Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black фото №2 Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black фото №3 Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black фото №4
Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black фото №2 Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black фото №3 Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black фото №4
0
0 відгуків
Код: 0000030890

Смартфон Ulefone S 1 1/8 Gb Black

1 799 грн.
Головні характеристики
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • ВИШУКАНА ЕСТЕТИКА

    Заявіть про свій індивідуальний стиль з ультратонким смартфоном ULEFONE S1. Відрізняючись особливим брендовим дизайном з преміальною металевою рамкою, він доповнить ваш діловий статус в будь-якій ситуації. З товщиною 9.5 мм і співвідношенням сторін 18:9 він добре лягає в долоню і буде зручний у використанні однією рукою. Здійснюйте голосові дзвінки, спілкуйтеся в чатах або гортайте соцмережі прямо на ходу - з ULEFONE ви будете на зв'язку протягом усього дня.

    МИТТЄВА АУТЕНТИФІКАЦІЯ

    Підтримуючи провідну технологію розпізнавання рис обличчя, ULEFONE позбавить від необхідності запам'ятовування довгих паролів і графічних ключів. Точно аналізуючи найменші зміни вашої зовнішності, система впізнає вас навіть в сонцезахисних окулярах. Тепер розблокувати смартфон ви зможете просто з найменшої посмішки в камеру.

    БЕЗРАМКОВИЙ ДИСПЛЕЙ

    5.5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 960 х 480 пікселів буде ідеальний для роботи з будь-якими додатками. Виконаний за технологією IPS, він відрізняється чудовою передачею кольору і реалістичною чіткістю будь-якого контенту. Займаючи понад 90% передньої панелі, він подарує максимум вражень від перегляду фільмів і занурення в ігрові місії.
    Фото - Смартфон Ulefone S1 1/8GB Black

    НЕЙМОВІРНА МІЦЬ

    Оцініть плавну мультизадачність смартфона з 4-ядерним процесором MediaTek MT6580 з максимальною частотою 1.3 ГГц і 1 Гб оперативної пам'яті на борту. У парі з мобільним відеочіпом Mali-400MP він забезпечить достатній рівень продуктивності для роботи з ресурсоємними додатками і запуску вимогливих 3D-ігор. А 8 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 64 Гб за рахунок SD-карти буде більш ніж достатньо для зберігання найоб'ємнішої колекції медіаконтенту.

    ANDROID OREO 8.1

    Розширює можливості ULEFONE S1 новітня OS Android Oreo 8.1 (Go edition). Динамічно розподіляючи ресурси і пам'ять за пріоритетністю задач, вона буде підвищувати продуктивність системи в режимі реального часу. Оцініть в рази більш швидку і ефективну роботу смартфона навіть з 1 Гб оперативної пам'яті.

    НЕПЕРЕВЕРШЕНІ ЗНІМКИ

    Будьте готові запам’ятати найяскравіші моменти вашого дня з чудовою подвійною камерою 5+5 Мп. Створюйте професійні знімки студійної якості з художнім ефектом боке, знімайте атмосферні пейзажі і чуттєві портрети. З апертурою ƒ/2.2 фотографії будуть виразними навіть при зйомці на фоні вулиць нічного міста. А для створення яскравих селфі передбачена фронтальна камера 2 Мп, що підтримує режим Beauty.

    ЄМНА БАТАРЕЯ

    Гарантовану автономність смартфону забезпечить ємний літієвий акумулятор на 3000 мАг. У комплексі з передовою системою енергозбереження це дозволить йому витримати будь-яке навантаження до самого вечора.

    ПОТУЖНЕ ЗВУЧАННЯ

    Оснащений новітнім аудіочіпсетом AW8736FCR, ULEFONE вразить неймовірним багатством звуку. Поринайте в динамічні ритми улюбленої музики протягом всього дня і насолодіться неперевершеним звучанням на будь-якому рівні гучності.

    ЗВ'ЯЗОК ТА ІНТЕРНЕТ

    Забудьте про будь-які обмеження в зв'язку завдяки підтримці 2 SIM-карт формату Nano-SIM. Конфігурація з гібридним слотом дозволить обирати між необхідністю розширення внутрішнього сховища і вибором кращих тарифних планів різних мобільних операторів. А підтримка роботи в мережах 3G забезпечить високошвидкісне підключення, де б ви не були.

  • Характеристики
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження