Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU фото №2 Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU фото №3 Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU фото №4
Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU фото №2 Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU фото №3 Пральна машина  Hansa WMHN 127 WU фото №4
4.9
7 відгуків
Код: 0000086015

Пральна машина Hansa WMHN 127 WU

  • "ВИПЛАТА ЧАСТИНАМИ" UKRSIBBANK 5 платежів

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ОЩАДБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ОЩАДБАНК.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».

  • «ПЛАТИ ЧАСТИНАМИ» ВІД А-БАНК 6 ПЛАТЕЖІВ

    1. Бути клієнтом А-Банку2. Доступний ліміт на покупку частинамиПерший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

  • «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» ВІД ПРИВАТБАНКУ

    1. Наявність кредитної картки ПриватБанку.2. Доступний ліміт по сервісу «Оплата частинами».Перший платіж буде списаний з кредитної картки. Перший платіж +5 наступних. 

  • «ПОКУПКА ЧАСТИНАМИ» ВІД MONOBANK

    1. Бути клієнтом monobank;2. Смартфон з додатком monobank;3. Доступний ліміт на покупку частинами.Перший платіж буде списаний з банківської карти. Перший платіж + 5 наступних. 

15 749 грн.
-24%
11 999 грн.
Головні характеристики
  • Максимальне завантаження 7 кг
  • Тип завантаження Фронтальна
  • Тип двигуна Інверторний
  • Максимальна швидкість віджиму 1200 об/хв
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
Безкоштовно
Доставка кур'єром
Замовлення до 12:00
відправляємо сьогодні
За тарифами
перевізника
З цим товаром купують
  • Інверторний двигун LogicDrive 3.0 BLDC
    Інноваційний двигун LogicDrive 3.0 BLDC (безщетковий двигун постійного струму) оснащений найсучаснішою технологією для досягнення дуже хороших результатів очищення навіть за коротких програм прання. Двигун забезпечує максимально можливу потужність, що сприяє значному зниженню енергоспоживання, продовжує термін служби приладу та робить його роботу безшумною.

    Steam Wash (прання з парою)
    Опція парового прання для пральних машин SteamSterlize+ на основі нагрівача. Відповідно до лабораторного тестування компанією Vkan Certification & Testing Co., Ltd, «CVC», що входить до складу Китайського національного дослідницького інституту електричних пристроїв (CEI), є незалежним стороннім постачальником технічних послуг, що спеціалізується на оцінці та сертифікованому тестуванні, довели, що пара, що застосовується під час прання у пральних машинах Hansa, стерилізує до 99.99% вірусів та 97% бактерій. Паровий нагрівач забезпечує одяг, постільну білизну та інші тканини повністю продезінфікованими та стерильно чистими.

    Барабан PearlDrum
    PearlDrum - унікальна конструкція барабана пральної машини, що забезпечує дбайливе прання та віджимання тканин. Завдяки новому дизайну та особливій структурі барабана, користувач може довше насолоджуватися улюбленим одягом. Прання є більш м'яким та безпечним для тканин.

    Функція MaxLoad
    Функція MaxLoad на LED дисплеї цифрами відображає максимально допустиму вагу завантаження білизни для вибраної програми прання, що рекомендується для досягнення оптимальних результатів прання. Про показ рекомендованого завантаження сигналізуватиме індикатор «kg» протягом 3-5 секунд. Після цього індикатор перестане горіти, а на дисплеї, замість показу кількості кілограм, буде відображено час, що залишився до кінця прання.

    Функція OptiTime
    Заощадження часу та енергії – дозволяє адаптувати параметри прання для зниження споживання електроенергії до 43.5% та тривалості програми до 44% (в середньому 20-30%). Тепер ми можемо повністю керувати процесом прання, лише однією кнопкою. Ми використовуємо прилад усвідомлено, заощаджуючи гроші та час.

    Функція SilentWash
    Безшумне/нічне прання вимикає віджимання та доступне в деяких програмах. Коли функцію активовано, програма прання завершується після останнього полоскання без зливу води з барабана. Пристрій очікує на взаємодію користувача шляхом повторного натискання кнопки «Пуск». Це продовжить цикл прання, активує етап віджимання, після якого програму буде завершено. Користувач має 10 годин, щоб повторно активувати віджимання, або пральна машина автоматично завершить програму прання. Ця функція ідеально підходить для тих сімей, у кого вдома немовлята та для всіх, хто любить прання вночі.

    Функція Drum Clean+ Reminder
    CleanReminder (нагадування про чищення) це світловий індикатор, який загоряється, щоб нагадати користувачеві пральної машини, що необхідно запустити автоматичне очищення. Щоб пральна машина залишалася гігієнічною та ефективною, потрібне регулярне чищення пральної машини. Це також значно продовжує термін служби приладу. У контролері пристрою є лічильник циклів прання. Кожні 25 циклів контролер нагадує, що має бути запущено автоматичне очищення.

    Відстрочення закінчення прання (0-24 год)
    Відстрочення закінчення прання у пральних машинах Hansa дозволяє відкласти закінчення прання до 24 годин. Це не вимагає перевірки того, скільки часу займає програма або будь-яких розрахунків часу. Якщо вибрано цю функцію, на дисплеї відображається час, що залишився до завершення програми. За допомогою цієї функції користувач вибирає час, коли прання білизни повинне закінчитися, і пральна машина запуститься вчасно, щоб завершити завдання до закінчення встановленого часу.

    Функція скорочення часу прання
    На білизні трохи плям, і ми хочемо, щоб машина закінчила роботу швидше, ніж зазвичай. Скористайтеся функцією скорочення часу*. У той час, як весь цикл прання скорочується (іноді до 1/3 від звичайного часу). На витрату води це не впливає, програма використовує об'єм води, який забезпечує швидке прання з однаковими результатами очищення. Ми отримуємо більше часу для себе та менші рахунки за електрику.
    *Функція зменшення часу доступна не для всіх програм прання.

    Функція вибору одного із 3х рівнів забруднення
    Пральна машина адаптована до забруднення. Виберіть "Легкий I", "Середній II" або "Сильний III" рівень забруднення, і пральна машина автоматично налаштує параметри програми прання, час прання та витрати води. Легкий рівень I: призначений для білизни із слабкими плямами. Він використовує приблизно на 8% менше води, ніж Середній рівень II. Цикл прання займає на 10 хвилин менше часу. Температурні параметри програми залишаються незмінними. Середній рівень II: призначений для досить брудної білизни, з якою справляються стандартні програми прання без зміни будь-яких параметрів. Призначений для одягу з помірними плямами. Сильний рівень III: призначений для сильно забрудненої білизни (порівняно із «Середнім рівнем II») і може обробляти дуже брудна білизна. При налаштуванні використовується та ж кількість води, що й для «Середнього рівня II», лише цикл прання триває приблизно 10 хвилин довше. Температуру прання можна встановити вище, ніж це можливо у стандартній програмі.

    Активація до 3-х додаткових полоскань
    Залишки миючих засобів на чистій білизні можуть викликати подразнення шкіри. Найбільш схильні до цього групи алергіків і маленькі діти. Використовуйте додаткове полоскання, щоб запобігти проблемі: ця функція виконує більше етапів полоскання для ретельного видалення залишків миючого засобу. Це гарантує захист навіть найчутливішої шкіри. Можна активувати до трьох додаткових полоскань майже до всіх програм прання.

    Попереднє прання
    Попрощаємося зі стомлюючим замочуванням перед пранням сильно забруднених тканин. Тепер ми можемо більш ефективно прати тканини у пральній машині з увімкненою функцією попереднього прання. Функція попереднього прання збільшує тривалість циклу прання приблизно на 20 хвилин. Пральна машина виконує цикл попереднього прання перед основним пранням. При включеній функції попереднього прання ефект очищення значно покращується, і білизна не потребує попереднього замочування. Ця функція особливо рекомендується для сильно забрудненого одягу.

    ChildLock
    Функція ChildLock блокує функціональні кнопки, щоб дитина не могла змінити налаштування або зупинити пральну машину. Функцію можна активувати в будь-який момент циклу прання, натиснувши та утримуючи дві вказані кнопки на панелі керування протягом 3 секунд. Щоб вимкнути функцію в момент прання, необхідно знову утримувати ті ж кнопки протягом приблизно 3 секунд.

    Індикатори споживання електроенергії та води EcoBar
    Індикатори споживання електроенергії та води показують фактичний рівень витрати для вибраної програми, завдяки яким полегшують вибір параметрів програми прання відповідно до ваших уподобань. Повна інформація для усвідомленого оптимального вибору, економії та захисту навколишнього середовища! Світлові індикатори на панелі керування показують приблизний рівень споживання електроенергії та води для вибраної програми прання. Показання є орієнтовними і не є точним виміром. Показання також включають загальне споживання електроенергії та води для всіх додаткових функцій.

    Захист від переливу

  • Характеристики
    • Колір корпусу Білий
    • Тип Автомат; Вузькі 32-47 см
    • Тип установки Окремостоячий
    • Тип завантаження Фронтальна
    • Максимальне завантаження 7 кг
    • Максимальна швидкість віджиму 1200 об/хв
    • Тип двигуна Інверторний
    • Особливості Замочування; Відкладений старт; Пар; Блокування від дітей; Контроль дисбалансу
    • Дисплей Є
    • Функції Вибір температури; Додаткове полоскання; Попереднє прання; Вибір швидкості віджимання
    • Кількість програм 15
    • Програми прання Ручне прання; Синтетика; Вовна; Бавовна; Швидке прання; Віджим; Гіпоалергенне прання; Ополіскування; Ополіскування; Вовна
    • Клас енергоспоживання A+++
    • Клас віджиму C
    • Клас прання A
    • Вага 57 кг
    • Висота 85 см
    • Ширина 59.5 см
    • Глибина 40 см
    • Бренд HANSA
    • Країна виробник Китай
    • Гарантія 12 місяців
  • Відгуки
      4.9
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження