Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B фото №2 Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B фото №3
Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B фото №2 Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B фото №3
5
1 відгуків
Код: 0000056527

Варильна поверхня Kernau KIH 6434-4B

16 979 грн.
Головні характеристики
  • Тип поверхні Електрична
  • Кількість конфорок 4
  • Ширина 59 см
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • KIH 6434-4B

    Індукційна плита Kernau розроблена для тих, хто цінує комфорт у поєднанні з  інноваціями. Пристрій оснащений багатьма корисними функціями, такими як, наприклад, автоматичне виявлення посудини та автоматичний запуск поля “Bridge”. Пристрій автоматично визначає, які два поля слід увімкнути, а які вимкнути. Управління повзунками - це гарантія зручності та швидкого прямого доступу до обраного рівня потужності. Пластина має захист від можливих опіків користувача. Індикатор залишкового тепла показує, яке поле досі нагріте. Прилад, крім беззаперечної функціональності, має ще й привабливий естетичний сучасний вигляд, а чорне покриття “Black Undercoat” не лише впливає на гармонійний дизайн, але й завдяки їй компоненти установки непомітні навіть при сильному освітленні. Функція автоматичної зупинки захищає від пошкодження диск, у разі його випадкового ввімкнення, тривалої перерви в роботі, виливання рідини на панель управління або перегрівання. А 12 рівнів потужності дозволяють користувачеві регулювати інтенсивність нагрівання.

    Варильна поверхня KERNAU KIH 6434-4B - зображення 1

    ФУНКЦІЯ STAND-BY

    Після вимкнення обладнання воно переходить в стан сну, завдяки чому споживає лише 0,5 Вт, що значно економить споживання електроенергії.

    ФУНКЦІЯ BRIDGE

    Завдяки цій функції можна з’єднати дві сусідні конфорки в одну. Це спростить приготування страв навіть у винятково великій посуді нестандартної форми. Не стануть проблемою великі сковорідки-гриль, жаровні, а також, більша кількість малої посуди.

    ПОКРИТТЯ BLACK UNDERCOAT

    Ефективно ховає під склом усі елементи конструкції обладнання. Навіть при освітленні зі стелі чи витяжки внутрішня частина плити залишається невидимою, а її поверхня - ідеально чорна.

    КЕРУВАННЯ SLIDER

    Дає безпосередній доступ до вибраного рівня потужності за допомогою одного дотику до панелі керування. Користування плитою стає простим, швидким та інтуїтивним.

    ТАЙМЕР

    Функція, що полегшує роботу на кухні та піклується про Вашу зручність. Вона дає можливість запрограмувати час роботи обладнання.

    БАТЬКІВСЬКЕ БЛОКУВАННЯ

    Захист від вмикання та вимикання обладнання маленькими дітьми. Функція працює завдяки дезактивації панелі керування та виключає можливість випадкової зміни налаштувань та програм.

    ФУНКЦІЯ AUTO POWER

    Функція, завдяки якій конфорки автоматично пристосовуються до розміру посуду, внаслідок чого плита споживає абсолютний мінімум енергії, потрібний в процесі готування.

    ПОПЕРЕДЖЕННЯ МОЖЛИВИХ ОПІКІВ

    Після нагрівання поверхні плити понад 60 °C на панелі управління з’являється буква “Н”, яка попереджає про можливі опіки.

    ФУНКЦІЯ AUTO STOP

    Функція полягає в автоматичному відключенні плити в разі заливання варильної поверхні. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

    ФУНКЦІЯ BOOSTER

    Це функція, завдяки якій конфорки мають високу потужність та дають можливість закип’ятити воду чи підігріти конкретну страву протягом короткого часу.

    ВСТАНОВЛЕННЯ 400 В

    Плити торгової марки Kernau пристосовані до під’єднання до мережі з напругою 400В. Модифікацію під’єднання може здійснити лише кваліфікований електрик, пристосовуючи обладнання до визначеної електромережі.

  • Характеристики
    • Тип поверхні Електрична
    • Кількість конфорок 4
    • Тип управління Сенсорне
    • Функції Таймер
    • Колір Чорний
    • Ширина 59 см
    • Глибина 52 см
    • Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 см
    • Бренд Kernau
    • Габарити 59 x 52 cм
  • Відгуки
      5
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження