Простий та смачний рецепт приготування форелі на грилю
Здавалося б, що там готувати ту рибу, туди сюди і готово... Але! Вся смакота в деталях, тому читай як смачно готувати форель вдома.
Необхідні інгредієнти:
1 форель
2-3 столові ложки оливкової олії
1 лимон
Сіль та перець за смаком
2-3 зубчики часнику (за бажанням)
Гілочки свіжого розмарину (за бажанням)
Трохи свіжого базиліку або петрушки для прикраси
Приготування:
В не великій мисці змішайте оливкову олію, сік одного лимона, сіль, перець та дрібно нарізаний часник.
Обмажте рибу цією сумішшю, намагаючись покрити її рівномірно з усіх боків, а також всередині.
За бажанням, всередину форелі можна покласти кілька гілочок розмарину для додаткового аромату.
Розігрійте гриль (оберіть потрібний режим на грилі).
Викладіть форель на решітку гриля. Готуйте 10-15 хвилин, поки риба не буде готова і не отримає красиву золотисту скоринку.
Подавайте форель, прикрасивши свіжим лимоном та зеленню. Можна подати до неї гарнір з овочів або картоплі.
Смачного!