Пропонуємо вам 5 корисних фрешів: рецепти за допомогою соковижималки
Соковижималку можна замовити у нас в магазині Ассоль
Літо – це найкращий час для смачних фрешиків. Користь від свіжовичавленого соку важко недооцінити: вітаміни, мінерали, смак - це далеко не весь перелік переваг. Часто фруктові, овочеві а також змішані соки називають рідкими ланчами, адже вони цілком можуть замінити суп, салат або повноцінну другу страву.
1. Овочевий фреш
Інгредієнти: фенхель, морква, буряк, лимон, коріння селери і імбиру.
Процес приготування: гарненько вимити всі інгредієнти, а далі пропустити їх через соковижималку. Отриманий сік переливаємо в склянку і при бажанні додаємо кілька кубиків льоду. Такий вітамінний коктейль сподобається навіть тим, хто не в захваті від овочевих напоїв.
2. Гарбузовий сік
Інгредієнти: гарбуз, мед.
Процес приготування: очистіть шкірку, насіння можна видаляти за бажанням. Видавити сік з гарбуза можна за допомогою шнекової або центрифужной соковижималки. Отриманий напій добре впливає на роботу нирок і печінки. А якщо додати в нього трохи меду, то вийде чудовий засіб від безсоння.
3. Гранатовий фреш
Інгредієнти: гарант.
Процес приготування: очистіть плоди від шкірки, розділіть гранат на невеликі частини. По черзі закидайте їх в соковижималку. Багатий на антиоксиданти гранатовий сік зміцнює імунітет, підвищує стійкість до стресів, покращує травлення і багато іншого....
4. Овочевий сік на основі помідорів
Інгредієнти: помідори, англійський огірок, буряк, морква, листя латуку, селера, дрібка морської солі і зубчик часнику (не обов'язково).
Процес приготування: всі інгредієнти добре вимити і видавити сік за допомогою будь-якої соковижималки. Наповніть напоєм склянку і додайте дрібку солі. Рекомендується вживати після занять в спортзалі, пробіжок і інших фізичних навантажень. ...
5. Морквяно-яблучний фреш зі шпинатом
Інгредієнти: шпинат без стебел, яблука, морква, лимонний сік, цукор і вода (за бажанням).
Процес приготування: видавіть лимонний сік за допомогою будь-якого цитрус-преса. Яблука (без кісточок, так як вони можуть гірчити), моркву і шпинат необхідно пропустити через соковижималку. Отриману суміш розбавляють водою 50/50. Якщо суміш вийшла не солодкою, то можна додати цукор або ж ще яблучного соку. Далі розлийте фреш по склянках з попередньо налитим лимонним соком. При бажанні додайте лід. Це відмінний освіжаючий коктейль для спекотного дня.
Більше корисних порад в нашому блогі.