Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Духова шафа Hansa BOEI684001
Духова шафа Hansa BOEI684001
0
0 відгуків
Код: 0000037659

Духова шафа Hansa BOEI684001

13 399 грн.
Головні характеристики
  • Конвекція Є
  • Освітлення духовки Є
  • Вага 48 кг
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • CoolDoor3

    Напевно Ви обпікалися, торкаючись об гарячі дверцята духовки. З духовкою Hansa в Вашому домі цього більше не повториться! Двері духовки оснащені потрійним склінням - внутрішнє скло відбиває тепло, захищаючи зовнішнє скло від перегріву. Забезпечте безпеку всім мешканцям Вашого будинку!

    Рефлекторне скло

    Рефлекторне скло - світловідбиваюче скло у внутрішній частині дверей, яке значно знижує температуру зовнішньої частини двері на 15%.

    Cупергриль

    Хочеш мати якісне барбекю в будь-яку пору року? Зараз це стало можливим завдяки духовці Hansa! За допомогою функції Супергриль, Ви зможете приготувати великі порції м'яса, які будуть м'якими всередині і одночасно хрусткими зовні. Для цього встановіть одну з функцій духової шафи: гриль + верхній нагрівач. Смачного!

    Стабільна температура

    Завдяки стабільній та рівномірній температурі по всій духовці Ваша крихка випічка та суфле готуватимуться ідеально.

    Рівномірне випікання

    Покінчи з невдалою випічкою! Ваше тісто більше ніколи не будуть не пропечений зсередини або підгорілими зовні. Рішення, яке застосовується в духовці Hansa, забезпечує потрібну циркуляцію повітря всередині камери. Завдяки цьому Ви можете бути впевненим в тому, що тісто буде рівномірно зарум'яниться та повністю запечеться.

    Очищення парою

    Завдяки надзвичайно гладкій поверхні емалі, очищення проходить швидко та легко. Все, що вам потрібно зробити, - це налити 0,5 л води у форму для запікання, поставити її в духовку та встановити температуру 50 °C, а час - 30 хвилин. Коли пара пом’якшить весь бруд у порожнині духовки, Ви можете без зусиль протерти внутрішню поверхню вологою ганчіркою, і Ви знову отримаєте гладку та блискучу поверхню.

    Дверцята з системою легкого очищення

    Ви знаєте, як складно чистити дверцята та скло духовки, особливо їхні краї та кути. Двері духовки Hansa оснащені спеціальними петлями, які дозволяють швидко та легко знімати. За допомогою затискачів Ви можете зняти дверцята та безпечно їх очистити. Знявши дверцята, Ви отримаєте кращий доступ до внутрішньої частини духовки та зможете легко її очистити.

    Циркуляція гарячого повітря

    Кільцевий нагрівальний елемент розташований навколо вентилятора. Нова функція HotAir забезпечує поліпшений розподіл тепла та постійну циркуляцію повітря, в результаті якої ми отримуємо ефект ідеально розподіленого повітря та рівномірної температури у всіх точках камери духової шафи.

    Рецепти на дверцятах

    Тепер з духовкою Hansa вам не потрібно переглядати поварені книги, щоб дізнатися, як приготувати ту чи іншу страву. На внутрішній стороні дверцят духовки Ви знайдете практичне керівництво, яке підкаже, яку температуру та час випікання вибрати для приготування той чи іншій страві. Зручність у межах легкої досяжності.

    Легкоочищувана емаль

    Чистка духовки - це те, що Вам напевно не приносить задоволення. Для полегшення очищення, внутрішня поверхня духовок Hansa покрита спеціальною емаллю EasyClean без пір і вм'ятин, яка запобігає накопиченню бруду і жиру. Тепер чистити Вашу духовку дуже легко. Зробіть своє життя простішим! Не витрачайте зайвого часу на прибирання! Проведіть його зі своєю сім'єю або друзями.

    Зачинена верхня дверна планка

    Всі ми знаємо, як важко очистити всі важкодоступні куточки! Не з духовкою Hansa! Закрита дверна планка захищає від потрапляння бруду всередину. Планку дуже легко зняти, коли потрібно більш ретельне очищення. Чистий комфорт!

    Стандартне освітлення

    Вам більше не знадобиться відкривати дверцята для того, щоб перевірити чи все в порядку з Вашою стравою. Світло освітлює всю духовку для чіткого бачення процесу приготування. Це зручно, все прекрасно видно, не відчиняючи дверцята та не знижуючи температуру!

    Противень з антипригарним покриттям

    Спеціальне гидрофобне покриття листового металу з використанням нанотехнологічних розчинів запобігає прилипання до нього жиру та бруду, а чистка стає простіше, ніж коли-небудь раніше.

    Каталітичне очищення

    Набридло вичищати свою духовку? У нас є вихід! Духова шафа Hansa має пористі каталітичні панелі на бічній і задній стінках. Пориста текстура розщеплює частинки бруду та жиру. Щоб очистити панелі, просто увімкніть духовку при температурі 250 °C на одну годину. Це рішення дасть приємні відчуття та комфорт.

    Об’єм XXL

    Випікайте відразу більше, для всієї родини. Адже об’єм духовки становить 77 літрів.

    Хромовані направляючі

    Духовка Hansa - це, перш за все, практичні рішення, які служать Вашому комфорту. Хромовані направляючі дозволять Вам легко і безпечно висунути і вставити деко. Ви хочете почистити духовку зсередини? Просто зніміть направляючі. Ми максимально спростили цю дію, повісивши їх на спеціальні гачки. Ви також можете мити направляючі в посудомийній машині, уникаючи трудомісткої ручної чистки. І якщо Ви вирішите, що Вам потрібні телескопічні направляючі, Ви просто зможете купити їх додатково та прикріпити до них. Хай живе комфорт!

    Телескопічні направляючі з висуванням 75%

    На кухні важливий не тільки комфорт, але і безпека. А спеціальні направляючі забезпечують надзвичайно зручний доступ до противня - їх висунення досягає 75%! Це означає, що Ви можете легко витягти велику противня. І навіть коли він гарячий і сильно навантажений, Ви уникнете опіків.

    Утоплювані перемикачі

    Утоплювані і ергономічні ручки значно полегшують чистку панелі управління духовки. Заховані елементом не брудняться так сильно. З цього моменту панель управління буде не тільки функціональної, але завжди чистою!

    Противень великої місткості

    Супер-велика смажена страва на вечір? Дуже великі дека для випічки досить великі, щоб нагодувати всю сім'ю!

    Телескопічні направляючі з висуванням 75%

    На кухні важливий не тільки комфорт, але і безпека. А спеціальні направляючі забезпечують надзвичайно зручний доступ до противня - їх висунення досягає 75%! Це означає, що Ви можете легко витягти велику противня. І навіть коли він гарячий і сильно навантажений, Ви уникнете опіків.

    9 рівнів напрявляючих

    Вибрати ідеальні параметри випічки для риби, яловичини, овочів або піци тепер не проблема. У духовці Hansa дев’ять рівнів направляючих. Для кожної страви знайдеться своє місце.

    Сенсорний LED дисплей з контролем часу випікання (програматор Ts)

    Тут класичні рішення поєднуються з функціональністю. Ви можете встановити температуру та функцію випічки в духовці за допомогою ергономічних регуляторів, а завдяки сенсорному управлінню Ви можете точно встановити час випічки. Дисплей запам'ятає за Вас, коли блюдо потрібно вийняти з духовки, і навіть вимкне його, коли прийде час, подавши звуковий сигнал користувачеві.

    Швидке розігрівання за 4 хвилини

    Ви постійно поспішаєте, і у Вас ні на що не залишається часу? Ця функція швидко нагріває духовку до бажаної температури. Увімкнувши кільцевий та нижній нагрівач, або Супергріль (гриль + верхній нагрівач) та вентилятор, Ви зможете використовувати всю потужність для швидкого нагріву духовки. Швидке розігрівання можна включити лише за 4 хвилини до того, як Ви поставите випікати страву, так що Ви можете бути впевнені, що все буде готово вчасно!

    Розморожування

    Ви хочете смачних фрикадельок, але спочатку потрібно їх розморозити? Немає проблем! Помістіть їх в духовку та активуйте функцію розморожування. Фрикадельки через час готові і Ви зможете їх посмажити та насолодитися їх чудовим смаком.

    Клас енергоефективності А

    Ніхто не любить оплачувати рахунки за електроенергію. Піклуючись про Ваше бюджеті і навколишнє середовище, в духовій шафі Hansa ми впровадили рішення, які гарантують менше споживання електроенергії і, отже, менші рахунки. Духовка Hansa - це ефективність в усіх відношеннях!

  • Характеристики
    • Конвекція Є
    • Освітлення духовки Є
    • Вага 48 кг
    • Колір Нержавіюча сталь
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Духова шафа Gorenje BO6727E03WG

13 399 грн.

Духова шафа Eleyus DIANA 6006 WH

13 499 грн.

Духова шафа Beko BBIS12300XDE

13 689 грн.

Духова шафа Hansa BOES68441

13 749 грн.

Духова шафа Eleyus LEONA 6006 IS

13 819 грн.

Духова шафа Beko BBIM14300WMS

13 999 грн.

-7%

12 975 грн.

Духова шафа Bosch HBF534EB0Q

13 999 грн.

Духова шафа Electrolux EOF5C50BX

16 099 грн.

-13%

13 999 грн.

Духова шафа Gorenje BO6735E02BK

15 499 грн.

-10%

13 999 грн.

Духова шафа Gorenje BO6737E02XK

13 999 грн.

Духова шафа Whirlpool OMR58HU1B

12 699 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження