Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Стиральная машина Gorenje WNPI82BS Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №2 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №3 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №4 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №5 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №6 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №7 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №8 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №9 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №10 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №11 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №12
Стиральная машина Gorenje WNPI82BS Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №2 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №3 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №4 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №5 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №6 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №7 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №8 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №9 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №10 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №11 Стиральная машина Gorenje WNPI82BS фото №12
5
3 отзывов
Код: 0000076748

Стиральная машина Gorenje WNPI82BS

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

14 999 грн.
Головні характеристики
  • Максимальная загрузка 8 кг
  • Тип загрузки Фронтальная
  • Тип двигателя Инверторный
  • Максимальная скорость отжима 1200 об/мин
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
З цим товаром купують
  • Програма «ЕКСТРАГІГІЄНА»
    Видаляє до 99. 9% бактерій з одягу
    Програма «Екстрагігієна» використовує пару та високу температуру для видалення до 99. 9 % бактерій та грибків, практично дезінфікуючи одяг. Одяг буде ідеально випраний, і пральна машина довше залишатиметься чистою, без мікробів і запаху. Нова хвильова перфорація барабана в поєднанні з особливою хвилеподібною формою 3D-ребер пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за одягом, дозволяє досягти бездоганної якості прання та звести до мінімуму утворення складок.

    Повне прання, розгладжування тканини та ніякого кондиціонера
    Забудьте про кондиціонер! Додаткова обробка парою наприкінці програми ефективно розгладжує тканину, усуває запахи та бактерії. Ваша білизна буде чистою, м'якою і без складок.

    Потужний і тихий
    Тихий, але потужний мотор забезпечує довгий термін служби пральної машини та економить енергію при кожному пранні.

    Улюблені речі завжди напоготові
    Ця програма швидкого та інтенсивного прання підходить для половинного завантаження, прання займає менш як годину.

    Обробка парою для бавовни
    Програма «Бавовна з парою» розроблена спеціально для одягу з бавовни, яка витримує високу температуру та швидкість віджиму.

    Делікатна обробка різних тканин
    Якщо ви стираєте разом речі з різних тканин, у тому числі синтетичних, використовуйте програму «Мікс з парою», яка завдяки низькій температурі та швидкості обертання барабана дбайливо піклується про ваш улюблений одяг.

    Щоб менше прасувати
    Спеціальна програма «Сорочки з парою» не тільки бездоганно відтирає сорочки, а й значно зменшує кількість складок. Тому ви будете витрачати менше часу на прасування.

    Попрощайтеся з алергією
    Захистіть сім'ю від алергії за допомогою інтенсивної гарячої пари. Пара ефективно видаляє алергени, такі як пилові кліщі та лупа свійських тварин, і при цьому не пошкоджує одяг.

    Три кроки, і все готово
    Проста та зручна панель управління з центральним перемикачем програм дозволяє почати прання, зробивши три простих дії. Увімкніть машину, виберіть програму та натисніть кнопку СТАРТ! Без необхідності вибирати додаткові функції та налаштування. Параметри можна вільно змінювати на великій сенсорній панелі керування, тому будьте впевнені, що білизна буде випрана саме так, як вам потрібно.

    Без вібрації при роботі
    Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин і суттєво знижують вібрацію та рівень шуму навіть за високої швидкості віджиму.

    Щоб білизна пахла свіжістю
    Прання при низьких температурах з екологічними неагресивними засобами створює сприятливі умови для розвитку бактерій усередині бака машини, через що чиста білизна може мати неприємний запах. Спеціальна програма «Самоочищення» виконується без завантаження білизни та усуває бактерії в баку машини, дбаючи про ідеальну чистоту білизни.

    Парадний вхід
    Великі дверцята, виготовлені з цільного пластику без гвинтів, мають міцну конструкцію і не скриплять під час руху. Дверцята відкриваються на повних 180 градусів, тому завантажувати та виймати білизну дуже легко.

    Ідеально відповідають вашим потребам
    Наші машини забезпечують найкраще прання для будь-якого типу тканини. Поєднання температури, кількості води, часу прання та обертання барабана створює ідеальні умови для прання білизни. Однак якщо ваш одяг потребує особливого догляду, ви можете доповнити програми різними режимами, виходячи з ваших потреб.

    Захист від допитливих малюків
    Під час прання дверцят пральної машини заблоковано, щоб її не могли відкрити діти. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до налаштувань.

    Ніяких дратівливих звуків
    Пральні машини WaveActive піклуються не тільки про вашу білизну, але й вуха. Вибір програм та додаткових функцій супроводжується мелодійним звуковим сигналом.

    Поміститься де завгодно
    У вас маленька ванна або ви разом перете багато білизни — пральні машини WaveActive задовольняють будь-які потреби. На ваш вибір чотири варіанти глибини: вузькі моделі глибиною 43 та 46,5 сантиметра на 6 або 7 кілограмів та повногабаритні моделі глибиною 54,5 або 61 сантиметри із завантаженням до 10 кілограмів. Досить всього 20 хвилин, щоб освіжити нові футболки або слабко забруднену білизну. Тому ваш улюблений одяг завжди буде напоготові.

    Додавання білизни після запуску програми
    За допомогою функції StopAddGo можна призупинити програму на початковому етапі, щоб додати або вийняти білизну.

    Скорочуйте час прання
    Завжди поспішайте, і часу постійно не вистачає? Саме для таких ситуацій у пральних машинах Gorenje передбачена функція FastWashing. Вона дозволяє скорочувати час виконання будь-яких програм, у тому числі попереднього прання та додавання води.

    Менше складок на одязі
    Якщо ви не можете вийняти білизну з пральної машини одразу після прання, не хвилюйтеся: спеціальна функція запобігатиме її зминання. Пральна машина Gorenje оснащена функцією захисту від зминання Anti-Crease. Після завершення прання барабан обертається ще 2 години, щоб запобігти стеженню та утворенню складок на одязі. Ви можете вимкнути функцію будь-якої миті, натиснувши кнопку «Старт/Стоп» або кнопку живлення.

  • Характеристики
    • Цвет корпуса Белый
    • Тип Автомат
    • Тип установки Окремостоячий
    • Тип загрузки Фронтальная
    • Максимальная загрузка 8 кг
    • Максимальная скорость отжима 1200 об/мин
    • Тип двигателя Инверторный
    • Особенности Отсрочка старта; Очищення барабана; Можливість дозавантаження білизни; Замок от детей
    • Функции Старт/Пауза; SteamTech
    • Количество программ 16
    • Программы стирки Полоскание; Моя программа; Шерсть
    • Класс энергопотребления A+++
    • Класс отжима B
    • Класс стирки A
    • Потребление воды 45 л
    • Вес 64.5 кг
    • Высота 85 см
    • Ширина 60 см
    • Глубина 54.5 см
    • Бренд Gorenje
  • Відгуки
      5
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження