Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Духовой шкаф Hansa BOEI 68411
Духовой шкаф Hansa BOEI 68411
0
0 отзывов
Код: 0000031240

Духовой шкаф Hansa BOEI 68411

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 платежів

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

10 949 грн.
Головні характеристики
  • Тип Электрический
  • Тип управления Электронное
  • Тип направляющих Съемные
  • Объём 65 л
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • 8 функцій духовки

    Полюбляєте комфорт і рішення, які полегшують життя? Hansa має дещо для Вас! Духова шафа Hansa оснащена різними функціями, включаючи Швидке розігрівання і Розморожування. З цього моменту екстрений розігрів, приготування страви на грилі або розморожування порції м'яса не складуть ніяких труднощів.

    CoolDoor3

    Напевно Ви обпікалися, торкаючись об гарячі дверцята духовки. З духовкою Hansa в Вашому домі цього більше не повториться! Двері духовки оснащені потрійним склінням - внутрішнє скло відбиває тепло, захищаючи зовнішнє скло від перегріву. Забезпечте безпеку всім мешканцям Вашого будинку!

    Рефлекторне скло

    Рефлекторне скло - світловідбиваюче скло у внутрішній частині дверей, яке значно знижує температуру зовнішньої частини двері на 15%.

    Cупергриль

    Хочеш мати якісне барбекю в будь-яку пору року? Зараз це стало можливим завдяки духовці Hansa! За допомогою функції Супергриль, Ви зможете приготувати великі порції м'яса, які будуть м'якими всередині і одночасно хрусткими зовні. Для цього встановіть одну з функцій духової шафи: гриль + верхній нагрівач. Смачного!

    Стабільна температура

    Завдяки стабільній та рівномірній температурі по всій духовці Ваша крихка випічка та суфле готуватимуться ідеально.

    Рівномірне випікання

    Покінчи з невдалою випічкою! Ваше тісто більше ніколи не будуть не пропечений зсередини або підгорілими зовні. Рішення, яке застосовується в духовці Hansa, забезпечує потрібну циркуляцію повітря всередині камери. Завдяки цьому Ви можете бути впевненим в тому, що тісто буде рівномірно зарум'яниться та повністю запечеться.

    Очищення парою

    Завдяки надзвичайно гладкій поверхні емалі, очищення проходить швидко та легко. Все, що вам потрібно зробити, - це налити 0,5 л води у форму для запікання, поставити її в духовку та встановити температуру 50 °C, а час - 30 хвилин. Коли пара пом’якшить весь бруд у порожнині духовки, Ви можете без зусиль протерти внутрішню поверхню вологою ганчіркою, і Ви знову отримаєте гладку та блискучу поверхню.

    Дверцята з системою легкого очищення

    Ви знаєте, як складно чистити дверцята та скло духовки, особливо їхні краї та кути. Двері духовки Hansa оснащені спеціальними петлями, які дозволяють швидко та легко знімати. За допомогою затискачів Ви можете зняти дверцята та безпечно їх очистити. Знявши дверцята, Ви отримаєте кращий доступ до внутрішньої частини духовки та зможете легко її очистити.

    Противень для выпечки Procook

    Еда больше не прилипает к противню! И все благодаря особой структуре с тиснением в виде сот. Вы можете легко вынуть продукты из противня даже после длительного приготовления при высокой температуре. Вы также избежите деформации листов даже при интенсивном использовании.

    Циркуляція гарячого повітря

    Кільцевий нагрівальний елемент розташований навколо вентилятора. Нова функція HotAir забезпечує поліпшений розподіл тепла та постійну циркуляцію повітря, в результаті якої ми отримуємо ефект ідеально розподіленого повітря та рівномірної температури у всіх точках камери духової шафи.

    Рецепти на дверцятах

    Тепер з духовкою Hansa вам не потрібно переглядати поварені книги, щоб дізнатися, як приготувати ту чи іншу страву. На внутрішній стороні дверцят духовки Ви знайдете практичне керівництво, яке підкаже, яку температуру та час випікання вибрати для приготування той чи іншій страві. Зручність у межах легкої досяжності.

    Клас енергоефективності А

    Ніхто не любить оплачувати рахунки за електроенергію. Піклуючись про Ваше бюджеті і навколишнє середовище, в духовій шафі Hansa ми впровадили рішення, які гарантують менше споживання електроенергії і, отже, менші рахунки. Духовка Hansa - це ефективність в усіх відношеннях!

    Легкоочищувана емаль

    Чистка духовки - це те, що Вам напевно не приносить задоволення. Для полегшення очищення, внутрішня поверхня духовок Hansa покрита спеціальною емаллю EasyClean без пір і вм'ятин, яка запобігає накопиченню бруду і жиру. Тепер чистити Вашу духовку дуже легко. Зробіть своє життя простішим! Не витрачайте зайвого часу на прибирання! Проведіть його зі своєю сім'єю або друзями.

    Зачинена верхня дверна планка

    Всі ми знаємо, як важко очистити всі важкодоступні куточки! Не з духовкою Hansa! Закрита дверна планка захищає від потрапляння бруду всередину. Планку дуже легко зняти, коли потрібно більш ретельне очищення. Чистий комфорт!

    Швидке розігрівання за 4 хвилини

    Ви постійно поспішаєте, і у Вас ні на що не залишається часу? Ця функція швидко нагріває духовку до бажаної температури. Увімкнувши кільцевий та нижній нагрівач, або Супергріль (гриль + верхній нагрівач) та вентилятор, Ви зможете використовувати всю потужність для швидкого нагріву духовки. Швидке розігрівання можна включити лише за 4 хвилини до того, як Ви поставите випікати страву, так що Ви можете бути впевнені, що все буде готово вчасно!

    Розморожування

    Ви хочете смачних фрикадельок, але спочатку потрібно їх розморозити? Немає проблем! Помістіть їх в духовку та активуйте функцію розморожування. Фрикадельки через час готові і Ви зможете їх посмажити та насолодитися їх чудовим смаком.

    Стандартне освітлення

    Вам більше не знадобиться відкривати дверцята для того, щоб перевірити чи все в порядку з Вашою стравою. Світло освітлює всю духовку для чіткого бачення процесу приготування. Це зручно, все прекрасно видно, не відчиняючи дверцята та не знижуючи температуру!

    Каталітичне очищення

    Набридло вичищати свою духовку? У нас є вихід! Духова шафа Hansa має пористі каталітичні панелі на бічній і задній стінках. Пориста текстура розщеплює частинки бруду та жиру. Щоб очистити панелі, просто увімкніть духовку при температурі 250 °C на одну годину. Це рішення дасть приємні відчуття та комфорт.

    Сенсорний LED дисплей з контролем часу випікання (програматор Ts)

    Тут класичні рішення поєднуються з функціональністю. Ви можете встановити температуру та функцію випічки в духовці за допомогою ергономічних регуляторів, а завдяки сенсорному управлінню Ви можете точно встановити час випічки. Дисплей запам'ятає за Вас, коли блюдо потрібно вийняти з духовки, і навіть вимкне його, коли прийде час, подавши звуковий сигнал користувачеві.

    Хромовані направляючі

    Духовка Hansa - це, перш за все, практичні рішення, які служать Вашому комфорту. Хромовані направляючі дозволять Вам легко і безпечно висунути і вставити деко. Ви хочете почистити духовку зсередини? Просто зніміть направляючі. Ми максимально спростили цю дію, повісивши їх на спеціальні гачки. Ви також можете мити направляючі в посудомийній машині, уникаючи трудомісткої ручної чистки. І якщо Ви вирішите, що Вам потрібні телескопічні направляючі, Ви просто зможете купити їх додатково та прикріпити до них. Хай живе комфорт!

    Противень з антипригарним покриттям

    Спеціальне гидрофобне покриття листового металу з використанням нанотехнологічних розчинів запобігає прилипання до нього жиру та бруду, а чистка стає простіше, ніж коли-небудь раніше.

    5 рівнів напрявляючих

    Вибрати ідеальні параметри випічки для риби, яловичини, овочів або піци тепер не проблема. У духовці Hansa п'ять рівнів направляючих. Для кожної страви знайдеться своє місце. А якщо Ви докупите телескопічні направляючі, кількість рівнів напрямних збільшиться до дев'яти.

  • Характеристики
    • Конвекция Есть
    • Наявність шнура живлення Есть
    • Тип Электрический
    • Тип управления Электронное
    • Тип направляющих Съемные
    • Объём 65 л
    • Очистка духовки Традиционная
    • Внутриннее покрытие Эмаль
    • Дисплей Есть
    • Освещение духовки Есть
    • Вес 32.4 кг
    • Цвет Нержавеющая сталь
    • Высота 59.5 см
    • Ширина 59.5 см
    • Глубина 57.5 см
    • Бренд HANSA
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження