Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Видеорегестратор GT  R Techno (R Techno)
Видеорегестратор GT  R Techno (R Techno)
0
0 отзывов
Код: 0000047599

Видеорегестратор GT R Techno (R Techno)

945 грн.
Головні характеристики
  • Внешний экран 2.5"
  • Запись звука Есть
  • Разрешение камеры 3840 x 2160
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Відеореєстратор GT  R Techno (R Techno): 

    • Запис відео з роздільною здатністю 4K;
    • Сучасний сенсор Sony;
    • Магнітне кріплення з переданням живлення;
    • Вбудований у кріплення GPS-модуль;
    • Wi-Fi та мобільний застосунок.

     

    GT R Techno забезпечує деталізований запис у роздільній здатності 4K (3840х2160). Такої якості розробникам вдалося досягти завдяки світлочутливій матриці SONY, яка може захоплювати зображення в умовах екстремально низької освітленості.

    Завдяки широкому куту огляду (140°) GT R Techno фіксує все, що доступно людському оку, зокрема й ситуацію на автомагістралях і багатосмугових шосе. Ви можете бути впевнені в якості запису та чіткості стоп-кадрів.

     

    GT R Techno обладнаний технологією широкого динамічного діапазону (WDR). Раніше вона була інтегрована тільки в пристрої для професійного відеоспостереження, а тепер доступна й автоаматорам. За різких перепадів освітлення — наприклад, під час руху за сонячної погоди або під час виїзду з тунелю — WDR автоматично коригує тони: висвітлює затемнені зони, а також підвищує контрастність на засвічених ділянках. У такий спосіб GT R Techno вдається захоплювати всі деталі без спотворень, навіть якщо одна частина кадру яскраво освітлена, а інша — в тіні.

    Реєстратор обладнаний 2.45" дисплеєм і функціональними кнопками керування — для ввімкнення, налаштування й перегляду записаного матеріалу.
    GT R Techno вміє вражати. Мало кого залишить байдужим сенсор, що дає змогу фотографувати з допомогою жестів. Досить провести рукою під нижньою межею пристрою, і пристрій тут же сфотографує.

     

    Для зручності користувачів у GT R Techno вбудований модуль Wi-Fi — ви легко можете під'єднатися до реєстратора й керувати всіма його налаштуваннями дистанційно. Щоб поділитися з близькими важливим записом або викласти в мережу веселе відео, досить завантажити записаний ролик із карти пам'яті в смартфон. Для цього необхідно лише встановити мобільний застосунок і синхронізувати пристрої.
    GT R Techno можна перевести в режим охоронного паркування. Алгоритм такий: під час вимкнення запалення реєстратор переходить у сплячий режим. Якщо датчик удару спрацьовує, він прокидається, знімає захищений відеоролик і повертається в режим очікування. Отже, GT R Techno може записувати до повного розряду вбудованого акумулятора.

    У разі екстреного розвороту, гальмування або удару автоматично спрацьовує G-сенсор — він захищає важливі файли від циклічного перезапису. Щоб зберегти певний момент відео вручну, досить натиснути на спеціальну кнопку праворуч від екрана. Після чого останній ролик переміститься в певний сектор пам'яті та перебуватиме там доти, поки ви самі його не видалите.

     

    GT R Techno підтримує роботу з картами пам'яті Micro SDXC до 128 GB. Цього обсягу з лишком вистачить на запис маршруту на кшталт Київ-Одеса-Київ (9 годин безперервного запису).

    З допомогою GPS-модуля ви також зможете зберегти пройдений шлях і швидкість пересування на певних ділянках. Такі записи можуть стати в пригоді, наприклад, для оскарження штрафів.

    До пристрою додається оригінальний тримач — до скла він кріпиться з допомогою 3М двостороннього скотчу. А ось сам реєстратор має магнітне кріплення й підтримує бездротове передання живлення від кронштейна. Це означає, що вам не потрібно буде мати справу з дротами або засувками, щоб забрати GT R Techno з автомобіля. Ви за секунду зможете його зняти з магніту й водночас бути впевненим у тому, що ваш девайс заряджений.

     

    Замовити даний товар можна на нашому сайті assol.in.ua або за номером телефону 0800 330 588! Швидка доставка та офіційна гарантія.

  • Характеристики
    • Внешний экран 2.5"
    • Запись звука Есть
    • Разрешение камеры 3840 x 2160
    • Угол обзора камеры 170°
    • Бренд GT
    • Страна производитель Китай
    • Гарантия 12 месяцев
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Похожие товары

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження