Сушена полуниця — чи не найсмачніша заготовка на зимку. Тож ловіть момент сезону і готуйте, а ми поділимось сектером, як таку смакоту найлегше зробити — у сушці!
Для початку оберіть полуницю.
Далі її потрібно помити та дати просохнути на паперових рушниках.
Наріжте пластинами однакової товщини та розкладіть на лотки у сушці в одни шар.
Маленький секрет: застеліть лотки пергаментом або капроновою сіткою, вирізаними за контурами лотків, так знімати фрукти буде легше.
Найкраще тримати температурний режим 55-60 градусів.
Ось такі прості пункти і ви зможете насолоджувати взимку власними смаколиками!
Якщо у вас ще немає сушки, негайно завітайте до наших магазинів та придбайте такий необхідний влітку товар!