

    **Дверцята Add Wash відкриваються, тільки коли температура води в барабані нижче за 50 °C.

    Гігієнічне очищення

    Очищення парою

    Забезпечте глибоке й гігієнічне очищення одягу за допомогою пари. Цикл гігієнічного очищення парою покращує якість прання без попередньої обробки. Пара виходить з дна барабана, ретельно насичуючи всі речі. Це усуває застарілий бруд і 99.9 % бактерій * та алергенів **.

     

    *За результатами звіту Intertek про результати випробувань циклу очищення парою. Видаляє 99.9 % певних видів бактерій, включно з золотистим стафілококом (Staphylococcus aureus) і кишковою паличкою (Escherichia coli). В окремих випадках результати можуть відрізнятися.

    **За результатами звіту Британського фонду боротьби з алергією BAF (British Allergy Foundation) про результати випробувань циклу гігієнічного очищення парою. Видаляє алергени домашнього пилового кліща.

    Надійна продуктивність

    Цифровий інвертор

    У технології цифрового інвертора використовуються сильні магніти для збільшення потужності, але такий пристрій працює тихше й споживає менше енергії, ніж універсальний електродвигун. Відмова від використання щіток забезпечує виняткову довговічність*, що додатково підкріплюється 10-річною гарантією.

     

    *Зазвичай зниження шуму становить 5 дБа й 3 дБа для циклів прання та обертання відповідно. Згідно з даними на етикетці ERP, модель F500, 8 кг, 1400 об/хв, WF80F5E5P4W з електродвигуном з цифровим інвертором, і модель Vistula, 8 кг, 1400 об/хв, WF1804WPC з універсальним електродвигуном.

    **Нагороджена 23-річною сертифікацією довговічності Асоціацією електричних, електронних та інформаційних технологій у Німеччині (Verband Deutscher Elektrotechniker — VDE). Фактична тривалість служби може відрізнятися і залежить від середовища використання.

    Гігієнічно чисто

    Очищення барабана

    Підтримуйте гігієнічну чистоту внутрішньої поверхні барабана вашої пральної машини. Функція очищення барабана видаляє 99.9 % бактерій, що викликають появу запаху*. Вам не потрібен агресивний чи дорогий мийний засіб, оскільки в цьому режимі використовується комбінація замочування, полоскання і високошвидкісного обертання. А ще машина автоматично повідомлятиме вас, коли потрібно провести очищення **.

    *Усуває 99.9 % бактерій зсередини пральної машини. За результатами випробувань циклу очищення барабана, що проводилися Intertek.

    **Видає сповіщення через кожні 40 циклів.

    Очищення залишків

    Самоочисний дозатор

    Припиніть марнувати мийний засіб і уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Отже, у лотку залишається менше невикористаного прального засобу, і він залишається чистим і гігієнічним.

    Інтенсивне очищення

    Замочування в піні

    Зробіть речі бездоганно чистими, навіть якщо вони дійсно брудні. Функція Bubble Soak допомагає видалити різноманітні стійкі плями, як-от від крові, чаю, вина, засобів макіяжу й трави. Одяг ретельно просочується бульбашками, унаслідок чого плями послаблюються і видаляються ефективніше*.

    *Випробування проводилися згідно з IEC 60456, 5-е видання / завантаження 8 кг / результати прання з використанням технології Bubble Soak порівнювалися з результатами прання за програмою для бавовни за температури 40/60°C, програмою для синтетичної тканини за температури 60°C та програмою для тканини Denim за температури 40°C без технології Bubble Soak.

  • Характеристики
    • Цвет корпуса Белый
    • Тип Автомат
    • Тип установки Окремостоячий
    • Тип загрузки Фронтальная
    • Максимальная загрузка 9 кг
    • Максимальная скорость отжима 1400 об/мин
    • Тип двигателя Инверторный
    • Особенности Отсрочка старта; Очищення барабана; Можливість дозавантаження білизни
    • Функции Выбор температуры; Прискорене прання; Выбор скорости отжима
    • Количество программ 22
    • Программы стирки Синтетика; Шерсть
    • Класс энергопотребления A+++
    • Класс отжима A
    • Класс стирки A
    • Потребление воды 47.72 л
    • Вес 67 кг
    • Высота 85 см
    • Ширина 60 см
    • Глубина 55 см
    • Бренд Samsung
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження