Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №2 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №3 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №4 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №5 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №6
Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №2 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №3 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №4 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №5 Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow фото №6
0
0 відгуків
Код: 0000095500

Smart годинник AmiGo GO001 GLORY iP67 Blue-Yellow

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПУМБ 6 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

1 299 грн.
Головні характеристики
  • Камера 1 Мп
  • Тип матриці Кольоровий; TN
  • Тип Дитячі
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • AmiGo GO001 GLORY Camera+LED, це ультрасучасний смарт-годинник для школярів, в патріотичному дизайні, який дозволяє батькам завжди знати де знаходиться їхня дитина, а дитина в свою чергу завжди може зателефонувати прямо з годинника, або в екстреному випадку відправити сигнал тривоги SOS батькам на мобільний. У смарт-годинник AmiGo GO001 GLORY Camera+LED, маса переваг та особливостей, це можливість відстеження батьками локації дитини в реальному часі та перегляд пройдених маршрутів з кількістю кроків, можливість встановлення батьками географічної зони, при залишенні дитиною якої надійде миттєве повідомлення на смартфон, можливість голосового чату, та багато іншого.Крім основних функцій безпеки, в годиннику AmiGo GO001 GLORY, є багато різних корисних штучок, наприклад, фронтальна камера для обміну яскравими селфі в мікро-чаті, яскравий LED-ліхтарик, надійний помічник у темряві, барвистий сенсорний мультитач екран, яскравий дизайн та різноманітність кольорів корпусу або ремінця. AmiGo GO001 GLORY має дуже зручну фішку, це унікальна функція «Знайти годинник». Так як діти часто шукають улюблені гаджети серед безлічі речей, відшукати улюблений годинник AmiGo GO001 буде не складно, достатньо зайти в додаток смартфона Мами або Тата і натиснути «Знайти годинник», і GO001 в ту ж мить відгукнуться гучним сигналом. AmiGo GO001 GLORY Camera+LED, це бездоганний зберігач спокою батьків, і надійний захисник дітей. AmiGo GO001 GLORY Camera+LED, це ультрасучасні смарт -годинник для школярів, у патріотичному дизайні, який дозволяє батькам завжди знати де знаходиться їхня дитина, а дитина в свою чергу завжди може зателефонувати прямо з годинника, або в екстреному випадку відправити сигнал тривоги SOS батькам на мобільний.

    У смарт-годинник AmiGo GO001 GLORY Camera+LED, маса переваг та особливостей, це можливість відстеження батьками локації дитини в реальному часі та перегляд пройдених маршрутів з кількістю кроків, можливість встановлення батьками географічної зони, при залишанні дитиною якої надійде миттєве повідомлення на смартфон, можливість голосового чату та багато іншого.

    Крім основних функцій безпеки, в годинах AmiGo GO001 GLORY, є багато різних корисних штучок, наприклад, фронтальна камера для обміну яскравими селфі в мікро-чаті, яскравий LED-ліхтарик надійний помічник у темряві, барвистий сенсорний мультитач екран, яскравий дизайн та різноманітність кольорів корпусу чи ремінця. AmiGo GO001 GLORY має дуже зручну фішку, це унікальна функція «Знайти годинник».

    Оскільки діти найчастіше шукають улюблені гаджети серед безлічі речей, відшукати улюблений годинник AmiGo GO001 буде не складно, достатньо зайти в додаток смартфона Мами або Папи і натиснути «Знайти годинник», і GO001 в ту ж мить відгукнуться гучним сигналом. AmiGo GO001 GLORY Camera+LED, це бездоганний зберігач спокою батьків та надійний захисник дітей.

  • Характеристики
    • Камера 1 Мп
    • Тип матриці Кольоровий; TN
    • Тип Дитячі
    • Інтерфейси підключення Bluetooth 4.0
    • Матеріал корпусу Пластик
    • Вага 38 г
    • Бренд AmiGo
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження