Зв’язатися
  • 0 800 330 588

    Інтернет магазин

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 09:00 до 23:00

  • 0 800 330 599

    Гаряча лінія

    безкоштовно по Україні
    Пн - Нд з 9:00 до 23:00

Залиште ваш номер і наш менеджер з вами звяжеться

Каталог товарів

Каталог товарів
Кабінет
Плита  Hansa FCMW68020
Плита  Hansa FCMW68020
5
3 відгуків
Код: 0000019970

Плита Hansa FCMW68020

13 859 грн.
Головні характеристики
  • Тип Комбінований
  • Тип конфорок Комбіновані
  • Ширина 60 см
Доставка
Самовивіз з магазину
Дату доставки уточнюйте у менеджера
Безкоштовно
Доставка на відділення
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
Доставка кур'єром
Термін відправки
2-5 робочі дні
За тарифами
перевізника
  • photo

    Високоякісні конфорки Defendi

    Італійська компанія Defendi вже більше тридцяти років виробляє різні газові компоненти. Інноваційний підхід і великий досвід виробництва дозволяє створювати відмінні товари з чудовими технічними характеристиками. Конфорки не стали винятком із правила, модель відрізняється привабливим дизайном, міцністю і довговічністю.

    photo

    Широкий вибір можливостей

    Завдяки восьми зручним і практичним функціям, у вас з'явиться багато можливостей для приготування випічки та інших страв. Ви можете легко розморожувати м'ясо або надавати йому рум'яної скоринки за допомогою гриля. Тепер приготування їжі перетвориться в цікавий і простий процес, результатом якого стане смачна і гарна страва.

    photo

    Емальована поверхня

    Плита відмінно підійде для кухонь в класичному стилі. Завдяки емальованій поверхні, плита легко очищається від жиру за допомогою звичайної губки і миючого засобу. До того ж емаль добре поєднується з кухонними меблями і підкреслює меблеві фасади.

    photo

    Міцні решітки

    У плитах Hansa використовуються міцні чавунні решітки. Ефективна конструкція забезпечує стійкість посуду, не дозволяючи хитатися каструлі з киплячою водою. Це робить використання плити дуже зручним і безпечним. Ви без проблем можете переміщати сковороди або інший посуд по поверхні, не рухаючи самі решітки. Їх легко можна мити під краном або в посудомийній машині. Крім того, привабливий вигляд решіток підкреслює дизайн плити.

    photo

    Автоматичне запалювання

    Тепер ви забудете про швидкопсувні запалювачі і обпечені пальці. У плитах Hansa поворотна ручка подачі газу має вбудований автоматичний електрозапалювач. Він робить увімкнення варильної поверхні максимально простим і зручним, що дозволяє виконувати всі дії однією рукою. Щоб почати готувати просто натисніть і поверніть ручку.

    photo

    Готуйте багато

    Велика конфорка з великою варильною поверхнею потужністю 3.0 кВт дозволить максимально ефективно готувати багато їжі. Тепер ви можете оптимально використовувати місткі каструлі для приготування великої кількості їжі для друзів і сім'ї. Конфорка 3.0 кВт допоможе виграти час і смачно приготувати будь-які страви.

    photo

    Розігрійте духовку за 4 хвилини

    З функцією швидкого розігріву ви швидко піднімете температуру в духовці до потрібного показника. Досить увімкнути прилад за чотири хвилини до готування. Ця функція стане в нагоді, коли виникне необхідність швидкого приготування якоїсь страви. При ввімкненні Супергрилю (гриль разом з верхнім нагрівачем) і вентилятора або нижнього і кільцевого нагрівачів, використовується вся потужність духовки, яка дозволить в максимально короткі терміни підняти температуру.

    photo

    Металева кришка

    Практичність, ефективність і безпека є головними пріоритетами плит Hansa. Це означає, що газові прилади даної марки оснащені всім необхідним для відповідності високим стандартам якості. Металева кришка варильної поверхні робить використання плити більш безпечним і зручним. Вона захищає стіну від плям, не дає забруднюватися самій плиті, а також може бути використана в якості додаткової стільниці.

    photo

    Рельєфні напрямні

    Вибирайте ідеальні параметри приготування м'яса, випічки і овочів. Рецепти приготування знаходяться зразу на дверцятах духовки. Крім того на передній частині камери пресована нумерація для зручного визначення рівня випічки. Слідкуйте за вказівками на приладі і комфортно готуйте будь-які страви.

    photo

    Рівномірне поширення гарячого повітря

    Завдяки функції рівномірного поширення повітря, в духовці підтримується постійний рівень температури. У цьому беруть активну участь нижній і верхній нагрівачі, а також вентилятор, який забезпечує рівномірну циркуляцію повітря по всьому простору печі.

    photo

    Високий клас енергоефективності

    Hansa піклується про ваш бюджет, тому плита відрізняється як високою ефективністю роботи, так і низьким споживанням електроенергії. Модель відноситься до А класу енергоефективності та є найкращим поєднанням потужності, економічності і високої якості приготування будь-яких страв.

    photo

    Парове очищення

    Гладка емальована поверхня забезпечує просту і швидку очистку. Для цього вам необхідно додати в форму для випічки 0,5 л води, розмістити її в духовці і на півгодини виставити температуру на 50 °C. Пара пом'якшить бруд на внутрішніх стінках духовки, після чого їх слід витерти вологою ганчіркою і ви знову отримаєте чисту та гладку поверхню.

    photo

    Швидке розморожування продуктів

    Ви плануєте приготувати м'ясну страву, але спочатку вам необхідно розморозити м'ясо? Духовка Hansa допоможе швидко впоратися з цим завданням за максимально короткий час. Скориставшись функцією розморожування ви швидко розморозите продукти і зможете якісно приготувати улюблені страви.

    photo

    Емальоване покриття

    Емаль EasyClean, яка покриває поверхню духовки, не має пор і вм'ятин. Вона запобігає накопиченню різних забруднень і дозволяє легко очищати духовку. Замість того, щоб витрачати багато часу на прибирання, краще проведіть його разом з близькими.

    photo

    Рефлекторне скло

    Завдяки рефлекторному склу, розташованому з внутрішньої сторони дверцят, нагрівання зовнішнього скла дверцяти знижується на 15%.

    photo

    Стабільність температури

    По всій духовці зберігається рівномірний розподіл і стабільність температури, що забезпечує ідеальне готування суфле і випічки.

    photo

    Система очищення дверцят

    Всім відомо наскільки не зручно чистити дверцята духовки, особливо в кутках і по краях. Компанія Hansa вирішила цю проблему за допомогою спеціальних дверних петель. Їх зажимна конструкція дозволяє знімати дверцята, що забезпечує максимально простий і зручний доступ не тільки до всіх частин дверей, але і до внутрішньої частини духовки в цілому.

    photo

    Деко Procook

    З технологічною конструкцією деко Procook страви, що готуються не прилипають до його поверхні. Спеціальна структура з тисненням дає можливість без проблем дістати страву з деко навіть після тривалого готування при високій температурі. Інтенсивне використання не деформує листи.

    photo

    Рівномірний процес випікання

    З духовкою Hansa у вас завжди буде якісна випічка. Тісто завжди буде пропікатися рівномірно без підгорання зовні і не залишиться сирим всередині. Ефективне технічне рішення забезпечує в межах камери необхідну циркуляцію повітря. Це дає можливість отримати добре просмажену і рум’яну випічку.

    photo

    Практичний ящик

    Плита Hansa має висувний ящик на роликових напрямних, він розташований під камерою духовки. В ящику зручно тримати тарілки, каструлі або інший посуд. Робота на кухні стає простішою, адже необхідне кухонне начиння завжди буде у вас під рукою.

    photo

    Рецепти на дверцятах

    Готувати стало ще зручніше, тепер не потрібно довго шукати необхідний рецепт в кулінарній книзі. Керівництво з приготування знаходиться на внутрішній частині дверцят духовки. Воно допоможе швидко підібрати необхідний час і температуру для приготування будь-якої страви.

    photo

    Якісне освітлення

    Яскраве освітлення всієї духовки забезпечує чіткий огляд процесу приготування. Більше не потрібно відкривати духовку, щоб відстежити ступінь готовності страви. Це дуже зручно, адже не потрібно знижувати температуру і зайвий раз відкривати дверцята.

    photo

    Додатковий захист від забруднень

    Духовка Hansa оснащена закритою верхньою дверною планкою, яка не дає потрапляти бруду всередину духовки. Конструкція планки дозволяє її легко знімати, коли необхідне більш ретельне очищення приладу.

  • Характеристики
    • Електропідпал поверхні В ручці
    • Конвекція Є
    • Корисний об'єм 65 л
    • Матеріал решіток Чавун
    • Тип Комбінований
    • Кількість конфорок 4
    • Тип конфорок Комбіновані
    • Конфорки кВт Передня ліва 3 кВт; Передня права 1 кВт; Задня ліва 1.7 кВт; Задня права 1.7 кВт
    • Тип духовки Електрична
    • Очищення духовки Традиційна
    • Гриль Електричний
    • Тип грилю Електричний
    • Кришка варочної поверхні Металева
    • Внутрішнє покриття Термостійка емаль
    • Газ-контроль Ні
    • Електропідпал Конфорок
    • Матеріал поверхні Емаль
    • Освітлення духовки Є
    • Вага 45 кг
    • Колір Білий
    • Висота 85 см
    • Ширина 60 см
    • Глибина 60 см
    • Бренд HANSA
    • Країна виробник Польща
    • Гарантія 12 місяців
  • Відгуки
      5
    Написати відгук
    Залиште відгук про отриманий товар

    Оцініть товар:

  • Питання і відповіді (FAQ)
    Задати питання
    Задайте своє питання по товару

Схожі товари

Плита Ardesto FSCF-C606BI

13 899 грн.

Плита Electrolux EKG600001W

13 899 грн.

Плита Electrolux LKK540201W

13 899 грн.

Плита Electrolux LKK560203W

18 999 грн.

-27%

13 899 грн.

Плита Eleyus CORUS 5007 H1 EF WH

13 789 грн.

Плита Eleyus CORUS 5007 H1 EF BR

13 989 грн.

Плита Ardesto FSCF-C606MB

13 999 грн.

Плита Borgio GE 640 W GCBLTF

13 709 грн.

Плита Eleyus NEXT 6007 H4 WH

14 039 грн.

Плита Eleyus CAST 5001 CF WH

13 609 грн.

Плита Eleyus FARO 6001 EF WH

13 609 грн.

Плита Eleyus TEKNA 5007 CF BG

13 599 грн.

Плита Hansa FCMM582977

17 999 грн.

-21%

14 149 грн.

Плита Gorenje GK5A41WF

14 199 грн.

Рекомендації

Наші магазини в 5 областях. Нас обирають більш ніж 1.2 млн покупців по всій Україні.

Гарантія

Офіційна гарантія. Додаткові гарантії. Сервіси по всій Україні.

Безпечна оплата

Ми використовуємо відомі сервіси оплати та надійно захищаємо платіжні данні.

Швидка доставка

Доставляємо товари надійним партнером - Новою Поштою. Також доставка по містам нашим транспортом.

Підписатися на розсилку
Отримуйте першими новини про акції та нові надходження