Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №2 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №3 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №4 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №5 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №6 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №7 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №8 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №9
Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №2 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №3 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №4 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №5 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №6 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №7 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №8 Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC) фото №9
0
0 відгуків
Код: 0000073954

Цифрова фотокамера Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC)

74 999 грн.
Головні характеристики
  • Автоспуск 2 с; 10 с; 5 с
  • Байонет Sony E
  • Витримка 1/8000 - 30 с
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Досконалі функції в одній камері.

    Закарбовуйте більше кульмінаційних моментів із камерою α7 III від Sony, яка має зручний інтерфейс і швидко й надійно працює з різноманітними форматами зйомки. Камеру обладнано новою повнокадровою CMOS-матрицею із заднім підсвічуванням і передовими технологіями обробки зображень.

     

    Гнучкі налаштування для розширення творчих можливостей

    Компактна камера α7 III обладнана потужними, точними та швидкими технологіями, що забезпечують відмінну якість зображення. У поєднанні з гнучкими можливостями налаштування це дає змогу знімати будь-які важливі моменти.

     

     

    Покращення якості зображення

    Природне відтворення найменших деталей зображення

    Нова матриця зображення із заднім підсвічуванням і вдосконалена система обробки зображень задовольняють різноманітні потреби в зйомці, забезпечуючи високу якість зображення, притаманну камерам із повнокадровою матрицею.

     

    Нова матриця та вдосконалений процесор зображення

    Нова технологія забезпечує надшвидку обробку зображення

    Нова версія CMOS-матриці Exmor R із розподільчою здатністю 24.2 Мп і заднім підсвічуванням у поєднанні з новим процесором BIONZ X і системою високорівневої інтеграції забезпечує вдвічі швидше зчитування даних і в 1.8 разу швидшу обробку даних.

    Якісні знімки з нижчим рівнем шуму

    Покращення якості, еквівалентне зменшенню витримки на 1.5 кроку.

    Камера працює із ширшим діапазоном ISO 100–51 200 (з можливістю розширення до ISO 50–204 800 для фотографій) і підтримує технології відтворення деталей і зменшення шуму залежно від області знімка. Ефективна обробка зображень із середньою й високою чутливістю дає змогу знімати з вищими значеннями ISO без погіршення якості.

    Плавний перехід між темними та світлими відтінками

    Розширення динамічного діапазону приблизно на 15 кроків.

    Камеру обладнано новою CMOS-матрицею та процесором зображення, що забезпечують плавну градацію відтінків і ширший динамічний діапазон для низьких значень чутливості (збільшення приблизно на 15 кроків). Це відкриває нові можливості для творчості.

     

    Точне відтворення кольорів

    Природніше відтворення кольорів без додаткової обробки

    Завдяки точнішому відтворенню кольорів зображення виглядає природно, як у реальному житті. Камера чудово відтворює відтінки синього під час зйомки пейзажів, яскраві кольори предметів на натюрмортах і колір шкіри на портретах.

     

    Чіткіші знімки зі стабілізацією за п’ятьма осями

    Найновіша точна система стабілізації застосовує механізм із гіроскопами та нові алгоритми, ефективно компенсуючи п’ять типів тремтіння камери для різних типів об’єктивів. Результат еквівалентний зниженню витримки на 5.0 кроків.

    Насичена градація з 14-бітним форматом RAW

    Новий процесор BIONZ X і високорівнева система інтеграції обробляють 16-бітний сигнал, забезпечуючи плавну градацію. Підтримується 14-бітний вихідний формат RAW навіть під час безшумної та безперервної зйомки.

    [1] Матриця зображення [2] Нова швидкісна система високорівневої інтеграції [a] 16-бітна обробка зображення.

    Ефективне автофокусування

    Покращене автофокусування з технологією 4D FOCUS

    Технології автофокусування, що використовуються в α9, оптимізовано в камері α7 III. Вона забезпечує надійне фокусування під час зйомки об’єктів із непередбачуваною траєкторією руху, як-от танцівників, боксерів або тварин.

     

    Технологія 4D FOCUS: надшироке охоплення

    693. Фазове автофокусування з винятковою кількістю точок у фокусній площині.

    693 точки фазового автофокусуванняохоплюють приблизно 93% площини зображення, а 425 щільно розміщених точок контрастного автофокусування забезпечують вищу точність.

    Технологія 4D FOCUS для швидкого автофокусування

    Удвічі швидше автофокусування.

    Ефективна система швидкого гібридного автофокусування від Sony поєднує переваги швидкого фазового й точного контрастного фокусування. Камера чітко знімає навіть об’єкти, що швидко рухаються, а швидкість автофокусування збільшено майже вдвічі.

    4D FOCUS: точне відстеження

    Покращене відстеження під час автофокусування на об’єктах, що рухаються.

    Технології, уперше застосовані в камері α9, забезпечують точніше автофокусування під час безперервної зйомки. Завдяки тому, що матриця зображення швидше зчитує дані, камера чітко фокусується навіть на об’єктах, що рухаються за непередбачуваною траєкторією.

    Надійне автофокусування за яскравості до EV-3

    Завдяки покращеним алгоритмам автофокусування відбувається надійно навіть за низької освітленості, до рівня EV-3.

    Фазове автофокусування у фокальній площині для A-mount

    693-точкова система фазового автофокусування у фокальній площині забезпечує широке охоплення, швидке реагування й точне відстеження об’єктів зйомки, навіть якщо об’єктив A-mount установлено на камеру за допомогою адаптера LA-EA3  

    Фокусування на очах для виразніших знімків

    Портретна зйомка з автофокусуванням на очах

    Камера α7 III підтримує режим AF-C з автофокусуванням на очах, забезпечуючи швидке й точне відстеження очей під час фотозйомки. Завдяки точному фокусуванню навіть під час руху об’єкта зйомки створювати якісні портрети значно простіше.

    Навіть із частково повернутим обличчям. Навіть коли об’єкт зйомки дивиться вниз. Навіть з обличчям у контражурі.

    Фокусування дотиком екрана

    У камері α7 III передбачено функцію фокусування дотиком і сенсорну панель, що дає змогу змінювати область фокусування, просто проводячи пальцем по екрану видошукача.

    АФ у збільшувачі фокусування

    Використовуючи автофокусування під час фотозйомки, можна легко контролювати його точність на маленьких ділянках кадру, переглядаючи збільшене зображення області фокусування у видошукачі – до й після автофокусування.

    Гнучке налаштування автофокусування

    Підтримується 5-крокове налаштування чутливості автофокусування. Можна вибирати область і точки автофокусування окремо для горизонтальної та вертикальної орієнтації, а також призначати налаштування точок кнопкам швидкого доступу.

    Закарбовуйте важливі моменти

    Швидкісна безперервна зйомка для фіксації кульмінаційних моментів

    Камера α7 III забезпечує безперервну зйомку зі швидкістю до 10 кадр./с з відстеженням положення об’єкта для автофокусування або експозиціїі зі швидкістю до 8 кадр./с з переглядом зображення в режимі реального часу. У режимі безшумної зйомки підтримується швидкість до 10 кадр./с з відстеженням для автофокусування або експозиції та максимальною розподільчою здатністю.

    Безперервна зйомка для динамічних кадрів

    Швидкість безперервної зйомки з відстеженням для АФ або АЕ складає до 10 кадр./с (8 кадр./с з переглядом у реальному часі). В одній серії зберігається до 177 зображень у стандартному форматі JPEG, до 89 у стиснутому форматі RAW або до 40 у нестиснутому форматі RAW.

    Абсолютно безшумна безперервна зйомка

    Камера підтримує безшумну зйомкузі швидкістю до 10 кадр./с й відстеженням положення об’єкта для автофокусування й автоекспозиції. Це дає змогу фотографувати сюжети, що вимагають повної тиші.

    Усунення мерехтіння

    Камера автоматично визначає мерехтіння від штучних джерел освітлення й налаштовує час спрацьовування затвора, усуваючи розбіжності в експозиції та спотворення кольорів під час зйомки з короткою витримкою та безперервної зйомки.

    Покращені можливості безперервної зйомки

    Фотографії, отримані в кожній серії безперервної зйомки, можна переглядати групами, видаляти або захищати. У новому інтерфейсі можна вибирати розділи меню, змінювати налаштування

    і переглядати зображення під час записування даних.

    Реалістичніші та виразніші відео

    Зйомка з високою роздільною здатністю у форматі 4K HDR

    Камера підтримує зйомку відео у форматі 4K із запасом частоти, зберігаючи в 2.4 разу більше даних. Новий профіль зображення Hybrid Log-Gamma (HLG)

    дає змогу миттєво обробляти дані у форматі HDR.

    Відмінна розподільча здатність

    Зчитування пікселів у повному обсязі без групування для якісного відео 4KУ режимі повнокадрової 35-міліметрової матриці пікселі зчитуються повністю без групування. Зберігається приблизно в 2.4 разу більше даних, ніж потрібно для відео 4K (QFHD: 3840 x 2160), і мінімізуються ефекти муару та ступінчастості. Підтримуються режими "Супер 35 мм" і повнокадровий, формат XAVC S зі швидкістю 100 Мбіт/с для відео 4K.

     Профіль HLGдля швидкої роботи з форматом HDR

    Створювати відео HDR можна швидше без застосування градації кольорів із новим профілем HLG, що забезпечує природне зображення без надмірно затінених або засвічених ділянок, які погіршують градацію та деталізацію.

    [1] Гнучкі можливості обробки зображень (потрібна градація кольорів) [2] Миттєве збереження якісного зображення (градація кольорів не потрібна) 

    Підтримує S-Log3, прискорення та сповільнення

    Режим S-Log3 покращує градацію від темних до середніх тонів і розширює динамічний діапазон до 14 кроків. Крім того, доступна частота кадрів від 1 до 120/100 кадр./с, а також сповільнена (до 60x) і прискорена (до 5x) зйомка.

    Надійніша зйомка

    Надійність у компактному корпусі

    Серед переваг камери α7 III – швидке керування під час зйомки, чітке зображення у видошукачі Tru-Finder, широкі можливості підключення, тривала робота завдяки живленню від різних джерел, а також довговічність і захист від пилу й вологи.

     

    Більший ресурс акумулятора для тривалішої професійної зйомки

    Камера α7 III може працювати від акумулятора NP-FZ100 приблизно в 2.2 разу довше, ніж від NP-FW50. Це дає змогу робити до 710 фото

    на повному заряді. Зарядний пристрій BC-QZ1 (продається окремо) заряджає акумулятори швидше, ніж через порт USB. 

    Два гнізда для карт пам’яті та підтримка UHS-II

    Завдяки двом гніздам, одне з яких підтримує швидкісні карти UHS-II, дані з α7 III можна записувати одночасно на дві карти чи в "естафетному" режимі, зберігати на різних картах знімки RAW і JPEG або фото й відео, а також копіювати дані між картами.

    Швидкий виклик настройок із функцією "Моє меню"

    Нова функція "Моє меню" дає змогу зберегти до 30 елементів меню для швидкого виклику. Створюйте власні меню й налаштовуйте їх, як вам зручно.

    Функція виставлення рейтингу

    Призначивши настроюваній кнопці функцію виставлення рейтингу, можна вказувати для фотографій рейтинг від 1 до 5 зірок просто під час перегляду зображення на екрані під час зйомки.

    Універсальні можливості підключення

    Через роз’єм USB Type-C із підтримкою інтерфейсу USB 3.1 Gen 1 можна швидко й зручно передавати дані зображення на комп’ютер, зокрема великі файли, отримані під час зйомки з тетерингом із комп’ютера.

     

     

  • Характеристики
    • Автоспуск 2 с; 10 с; 5 с
    • Байонет Sony E
    • Витримка 1/8000 - 30 с
    • Еквівалентна чутливість ISO 100 - 51200
    • Комплектація Без об'єктива (Body)
    • Корекція діоптрій Від -4.0 до +3.0
    • Лінійка Alpha
    • Максимальна роздільна здатність запису відео 3840 x 2160
    • Максимальний розмір знімка 6000 x 4000
    • Налаштування балансу білого Авто; Денне світло; Лампа розжарювання; Спалах; Тінь; Хмарність; Під водою
    • Налаштування яскравості 5 рівнів
    • Режими автофокусування Однокадрове; Автоматичний; Безперервне; Ручне
    • Розмір матриці 35.6 x 23.8 мм
    • Розмір РК-екрану 3"
    • Спалах Башмак
    • Тип автофокусу Гібридний
    • Тип затвору Електронний
    • Тип карт пам'яті MS micro; Memory Stick PRO Duo; Memory Stick PRO-HG Duo; SD/SDHC/SDXC/UHS-I/UHS-II
    • Тип матриці КМОП (CMOS)
    • Формат запису знімків JPEG; RAW
    • Число ефективних пікселів 24.2 Мп
    • Штативне гніздо Стандарте
    • Співвідношення сторін 3:2
    • Джерело живлення NP-FZ100
    • Інтерфейси підключення micro USB; Вхід для мікрофону; micro HDMI; Вихід для навушників; Type-C
    • Ємність акумулятора 600 кадрів
    • Бездротове підключення WI-FI; Bluetooth; NFC
    • Вага 650 г
    • Колір Чорний
    • Бренд Sony
    • Країна виробник Японія
    • Гарантія 24 місяця
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження