Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Плита  Hansa FCCW69493 Плита  Hansa FCCW69493 фото №2 Плита  Hansa FCCW69493 фото №3
Плита  Hansa FCCW69493 Плита  Hansa FCCW69493 фото №2 Плита  Hansa FCCW69493 фото №3
0
0 отзывов
Код: 0000068913

Плита Hansa FCCW69493

20 699 грн.
Головні характеристики
  • Тип Электрический
  • Тип конфорок Электрические
  • Ширина 60 см
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Німецька склокераміка Schott Ceran

    Панелі витримують більш сильні ударні навантаження, ніж цього потребують міжнародні стандарти. Завдяки низькій поперечній теплопровідності варильних панелей CERAN®, прилеглі до зони варіння області залишаються відносно холодними, а тепло передається безпосередньо до кухонного посуду. Завдяки інноваційному німецькому виробничому процесу, розробленого та запатентованого провідним виробником SCHOTT склокераміка стійка до різких температурних перепадів до 750 °C. Варильні панелі CERAN® екологічні, не містять токсичних важких металів, таких як миш'як і стибій. Це унікальне рішення забезпечує відчутні переваги для навколишнього середовища. Після закінчення тривалого терміну служби варильні поверхні можуть бути перероблені і використані повторно в якості будівельного матеріалу.

    Клас енергоефективності А

    Ніхто не любить оплачувати рахунки за електроенергію. Піклуючись про Ваше бюджеті і навколишнє середовище, в плиті Hansa ми впровадили рішення, які гарантують менше споживання електроенергії і, отже, менші рахунки. Плита Hansa - це ефективність в усіх відношеннях!

    Легкоочищувана емаль

    Чистка духовки - це те, що Вам напевно не приносить задоволення. Для полегшення очищення, внутрішня поверхня духовок покрита спеціальною емаллю EasyClean без пір і вм'ятин, яка запобігає накопиченню бруду і жиру. Тепер чистити Вашу духовку дуже легко. Зробіть своє життя простішим! Не витрачайте зайвого часу на прибирання! Проведіть його зі своєю сім'єю або друзями.

    Дверцята з системою легкого очищення

    Ви знаєте, як складно чистити дверцята та скло духовки, особливо їхні краї та кути. Двері духовки оснащені спеціальними петлями, які дозволяють швидко та легко знімати. За допомогою затискачів Ви можете зняти дверцята та безпечно їх очистити. Знявши дверцята, Ви отримаєте кращий доступ до внутрішньої частини духовки та зможете легко її очистити.

    Зачинена верхня дверна планка

    Всі ми знаємо, як важко очистити всі важкодоступні куточки! Не з духовкою Hansa! Закрита дверна планка захищає від потрапляння бруду всередину. Планку дуже легко зняти, коли потрібно більш ретельне очищення. Чистий комфорт!

    Висувний ящик на роликових направляючих

    Щоб полегшити роботу на кухні, плита Hansa оснащена практичною висувною шухлядою на роликових направляючих, розташованою під камерою духовки. Ви можете зберігати каструлі, тарілки або інший посуд в ящику, щоб він завжди знаходився під рукою.

    Стандартне освітлення

    Вам більше не знадобиться відкривати дверцята для того, щоб перевірити чи все в порядку з Вашою стравою. Світло освітлює всю духовку для чіткого бачення процесу приготування. Це зручно, все прекрасно видно, не відчиняючи дверцята та не знижуючи температуру!

    Рефлекторне скло

    Рефлекторне скло - світловідбиваюче скло у внутрішній частині дверей, яке значно знижує температуру зовнішньої частини двері на 15%.

    Рецепти на дверцятах

    Тепер з плитою Hansa вам не потрібно перегортати кулінарні книги в пошуках інформації про те, як приготувати їжу. На внутрішній стороні дверцят духовки є практичне керівництво з рекомендаціями по температурі приготування і тривалості їжі. Зручність у межах легкої досяжності. Тепер Ви готуєте!

    CoolDoor3

    Напевно Ви обпікалися, торкаючись об гарячі дверцята духовки. З духовкою Hansa в Вашому домі цього більше не повториться! Двері духовки оснащені потрійним склінням - внутрішнє скло відбиває тепло, захищаючи зовнішнє скло від перегріву. Забезпечте безпеку всім мешканцям Вашого будинку!

    Швидке розігрівання за 4 хвилини

    Ви постійно поспішаєте, і у Вас ні на що не залишається часу? Ця функція швидко нагріває духовку до бажаної температури. Увімкнувши кільцевий та нижній нагрівач, або Супергріль (гриль + верхній нагрівач) та вентилятор, Ви зможете використовувати всю потужність для швидкого нагріву духовки. Швидке розігрівання можна включити лише за 4 хвилини до того, як Ви поставите випікати страву, так що Ви можете бути впевнені, що все буде готово вчасно!

    Хромовані направляючі

    Духовка - це, перш за все, практичні рішення, які служать Вашому комфорту. Хромовані направляючі дозволять Вам легко і безпечно висунути і вставити деко. Ви хочете почистити духовку зсередини? Просто зніміть направляючі. Ми максимально спростили цю дію, повісивши їх на спеціальні гачки. Ви також можете мити направляючі в посудомийній машині, уникаючи трудомісткої ручної чистки. І якщо Ви вирішите, що Вам потрібні телескопічні направляючі, Ви просто зможете купити їх додатково та прикріпити до них. Хай живе комфорт!

    Циркуляція гарячого повітря

    Дана функція рівномірно розповсюджує гаряче повітря всередині духовки, щоб підтримувати постійну температуру. Для цього використовується нижній і верхній або ж кільцевий нагрівач. Духовка має вентилятор для рівномірного циркуляції гарячого повітря по всьому внутрішньому простору печі.

    Очищення парою

    Завдяки надзвичайно гладкій поверхні емалі, очищення проходить швидко та легко. Все, що вам потрібно зробити, - це налити 0,5 л води у форму для запікання, поставити її в духовку та встановити температуру 50 °C, а час - 30 хвилин. Коли пара пом’якшить весь бруд у порожнині духовки, Ви можете без зусиль протерти внутрішню поверхню вологою ганчіркою, і Ви знову отримаєте гладку та блискучу поверхню.

    Розморожування

    Ви хочете смачних фрикадельок, але спочатку потрібно їх розморозити? Немає проблем! Помістіть їх в духовку та активуйте функцію розморожування. Фрикадельки через час готові і Ви зможете їх посмажити та насолодитися їх чудовим смаком.

    Стабільна температура

    Завдяки стабільній та рівномірній температурі по всій духовці Ваша крихка випічка та суфле готуватимуться ідеально.

    Рівномірне випікання

    Покінчи з невдалою випічкою! Ваше тісто більше ніколи не буде не пропеченим зсередини або підгорілимм зовні. Рішення, яке застосовується в духовці, забезпечує потрібну циркуляцію повітря всередині камери. Завдяки цьому Ви можете бути впевненим в тому, що тісто буде рівномірно зарум'яниться та повністю запечеться.

    10 функцій духовки

    Кому не подобаються речі, які роблять життя простіше та зручніше? Плита Hansa має різні функції, в тому числі швидкий попередній нагрів і розморожування. Миттєво нагріти духовку, приготувати що-небудь на грилі або розморозити шматок м'яса - тепер найпростіші речі, які Ви можете зробити на кухні.

    Сенсорний LED дисплей з контролем часу випікання (програматор Tb)

    Тут класичні рішення поєднуються з функціональністю. Ви можете встановити температуру та функцію випічки в духовці за допомогою ергономічних регуляторів, а завдяки сенсорному управлінню Ви можете точно встановити час випічки. Дисплей запам'ятає за Вас, коли блюдо потрібно вийняти з духовки, і навіть вимкне його, коли прийде час, подавши звуковий сигнал користувачеві.

    Телескопічні направляючі з висуванням 75%

    На кухні важливий не тільки комфорт, але і безпека. А спеціальні направляючі забезпечують надзвичайно зручний доступ до противня - їх висунення досягає 75%! Це означає, що Ви можете легко витягти велику противня. І навіть коли він гарячий і сильно навантажений, Ви уникнете опіків.

    9 рівнів напрявляючих

    Вибрати ідеальні параметри випічки для риби, яловичини, овочів або піци тепер не проблема. У духовці дев’ять рівнів направляючих. Для кожної страви знайдеться своє місце.

    Утоплювані перемикачі

    Утоплювані і ергономічні ручки значно полегшують чистку панелі управління духовки. Заховані елементом не брудняться так сильно. З цього моменту панель управління буде не тільки функціональної, але завжди чистою!

    Зони нагріву HiLight

    Нова найсучасніша технологія дозволяє заощадити час та енергію. Зони приготування їжі досягають бажаної температури набагато швидше.

    Розширені зони готування

    Зона нагріву зі змінною формою? Тепер це реальність! Керамічна варильна поверхня оснащена зонами нагріву HiLight з подвійним діаметром та овальним полем. За допомогою цих зон Ви будете впевнені, що досягнете відмінних результатів незалежно від форми та розміру посуду. Це рішення особливо корисне, коли ви хочете приготувати велику страву для сімейних зборів.

    Захисне відключення зон нагріву

    З метою безпеки кожна зона нагріву обладнана системою автоматичного відключення. Максимальний час роботи визначається відповідно до обраної потужністю нагріву. Якщо протягом тривалого часу потужність не змінюється, то відповідна зона відключається і з'являється індикація залишкового тепла.

    Індикатор гарячої зони

    Функція інформує вас, чи не гаряча зона після зняття каструлі з конфорки. Зробіть свою кухню більш безпечною!

    Противень для випічки Procook

    Їжа більше не прилипає до противня! І все завдяки особливій структурі з тисненням у вигляді сот. Ви можете легко вийняти продукти з дека навіть після тривалого приготування при високій температурі. Ви також уникнете деформації листів навіть при інтенсивному використанні.

  • Характеристики
    • Конвекция Есть
    • Полезный объем 65 л
    • Тип Электрический
    • Количество конфорок 4
    • Тип конфорок Электрические
    • Конфорки кВт Передняя правая 1.2 кВт; Задняя левая 1.2 кВт; Передняя левая 0.75-2.2 кВт; Задняя правая 1.4 - 2.2 кВт
    • Тип духовки Электрическая
    • Очистка духовки Эмаль легкой очистки; Aquaclean
    • Гриль Электроный
    • Тип гриля Электрический
    • Кришка варочной поверхности Нету
    • Внутриннее покрытие Эмаль легкой очистки
    • Дисплей Есть
    • Освещение духовки Есть
    • Вес 46 кг
    • Цвет Белый
    • Высота 85 см
    • Ширина 60 см
    • Глубина 60 см
    • Бренд HANSA
    • Страна производитель Польша
    • Гарантия 12 месяцев
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Плита Electrolux LKR540202W

20 699 грн.

Плита Hansa FCCX68203

20 749 грн.

Плита Electrolux LKR564200K

20 799 грн.

Плита Gorenje GKS6C70WF

20 399 грн.

Плита Eleyus IMPULS 5008 V SV

20 299 грн.

Плита Hansa FCML59325

20 249 грн.

Плита Electrolux LKM660200X

19 999 грн.

Плита Eleyus IMPULS 6008 V BL

21 489 грн.

Плита Electrolux LKK660201X

19 799 грн.

Плита Gorenje GECS 5C70 WA (GECS5C70WA)

19 799 грн.

Плита Electrolux LKR664100W

19 699 грн.

Плита Gorenje GECS6C70XC

21 899 грн.

Плита Electrolux LKR664100X

22 134 грн.

Плита Eleyus IMPULS 5008 V BL

19 219 грн.

Плита Eleyus IMPULS 5008 V WH

19 219 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження