Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №2 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №3 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №4 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №5 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №6 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №7 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №8 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №9 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №10 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №11
Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №2 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №3 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №4 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №5 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №6 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №7 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №8 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №9 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №10 Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I фото №11
0
0 відгуків
Код: 0000051831

Варильна поверхня Eleyus MODA 60 BL I

13 699 грн.
Головні характеристики
  • Тип поверхні Електрична
  • Кількість конфорок 4
  • Ширина 59 см
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Надійна та практична емаль EuroKera
    Для своїх виробів ТМ ELEYUS використовує склокераміку французького бренда EuroKera.
    EuroKera — світовий лідер із виробництва скла для варильних поверхонь. Передові технології та контроль якості виробництва у Франції гарантують високий сорт і довговічність виробів.
    Емаль загалом — це гарний, довговічний матеріал, який стійкий до високих температур, надовго зберігає свій привабливий вигляд і легкий у догляді.

    Індукційні нагрівальні елементи
    Особливість індукційних нагрівальних елементів полягає в тому, що тепло ними не виробляється. Під час роботи вони залишаються абсолютно холодними, а поверхня зони над ними нагрівається суто від розігрітого посуду. Ще однією унікальною особливістю індукційних нагрівальних елементів є те, що зони, які не використовуються в цей момент, можуть передавати свою потужність увімкненим зонам, у такий спосіб прискорюючи процес приготування.

    Варильна поверхня ELEYUS MODA 60 BL I

    Ефективне використання електроенергії
    Індукційні варильні поверхні ELEYUS мають коефіцієнт корисної дії на рівні 90%, порівнюючи з 30-50% в газових варильних поверхнях. Крім того, індукційні поверхні, на відміну від газових, не спалюють кисню й ефективно використовують енергію безпосередньо на нагрівання страви, а не простору кухні.

    Sensor-Slider
    "Розумне" сенсорне керування поверхнею розташоване так, щоб користування ним було максимально зручним і зрозумілим. Сенсор розроблений так, щоб керувати поверхнею можна було інтуїтивно та легко. Вам не доведеться раз у раз заглядати в інструкцію з експлуатації — сенсорна панель «підкаже» все сама!

    4 зони нагрівання для оптимального користування
    2 зони нагрівання діаметром 160 мм з потужністю 1400 Вт (1800 Вт із функцією Booster) стануть у пригоді під час щоденного приготування простих страв у невеликому посуді, а 2 зони нагрівання діаметром 210 мм із потужністю 2100 Вт (2500 Вт із функцією Booster) дадуть швидко приготувати великі обсяги страв для великої та дружної компанії.

    9 рівнів нагрівання
    Велика кількість рівнів нагрівання дає змогу вибрати оптимальний режим приготування для будь-яких страв.

    Таймер
    Таймер дає змогу запрограмувати час роботи кожної зони нагрівання, після завершення якого вона вимкнеться й повідомить про це звуковим сигналом.

    Функція Booster
    Ця функція дає змогу короткочасного (до 5 хвилин), але сильного підвищення потужності конфорки. Потрібно швидко закип'ятити молоко, воду або розігріти олію на сковорідці? Будь ласка! Вмикаємо Booster і молоко закипить майже втричі швидше, ніж на класичних електричних поверхнях.

    Індикатор присутності й відповідності посуду Pot Detection
    Функція розпізнавання посуду автоматично вимикає конфорку, якщо посуд був знятий із плити або його розташування щодо центру зони нагрівання змінилося. Крім того, у разі використання посуду меншого діаметра, ніж діаметр конфорки, для нагрівання використовуватиметься тільки та частина загальної потужності конфорки, яка фізично розташована під днищем посуду (але не менш ніж 70% площі зони — інакше вона не увімкнеться).

    Смарт-пауза Stop&Go
    Функція Stop&Go дає змогу одним дотиком тимчасово зупинити роботу поверхні без анулювання всіх параметрів і в разі потреби одним дотиком повернути її до наміченої роботи. Однак, Stop&Go — це не звичайна пауза. З її застосуванням поверхня перемкнеться в режим підігрівання. Їжа не згорить, але й не охолоне, а після зняття паузи вам не доведеться заново вводити параметри для зон нагрівання.

    Індикатор залишкового тепла
    Поверхня може нагріватися від гарячого посуду під час приготування страви. Якщо сенсорне керування сигналізує вам літерою Н — це означає, що зони нагрівання ще не досягли температури нижчої за 60 °C, тому треба бути обережними.

    Блокування керування поверхнею
    Безпека — понад усе, тому блокування клавіш і захист від дітей, безумовно, стануть у пригоді. Завдяки цим функціям ви можете не турбуватися за безпеку своїх рідних.

    Захист від переливання
    У разі потрапляння вологи на панель керування варильна поверхня вимкнеться, що гарантує безпеку під час приготування.

    Рамка з неіржавкої сталі
    Рамка з неіржавкої сталі надійно захистить контур поверхні від випадкових механічних пошкоджень. Поєднання гартованого скла та неіржавкої сталі додасть вишуканості в інтер'єр будь-якої кухні.

    5 років гарантії
    ТМ ELEYUS надає 5-річну гарантію на всю кухонну техніку, адже впевнена в бездоганній якості своєї продукції. Гарантія підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

  • Характеристики
    • Тип поверхні Електрична
    • Кількість конфорок 4
    • Тип управління Сенсорне
    • Функції Турборежим; Таймер; Дисплей
    • Вага 8.3 кг
    • Колір Чорний
    • Ширина 59 см
    • Глибина 52 см
    • Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 5.6 см
    • Бренд ELEYUS
    • Габарити 59 х 52 х 5.6 см
  • Відгуки
      0
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару
Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження