Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!

5 рецептів до 8 березня

Дата публікації: 04.03.2021
Просмотров: 461
5 рецептів до 8 березня

5 рецептів до 8 березня

Останнє, що хочеться робити 8 березня – стояти біля плити. АССОЛЬ підготували для вас 5 простих рецептів, які потішать вас своїм смаком та не змусять багато часу провести на кухні.

Читай далі.

Десерт «Райська насолода»

Інгридієнти:

● бісквітний корж - 1 шт

● яєчні жовтки - 6 шт

● цукор - 150 г

● молоко - 0,5 л

● зварена міцна кава - 100 мл

● чорний шоколад - 100 г

● малиновий лікер (або сироп) - 100 мл

● ром - 50 мл

● ваніль - 1 стручок

● борошно - 50 г

Як приготувати?

1. Приготуйте заварний крем. У каструлю налийте 400 мл молока, додайте ваніль і закип’ятіть. Ваніль дістаньте, більше вона вам не знадобиться.

2. Розітріть жовтки з цукром, додайте борошно і влийте тонкою цівкою 100 мл молока.

3. У жовткову масу влийте трохи гарячого молока, постійно помішуючи. Вилийте жовткову масу в каструлю з молоком і, постійно помішуючи, нагрівайте поки крем не набуде консистенції густої сметани.

4. Готовий крем перекладіть у чисту миску, накрийте харчовою плівкою.

5. У зварену каву додайте ром. Шоколад розтопіть на водяній бані.

6. Крем розділіть на 2 частини: в одну додайте шоколад, перемішайте.

7. За допомогою форми виріжте кола з бісквітних коржів.

8. Викладіть десерт шарами. На дно склянки викладіть бісквітний кружок, просочіть його малиновим сиропом. Поверх викладіть шоколадний крем. Далі – бісквітний кружечок, просочіть його кавою, і в кінці – білий крем.

9. За допомогою кондитерського мішка прикрасьте десерт кремом.

«Тірамісу» з куркою

Інгридієнти:

● куряче філе - 600 г

● яйце - 1 шт

● морква - 0,5 шт

● часник - 2-3 зубці

● свіжий чебрець і розмарин за смаком

● борошно - 1-2 ст. ложки

● сіль і чорний мелений перець за смаком

● маскарпоне - 200 г

● фета - 100 г

● вершки (33 % жирності) - 50 мл

● рис (суміш бурого з диким) - 2-3 ст. ложки

● салатні листя - жменя

Як приготувати?

1.Куряче філе промийте, обсушіть, подрібніть в комбайні. Додайте подрібнені моркву, часник і трохи чебрецю з розмарином. Посоліть, поперчіть. Додайте яйце і борошно, перемішайте.

2. Із приготованої маси сформуйте тонкі котлети, обсмажте в сковороді з додаванням оливкової олії, з двох сторін, на середньому вогні, до готовності. Готові котлети промокніть паперовим рушником.

3.Відваріть рис в підсоленій воді відповідно до інструкції. Остудіть.

4.З’єднайте маскарпоне і фету, збийте міксером до гладкості. Додайте трохи вершків, щоб крем не був занадто густим.

5.Зберіть «тірамісу», чергуючи курячі котлети, крем ( зі салатним листям). Останній шар – крем. Посипте рисом.

Салат зі зеленню «Весна»

Інгридієнти:

● капуста (білокачанна) - 300 г

● огірок - 1 шт

● шинка - 100 г

● яйця - 1-2 шт

● зелень (зелена цибуля, петрушка) і морква для прикраси

● сік 0,5 лимона

● оливкова олія для заправки

● цукор, сіль і чорний мелений перець за смаком

● майонез для оформлення

Як приготувати?

1. Тонко нашаткуйте капусту. Шинку поріжте кубиками. Очистіть огірок і поріжте, шкірку залиште для прикраси салату. Яйця поріжте кубиками. Всі інгридієнти викладіть на тарілку.

2. Приготуйте заправку. Вичавіть сік лимона, додайте цукор, перець, сіль і оливкову олію, перемішайте.

3. Оформіть салат. Відріжте білу частину зеленої цибулі, злегка надріжте зверху і вставте в середину салату. З шкірки огірка виріжте листочки. Посиптесалат дрібно нарізаною морквою і зеленню. У центр салату викладіть трохи майонезу.

Торт «Кришталевий»

Інгридієнти:

Для тіста:

● борошно - 375 г

● трояндовий сироп - 250 мл

● яблучне пюре - 250 г

● олія - 100 мл + для каструлі

● розпушувач - 10 г

Для крему:

● вершковий сир - 600 г

● цукрова пудра - 100 г

● ванільний або полуничний екстракт - 1 ч. л.

Для желе:

● трояндовий сироп - 150 мл

● вода - 350 мл

● агар-агар (натуральний рослинний желатин) - 1 ч. л. (з гіркою)

Як приготувати?

1. Всі інгридієнти для тіста перемішайте, викладіть в каструлю для мультиварки, змащену олією. Готуйте в режимі «Випічка» 55 хвилин. Остудіть і розріжте на два коржі.

2. Приготуйте желе. Змішайте сироп з водою, додайте агар-агар, доведіть суміш до кипіння, кип’ятіть 2 хвилини, зніміть з вогню, перелийте в неглибоку форму, остудіть. Застигле желе вийміть з форми, наріжте дрібними кубиками.

3. Приготуйте крем. Вершковий сир розітріть з цукровою пудрою, додайте екстракт, перемішайте.

4. Зберіть торт. Половину крему викладіть на корж, розрівняйте, накрийте другим коржиком. Верх і боки торта обмажте кремом, прикрасьте кубиками желе. Поставте в холодильник на 1-2 години.

5. Желе для цього торта можна приготувати з будь-якого сиропу, а також морсу, соку, чаю, каркаде. У бісквіт замість рожевого сиропу можна додати кленовий сироп.

Сьомга під журавлиновим соусом

Інгридієнти:

● сьомга (стейки) - 2 шт

● соєвий соус - 1 ст. л

● оливкова олія - 1 ст. л

● французька гірчиця - 1 ст. л

● морська сіль з травами за смаком

Для журавлинового соусу:

● журавлина - 200 г

● вершкове масло - 50 г

● цибуля - 1 шт

● апельсин - 1 шт

● червоний перець - 0,25 ч. л

● сіль – дрібка

Як приготувати?

1. Стейки сьомги промийте під проточною водою і викладіть на паперові рушники. Добре промокніть. Змішайте гірчицю, соєвий соус і оливкову олію, натріть стейки, викладіть у форму і залиште на 15-20 хвилин.

2. Посиптестейки морською сіллю з травами і поставте в розігріту до 200 °С духовку на 15 хвилин.

4. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. З апельсинів вичавити сік, попередньо знявши цедру. У сотейник до цибулі додайте журавлину, апельсинову цедру, сік і мед. Закрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин на повільному вогні. Потім кришку зніміть і варіть, помішуючи, 7 хвилин.

5. Соус протріть через сито і додайте червоний перець і сіль за смаком. Подавайте рибу зі соусом.

Смачного!

Кухонне приладдя, що стану вам у нагоді під час приготування цих страв, можна знати ТУТ

АССОЛЬ – техніка для всієї родини ♥

Поділитися:
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про статтю
Популярні статті
ОПТОВИЙ МАРАФОН В АССОЛЬ
12.03.2021
ОПТОВИЙ МАРАФОН В АССОЛЬ
ОПТОВИЙ МАРАФОН В АССОЛЬ!  Тільки для наших покупців!  Неймовірні знижки на кожен наступний товар!  - 5% на другий - 10% на третій  - 15% на четвертий  - 50% на п'ятий  Ваша вигода..
Лови момент!
25.01.2021
Лови момент!
..
РОЗСТРОЧКА НА ВЕСЬ ТОВАР ДО 24 МІСЯЦІВ
24.09.2020
РОЗСТРОЧКА НА ВЕСЬ ТОВАР ДО 24 МІСЯЦІВ
        БЕРИ У РОЗСТРОЧКУ ВСЕ ЩО ХОЧЕШ НА 24 МІСЯЦІ!  ..
Доставимо безкоштовно
19.03.2020
Доставимо безкоштовно
..
ЗАБИРАЙ СВОЇ 500 ГРН
25.02.2021
ЗАБИРАЙ СВОЇ 500 ГРН
ЗАБИРАЙ СВОЇ 500 ГРН  АССОЛЬ дарує кожному 500 грн на оплату товарів у РОЗСТРОЧКУ до 24 місяців! Встигни забрати свої 500 грн Акція діє з 26 до 28 лютого АССОЛЬ - техніка для всієї род..
Щасливі години
29.04.2020
Щасливі години
ЛІТНІЙ КУПЛЯЙ від АССОЛЬ!Заводь будільнік!Тільки 3 дні – п’ятниця, субота, неділя, з 10:00 по 14:00!Кондиціонер Grunhelm - 4599грн  ̶6̶9̶9̶9̶ грнВентилятор Grunhelm -&nbs..
LOVE SALE
10.02.2021
LOVE SALE
..
Розстрочка від АССОЛЬ
24.02.2021
Розстрочка від АССОЛЬ
..
Грандіозне відкриття магазину АССОЛЬ в м. Оріхів
18.01.2021
Грандіозне відкриття магазину АССОЛЬ в м. Оріхів
ОРІХІВ! З 1 ДО 14 ЛЮТОГО! Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! ●Чому таке не можна пропустити?● Бо АССОЛЬ розігрує купу призів, серед яких смартфон, теле..
Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! м. Тальне
03.05.2021
Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! м. Тальне
Тальне! З 10 до 23 травня! Грандіозне відкриття магазину техніки для всієї родини АССОЛЬ! Чому таке не можна пропустити?   Щодня протягом двох тижнів, перші 20 покупців отримують г..