Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Плита  Hansa FCCW 59493 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №2 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №3 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №4 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №5
Плита  Hansa FCCW 59493 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №2 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №3 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №4 Плита  Hansa FCCW 59493 фото №5
5
1 відгуків
Код: 0000032687

Плита Hansa FCCW 59493

17 999 грн.
Головні характеристики
  • Тип Електричний
  • Тип конфорок Електричні
  • Ширина 50 см
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • Німецька склокераміка Schott Ceran

    Сучасна електрична плита HANSA стане ідеальним вибором для вашої кухні. Виконана з ударостійкої склокераміки, вона витримає високі механічні навантаження. Крім того, панель буде точно нагрівати дно посуду, виключаючи передачу тепла оточуючим поверхням. Це допоможе захистити кухонні меблі від пошкоджень і збереже їх чудовий вигляд. Завдяки інноваційному виробничому процесу Schott стійка до перепадів температури аж до 750˚С. При її виготовленні використовуються тільки якісні та безпечні матеріали. Відсутність шкідливих речовин, таких як миш'як і сурма, дозволяє по закінченню служби HANSA переробити варильну поверхню для застосування в будівництві.

    10 функцій для кулінарної творчості

    Обладнана повним набором з 10 функцій, HANSA забезпечить максимальний комфорт приготування будь-яких страв. Ви зможете прискорити розігрів гарніру, розморозити м'ясо або запекти апетитні крильця до золотистої скоринки. Обирайте відповідну програму: швидкий попередній нагрів камери, розморожування або гриль - і дозвольте HANSA зробити клопоти на кухні легкими та приємними. Вибір страв тепер обмежується тільки вашими смаками і фантазією!

    CoolDoor3

    Створена з увагою і турботою, HANSA подбає про вашу безпеку. Якісний матеріал виключить випадкові опіки від дотиків під час роботи HANSA. Дверцята духовки виконані з потрійного жароміцного скла. Внутрішній шар збереже тепло всередині камери, запобігаючи нагріву зовнішнього шару.

    Світлодіодний екран і програматор Tb

    Оцініть всі переваги сучасної HANSA. Встановлюйте потрібну температуру і запускайте програму випікання одним легким рухом поворотного регулятора. Інтуїтивно зрозуміле сенсорне управління допоможе легко задати час готування. А LED-дисплей буде автоматично контролювати весь процес приготування, вимкнувши духовку по закінченню. Сміливо займайтеся домашніми турботами і довірте створення чудового смаку ваших страв HANSA. При цьому технологічна духовка завершить приготування точно в зазначений термін, повідомивши про це звуковим сигналом.

    Спеціальні зони нагріву HiLight

    Скоротіть час приготування улюблених страв і насолоджуйтеся їх чудовим смаком за лічені хвилини. Завдяки сучасній технології HiLight варки поверхня забезпечить потрібну температуру зон нагріву набагато швидше.

    Прискорений розігрів за 4 хвилини

    Витрачаєте багато часу на приготування страв? Завдяки плиті HANSA ви зможете значно прискорити весь процес, просто довівши духовку до потрібної температури значно швидше. Задіявши гриль, кільцевий та нижній нагрівач, HANSA розігріє камеру всього за 4 хвилини. Використовуйте всю її потужність і починайте випікання без зайвих очікувань.

    Хромовані напрямні

    Створена з увагою і турботою, HANSA має хромовані напрямні. Легкі і практичні вони забезпечать просте вилучення готових страв з духовки. Їх знімна конструкція дозволить легко очистити камеру від забруднень. Ви також можете придбати телескопічні направляючі і встановити їх додатково. Максимум комфорту для вашої насолоди!

    Телескопічні направляючі

    Тепер ви зможете вийняти страву легко і максимально безпечно. Завдяки телескопічним направляючим, які висуваються на 75%, ви отримаєте миттєвий доступ до страв без ризику їх випадково перевернути або обпектися гарячим деко.

    Приховані перемикачі

    Повну ергономіку нової HANSA доповнюють поворотні перемикачі. Завдяки унікальній конструкції вони будуть заховані в корпус духовки, коли в них немає необхідності. Це запобіжить скупченню забруднень на них і підкреслить вишуканий вигляд HANSA.

    9 рівнів напрямних

    Отримайте абсолютну свободу розміщення ваших кулінарних шедеврів з 9 рівнями направляючих. Велика піца, лазанья, тертий пиріг та ароматна запіканка - всьому знайдеться місце.

    Рівномірна циркуляція гарячого повітря

    Технологічна HANSA буде оптимально розподіляти тепло всередині камери, щоб підтримувати стабільну температуру приготування. Завдяки роботі нижнього, верхнього і кільцевого нагрівача вона забезпечить ідеальні умови та рівномірне випікання вашим стравам. Всебічна циркуляція гарячого повітря створить хрустку скоринку апетитній індичці, зберігши весь сік та ніжний смак.

    Клас енергоефективності А

    Створена з турботою про навколишнє середовище, сучасна HANSA буде економно споживати електроенергію, залишаючись безкомпромісно потужною.

    Парове очищення

    Забудьте про всі складнощі видалення залишків їжі і жирних плям з духової шафи. Просто поставте форму для запікання, заповнену водою, в духовку на 30 хвилин з температурою 50˚С. Пара, що утворилася допоможе розм'якшити забруднення і зробити чистою внутрішню поверхню Hansa одним легким рухом губки. Насолоджуйтесь чудовим видом духовки, немов у перший день після покупки.

    Розширені зони приготування

    Хотіли б змінити форму зони нагріву? Тепер це реальність! Завдяки подвійному діаметру зони нагріву HiLight ви легко зможете розмістити великогабаритний посуд на плиті. Готуйте одразу кілька страв одночасно і насолоджуйтеся святковою вечерею в колі сім'ї без будь-яких очікувань.

    Автовідключення зон нагріву

    Абсолютний захист HANSA від перегріву гарантує автоматична система відключення. Вона буде контролювати кожну зону нагріву і вимикати її в разі тривалої роботи без зміни потужності. При цьому максимальний час роботи залежить від обраної потужності нагріву.

    Індикатор залишкового тепла

    За виняткову безпеку експлуатації HANSA відповідає функція індикації залишкового тепла. Вона буде показувати, чи гаряча ще зона нагріву.

    Швидке розморожування

    Немає часу на розморожування м'яса та овочів? Тепер ви зможете приготувати страви ще швидше. Нова духовка HANSA скоротить час очікування і забезпечить делікатне відтавання продуктів. Просто помістіть заготовки в камеру та активуйте функцію «Розморожування».

    Легкий догляд

    Поверхня духовки покрита спеціальною емаллю EasyClean. Завдяки безпористій структурі вона не буде накопичувати жир та інші забруднення. Видаляйте будь-які плями одним легким рухом губки.

    Стабільна температура

    Завдяки підтримці стабільної температури духовка забезпечить рівномірне пропікання ваших пирогів та капкейків. Дивуйте рідних чудовою випічкою і десертами!

    Абсолютний комфорт очищення

    Полегшить видалення забруднень з духової шафи знімна конструкція дверцят. Вона легко знімається завдяки спеціальним петелям, забезпечуючи максимальну зручність догляду.

    Деко Procook

    Забудьте про пригорання страв! Легке виймання їжі після запікання стало можливим завдяки спеціальній структурі дека Procook у вигляді сот. Надійне і практичне воно не деформується з часом і витримає будь-які навантаження.

    Рівномірне випікання

    Сучасна HANSA знає секрет ідеальної випічки. Рівномірна циркуляція гарячого повітря забезпечить ідеальне пропікання ваших бісквітів, кексів і пиріжків. Більше ніяких пригорання! Готуйте, як майстер-шеф!

    Практичність і комфорт

    Використовуйте зручний висувний ящик для компактного зберігання великих каструль і сковорідок. Завдяки роликовим напрямними він буде легко висуватися, навіть якщо сильно перевантажений посудом.

    Рецепти під рукою

    Кулінарні підказки на внутрішній стороні дверцят духовки зроблять приготування ще легше. Необхідні параметри температури і часу ваших улюблених страв, а також рекомендації по використанню решітки або дека завжди будуть під рукою.

    Повний огляд

    Обладнана стандартною підсвічуванням, HANSA дозволить контролювати приготування без необхідності зупиняти програму і порушувати температурний режим всередині камери.

    Абсолютна ергономіка

    Спеціальна закрита конструкція верхньої дверної планки запобігатиме потраплянню пилу всередину камери. При цьому вона легко знімається, забезпечуючи максимальну зручність очищення.

  • Характеристики
    • Конвекція Є
    • Корисний об'єм 65 л
    • Тип Електричний
    • Кількість конфорок 4
    • Тип конфорок Електричні
    • Конфорки кВт Передня права 1.2 кВт; Задня ліва 1.2 кВт; Передня ліва 1.8 кВт; Задня права 0.7-1.7 кВт
    • Тип духовки Електрична
    • Очищення духовки Емаль легкої очистки
    • Гриль Електричний
    • Тип грилю Електричний
    • Кришка варочної поверхні Немає
    • Внутрішнє покриття Емаль легкої очистки
    • Дисплей Є
    • Матеріал поверхні Склокераміка
    • Освітлення духовки Є
    • Вага 39 кг
    • Колір Білий
    • Висота 85 см
    • Ширина 50 см
    • Глибина 60 см
    • Бренд HANSA
    • Країна виробник Польща
    • Гарантія 12 місяців
  • Відгуки
      5
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Плита Beko FSE 67310 GX

17 999 грн.

Плита Gorenje GGI5A21WH

19 699 грн.

-9%

17 999 грн.

Плита Hansa FCCX 59493

19 999 грн.

-11%

17 899 грн.

Плита Gorenje GKS5C70WF

17 799 грн.

Плита Hansa FCGI63022

17 799 грн.

Плита Electrolux LKK560000X

17 799 грн.

Плита Electrolux RKR520211K

17 799 грн.

Плита Gorenje GEC5B41SG

17 699 грн.

Плита Hansa FCGX63193

19 999 грн.

-9%

18 299 грн.

Плита Hansa FCMW68229

19 999 грн.

-9%

18 299 грн.

Плита Eleyus IMPULS 5008 V IS

18 359 грн.

Плита Beko CSS 52110 GW

18 399 грн.

Плита Hansa FCMM 69329

17 599 грн.

Gorenje GKS5C71WF

17 499 грн.

Плита Hansa FCMI69229

18 499 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження