Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №2 Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №3 Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №4 Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №5
Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №2 Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №3 Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №4 Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black фото №5
0
0 відгуків
Код: 0000065103

Зубна щітка Xiaomi Soocas X3U black

1 699 грн.
Головні характеристики
  • Вага 0.26 кг
  • Колір Чорний
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Soocas X3U

    Електрична зубна щітка Soocas X3U максимально спрощує побутові гігієнічні процедури по очищенню зубів і ясен. А завдяки насадці для обличчя, що поставляється в комплекті, ви також зможете здійснити догляд за шкірою. Потужний двигун створює 39 600 коливань/хвилину. Таймер-двохвилинник допоможе якісно очистити ротову порожнину, розділивши її на 4 області. Щетина DuPont заходить в міжзубні проміжки під кутом, дістаючи до «сліпих» зон.

    Фото 1 Soocas X3U

    Фото 2 Soocas X3U

    Насадка для очищення шкіри

    Розширити можливості застосування щітки Soocas X3U дозволяє насадка для обличчя. Вона являє собою круглу основу з щетинками, які приводяться в дію ультразвуком. Коливання дозволяють очищати шкіру, м'яко впливаючи на ороговілі клітини. При цьому поліпшується кровотік і здійснюється масаж, що в цілому позитивно впливає на якість шкіри обличчя, допомагає тримати її в тонусі і робити базову очистку.

    Водонепроникний корпус

    Пристрій має чудово захищений корпус, який не пропускає вологу. Підтвердженням тому став клас водозахисту IPX7. Це означає, що техніка вільно може використовуватися в душі, витримує очищення струменем з-під крана, а також легко переносить занурення під воду. Всі найважливіші частини конструкції перебувають в оболонці, що не пропускає ні краплі.

    Фото 3 Soocas X3U

    Фото 4 Soocas X3U

    Система зарядки від USB type-C

    Підтримка технології швидкої зарядки дає можливість електрощітці Soocas X3U відновити свій заряд вже через 4 години. При цьому джерелом енергії може бути інший девайс - навіть ваш ноутбук. Ємність акумулятора 1000 мАг дає достатній ресурс для підтримки заряду протягом 30 днів.

    Елегантна подача

    Ідеально сформований набір призначений для відряджень і подорожей, адже в ньому є все. Крім зубної щітки, ви знайдете зарядний кабель, 2 чистячі насадки і гаджет для догляду за обличчям. Все це упаковане в стильну коробку, яка може бути представлена ​​у вигляді крутого подарунку.

    Фото 5 Soocas X3U

    Бездоганна білизна зубів

    Досягти сліпучобілої і здорової посмішки допоможуть 4 режими, які орієнтовані на різні типи впливу. Стандартне очищення призначене для якісного усунення нальоту. Чутливий режим підійде користувачам, емаль яких не терпить агресивного впливу. Настроюваний ручний режим допоможе адаптувати щітку виключно під вас і промасажувати ясна. Відбілююча програма допоможе за 4 тижні регулярного використання освітлити зуби, позбувшись плям кави, вина, тютюну.

    Фото 6 Soocas X3U

  • Характеристики
    • Вага 0.26 кг
    • Колір Чорний
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження